Teraz jest 23 lis 2024, 21:40

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 38 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
PostNapisane: 15 kwi 2009, 17:51 

Cytuj:
Ja też kupiłem na alegro tylko nową i zafoliowaną...

nie weim czy to do mnie:p, ale ja nie na allegro, tylko w normalnym, codziennym sklepie, takim jak empik

PostNapisane: 15 kwi 2009, 19:16 

No to się wygadałem :D :lol:

PostNapisane: 1 maja 2009, 11:25 

yardi1993 napisał(a):
Nie pomogłeś ... pozatym wiekszosc podobnych problemow zostala rozwiazana w sposob taki, ktory u mnie NIE SKUTKUJE!!

istnieje temat z dokładnie takim samym problemem [ sam go mam ] -> viewtopic.php?f=52&t=28259&p=450432#p450432

metoda działająca na 100% to format ;)

PostNapisane: 17 maja 2009, 22:03 

Troche czasu mineło ... Battlefield zakurzył się już na półce (a takie smaki zawsze miałem przez neta :() i dziś sformatowałem kompa ... i co?? Aktualizacja NS, patch 1.5, odpalam ... i juz sie ciesze ze powinno odpalić ... a tu zaś problem z emulacją ... chwyciłem na google pewien trop ... odpaliłem sd4hide iii ... nareszcie jakaś zmiana!! teraz treść problemu brzmi tak:
Nie mozna uruchomic wymaganego modulu zabezpieczen.
Nie mozna uruchomic tego programu (5014).
Zajebiście ... :/

PostNapisane: 19 maja 2009, 07:19 

Pytanie do Pomoc EA

Mam problem z uruchomieniem tej gry ... mianowicie gdy ją już zainstaluję, zarejestruje dodatek Northern Strike (ale nie jestem pewien czy dobrze ... bardzo proszę o zarejestrowanie jej pod konto yardi1993@vp.pl ... jeśli CD-Key jest niewyraźny ... to proszę : xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx ... a nad nim jest jakiś numer ... xxxxxxxxxxxxxxx, bardzo proszę o zarejestrowanie go bo sobie rady nie daję) i gdy już zaktualizuję Battlefielda to wyskakuje mi błąd z emulacją, pokazany na jednym ze zdjęć. Nie posiadam żadnych programów emulujących (Daemon Tools, Alcohol) i nawet po formacie jest ten sam błąd!! Postanowiłem użyć programu Safe Disc 4 Hide i pojawił się inny problem który także jest widoczny na jednym ze zdjęć. Proszę o bardzo szybką odpowiedź bo próbowałem już różnych sposobów i efekt ten sam ... dodam że na forach widzę że ten problem jest bardzo częsty na laptopach z Vistą!!

Proszę o szybką odpowiedź ...
... pozdrawiam Yardi1993

Odpowiedź od Pomoc EA

Witam serdecznie,
Dziękujemy za kontakt z Centrum Pomocy Technicznej Electronic Arts.
Proszę zmienić nazwę pliku BF2142.exe który znajduję się w C:\Program Files\Electronic Arts\Battlefield 2142 Deluxe Edition na BF2142old .exe
Następnie pobrać plik B2142.exe z podanej strony http://www.securom.com/support/customer ... BF2142.zip
i wkleić go do C:\Program Files\Electronic Arts\Battlefield 2142 Deluxe Edition
Pozdrawiam.

---------
Może komuś to także pomoże ... temat do zamknięcia!! :)

Ps. Niech ktoś na PW napisze mi DLACZEGO po zniszczeniu osłony dalej nie mogę wejść na tytana wroga ... :D

PostNapisane: 31 maja 2009, 15:09 

yardi1993 napisał(a):
Pytanie do Pomoc EA

Mam problem z uruchomieniem tej gry ... mianowicie gdy ją już zainstaluję, zarejestruje dodatek Northern Strike (ale nie jestem pewien czy dobrze ... bardzo proszę o zarejestrowanie jej pod konto yardi1993@vp.pl ... jeśli CD-Key jest niewyraźny ... to proszę : xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx ... a nad nim jest jakiś numer ... xxxxxxxxxxxxxxx, bardzo proszę o zarejestrowanie go bo sobie rady nie daję) i gdy już zaktualizuję Battlefielda to wyskakuje mi błąd z emulacją, pokazany na jednym ze zdjęć. Nie posiadam żadnych programów emulujących (Daemon Tools, Alcohol) i nawet po formacie jest ten sam błąd!! Postanowiłem użyć programu Safe Disc 4 Hide i pojawił się inny problem który także jest widoczny na jednym ze zdjęć. Proszę o bardzo szybką odpowiedź bo próbowałem już różnych sposobów i efekt ten sam ... dodam że na forach widzę że ten problem jest bardzo częsty na laptopach z Vistą!!

Proszę o szybką odpowiedź ...
... pozdrawiam Yardi1993

Odpowiedź od Pomoc EA

Witam serdecznie,
Dziękujemy za kontakt z Centrum Pomocy Technicznej Electronic Arts.
Proszę zmienić nazwę pliku BF2142.exe który znajduję się w C:\Program Files\Electronic Arts\Battlefield 2142 Deluxe Edition na BF2142old .exe
Następnie pobrać plik B2142.exe z podanej strony http://www.securom.com/support/customer ... BF2142.zip
i wkleić go do C:\Program Files\Electronic Arts\Battlefield 2142 Deluxe Edition
Pozdrawiam.

---------
Może komuś to także pomoże ... temat do zamknięcia!! :)

Ps. Niech ktoś na PW napisze mi DLACZEGO po zniszczeniu osłony dalej nie mogę wejść na tytana wroga ... :D

kocham Ciebie!

btw. wkleję to do mojego tematu jakby ktoś szukał odpowiedzi

PostNapisane: 11 lip 2009, 18:02 

nie wiem czy piszę w dobrym temacie ale przed 15 minutami kupiłem bf deluxe edition
i po zainstalowaniu chcę aktualizować norten strikke klikam na ten guzik przeglądarka się nie otwiera ale pisze jeżeli przeglądarka się nie otworzy na pulpicie będzie ikonka aktualizuj norten strikke u mnie nie ma tej ikonki...wchodzę start wszystkie programy electroniks Arts bf 2142 deluxe edition i jest ikonka zarejestruj produkt klikam na nią ale ona nie działa ;[ więc wchodzę komputer dysk c program files electroniks arts bf 2142 deluxe edition support i klikam na ikonkę Battlefield 2142_code i nic się nie wyświetla ;[ macie jakieś pomysły jak to zaktualizować ?????????Jak ktoś możę podajcie mi link pod jakim aktualizowaliście bf deluxe edition [ns]
i pod koniec instalacji nie wyświetlił mi się żadne okno zarejestruj produkt ... jak to zazwyczaj bywa ;/

gierka jest NOWA ORGINALNA

chciałbym zagrać w to jak najszybciej bo bf2142 [bez ns'a mi się już znudził ;/]

:D :D :D

PostNapisane: 11 lip 2009, 19:36 

marek1685 napisał(a):
chciałbym zagrać w to jak najszybciej bo bf2142 [bez ns'a mi się już znudził ;/]

NS to tylko 3 nowe mapy i 10 unlocków...

Czyli pograsz trochę w NS - a i zakończysz swoją przygodę z 2142 (skoro już Ci się znudziło).

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 38 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2