Teraz jest 24 lis 2024, 06:09

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
 Tytuł: Instalacja
PostNapisane: 6 wrz 2008, 22:06 

(Tak na początku, mam Viste)Po instalacji Bf wszystko było spoko póżniej po miesiecznej pszerwie włączam poprzedno wspomiana gre i co :shock: ??? Bf z polskiego zrobił się angielski a gdy próbuje pograc w sieci wyskakuje mi denerwujący napis "Invalid CD Key" :evil: . Zdziwiony wkładam płyte i z jeszcze większym zdziwieniem zauważam że nie wykrywa mi gry a na dodatek złego nie moge jej odinstalowac. Wykonałem standardową procedure tj. wywaliłem ręcznie i usunąłem z rejestru. Po tym zadowolony z perspektywy niedalekiego grania probuje ją zainstalowac, i tu znowu czeka mnie rozczarowanie :twisted: bo nie da się jej zainstalowac a mianowicie instalacja wyłącza mi sie na wizardshield'dzie. Po pszeszukaniu forum nie znalazłem satysfakcujacego tematu więc pisze nowy.

Miejsca z których usunąłem pliki: Dokumety,Miejsce zainstalowania gry, Rejestr(nie jestem pewny czy wszystkie bo przy sprawdzaniu w panelu sterowania dodaj usuń mam cały czas tego battlefielda 2142 i nie moge go odinstalowac)

W tej miesięcznej pszerwie instalowałem nowe sterowniki do karty graficznej(Radeon 1600), więc może one są powodem tej usterki?

Prosze o wskazanie powodu tego problemu i możliwe rozwiązania(Najpradopodobniej to rejestr zawinił wiec prosiłbym o instrukcje poprawnego usunięcia tych plików)

Z góry Dzięki :D

Tytuł: Re: Instalacja
PostNapisane: 7 wrz 2008, 10:48 

Jeżeli chodzi o rejestr to do naprawy jego dobry jest program CCleaner może to pomoże :wink:

Tytuł: Re: Instalacja
PostNapisane: 7 wrz 2008, 12:43 

Wielkie dzięki pomogło

Strefa czasowa: UTC + 2