(Tak na początku, mam Viste)Po instalacji Bf wszystko było spoko póżniej po miesiecznej pszerwie włączam poprzedno wspomiana gre i co
??? Bf z polskiego zrobił się angielski a gdy próbuje pograc w sieci wyskakuje mi denerwujący napis "Invalid CD Key"
. Zdziwiony wkładam płyte i z jeszcze większym zdziwieniem zauważam że nie wykrywa mi gry a na dodatek złego nie moge jej odinstalowac. Wykonałem standardową procedure tj. wywaliłem ręcznie i usunąłem z rejestru. Po tym zadowolony z perspektywy niedalekiego grania probuje ją zainstalowac, i tu znowu czeka mnie rozczarowanie
bo nie da się jej zainstalowac a mianowicie instalacja wyłącza mi sie na wizardshield'dzie. Po pszeszukaniu forum nie znalazłem satysfakcujacego tematu więc pisze nowy.
Miejsca z których usunąłem pliki: Dokumety,Miejsce zainstalowania gry, Rejestr(nie jestem pewny czy wszystkie bo przy sprawdzaniu w panelu sterowania dodaj usuń mam cały czas tego battlefielda 2142 i nie moge go odinstalowac)
W tej miesięcznej pszerwie instalowałem nowe sterowniki do karty graficznej(Radeon 1600), więc może one są powodem tej usterki?
Prosze o wskazanie powodu tego problemu i możliwe rozwiązania(Najpradopodobniej to rejestr zawinił wiec prosiłbym o instrukcje poprawnego usunięcia tych plików)
Z góry Dzięki