Pytanie do Pomoc EA
Mam problem z uruchomieniem tej gry ... mianowicie gdy ją już zainstaluję, zarejestruje dodatek Northern Strike (ale nie jestem pewien czy dobrze ... bardzo proszę o zarejestrowanie jej pod konto
yardi1993@vp.pl ... jeśli CD-Key jest niewyraźny ... to proszę : xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx ... a nad nim jest jakiś numer ... xxxxxxxxxxxxxxx, bardzo proszę o zarejestrowanie go bo sobie rady nie daję) i gdy już zaktualizuję Battlefielda to wyskakuje mi błąd z emulacją, pokazany na jednym ze zdjęć. Nie posiadam żadnych programów emulujących (Daemon Tools, Alcohol) i nawet po formacie jest ten sam błąd!! Postanowiłem użyć programu Safe Disc 4 Hide i pojawił się inny problem który także jest widoczny na jednym ze zdjęć. Proszę o bardzo szybką odpowiedź bo próbowałem już różnych sposobów i efekt ten sam ... dodam że na forach widzę że ten problem jest bardzo częsty na laptopach z Vistą!!
Proszę o szybką odpowiedź ...
... pozdrawiam Yardi1993
Odpowiedź od Pomoc EA
Witam serdecznie,
Dziękujemy za kontakt z Centrum Pomocy Technicznej Electronic Arts.
Proszę zmienić nazwę pliku BF2142.exe który znajduję się w C:\Program Files\Electronic Arts\Battlefield 2142 Deluxe Edition na BF2142old .exe
Następnie pobrać plik B2142.exe z podanej strony
http://www.securom.com/support/customer ... BF2142.zip i wkleić go do C:\Program Files\Electronic Arts\Battlefield 2142 Deluxe Edition
Pozdrawiam.
---------
Może komuś to także pomoże ... temat do zamknięcia!!

Ps. Niech ktoś na PW napisze mi DLACZEGO po zniszczeniu osłony dalej nie mogę wejść na tytana wroga ...