Teraz jest 27 lis 2024, 10:58

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 140 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2006, 15:57 

Tom@s napisał(a):
Tołdi napisał(a):
(ciekawe jaka by była wasza reakcja gdyby urządzono LP w Białymstoku)

Ja mogę jechać :P odwiedziłbym przynajmniej kilka Białostockich miejscówek i tamtejszy skatepark :P

wybaczcie ze OT

pewnie Ci chodzi o skatepark na warszawskiej :wink: teraz przenieśli go na stare magazyny wojskowe w których tez jest muzeum motoryzacji i techniki

Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2006, 16:07 
Oldboy Battlefield.pl

Nie wiem gdzie on jest, znajomi wiedzą, ja wiem że jest...

Kończymy OT :P

Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2006, 20:20 

1) Obiecywano nam ( albo przynajmniej wyraźnie sugerowano ), że BF2142 znajdzie sobie miejsce na L4F. Czy możemy wiedzieć dlaczego zrezygnowano z tcyh zamierzeń? Super impreza, z dużymi tradycjami, fajną lokalizacją i zapleczem. Przy braku możliwości zorganizowania turnieju BF'a na even'cie w stylu PGA, ESWC czy WGS, L4F wydawało się propozycją optymalną.

2) Organizacja jakiegokolwiek turnieju BF'a w E24 to kpina. Ponowne pojawienie się tam, byłoby legitymizacją ich sposobu traktowania graczy - klientów. Tego chyba nie chcemy...

Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2006, 20:54 

sawik napisał(a):
2) Organizacja jakiegokolwiek turnieju BF'a w E24 to kpina. Ponowne pojawienie się tam, byłoby legitymizacją ich sposobu traktowania graczy - klientów. Tego chyba nie chcemy...

Sawik ile razy tam byłeś? bo ja tam czesto bywałem i to był pierwszy problem jaki widziałem tam, no i podobno wyszło że po strone Cafe all było dobrze wiec ja nei wiem jak to jest...

Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2006, 21:20 

co z tego skoro to mała kafejka jest i tłoczno tam na dodatek

Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2006, 21:23 

co do tych kafejek,
raczej trzeba dowiedziec sie CZY LANY BEDA BYOC CZY NIE
jesli nie problem wziac toster ze soba to juz odpada problem ze sprzetem obslugujacym bf'a i kafejka musie miec tylko monitory, no i odpowiednie miejsce

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2006, 01:56 

MK napisał(a):
co z tego skoro to mała kafejka jest i tłoczno tam na dodatek

prawda, ciezko bylo sie upchnac na kwietniowym lanie bf42 a tak malo osob bylo

z drugiej strony jednak juz 2 razy sie zarzekalem ze nie pojade wiecej pociagiem do wawy i za 3 razem juz postanowienia dotrzymam wiec dla mnie najbardziej optymalnym rozwiazaniem jest e24 :P

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2006, 03:06 

Repulse ty masz do Poznania 200km a np. w moim przypadku mam ok. 500km, poza tym można urządzić wycieczkę krajoznawczą po Łodzi :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2006, 03:07 

W newsie na eSports.pl i w rejestracji na lanparty.pl są wymienione BF2 i BF2142 wiec wnioskuje, że będą one obecne na LAN4FUN 8.

I mam takie pytanie do Wasiaka: ile miejsc wśród tych 160 jest dla graczy BFa ? Bo coś nie widzi mi się żeby dało rade rozegrać tam turniej conquesta... inf to już bardziej, ale ile jest miejsc dla naszej sceny ?

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2006, 10:01 

Cytuj:
W newsie na eSports.pl i w rejestracji na lanparty.pl są wymienione BF2 i BF2142 wiec wnioskuje, że będą one obecne na LAN4FUN 8.

Hmm...wybacz za sformułowanie , ale to że jest do wyboru przy rejestracji nie znaczy w 100% ze bedzie na lanie. I już tłumacze o co chodzi, bo napewno nie o to żeby cie obrazic, bądź upokorzyć w jakikolwiek sposób.

Ogólnie sprawa gier na L4F wyglada tak iż staramy się zaspokajać potrzeby ludzi, ktorzy wyrażaja cheć zabawy w dany tytuł gry. Na chwilę obecną BF wybrało 4 spośród wstępnie zarejestrowanych 30 osób, więc cieżko mi powiedzieć czy będzie cokolwiek organizowanego na lanie w związku z BF`em. Poczekajmy...... może coś się zmieni.

Natomiast druga sprawa to nagrody. Z tego co już zdążyłem zauważyć społeczność BF`a nastawiona jest na PRO, czyli jadą, wygrywają, zgarniają nagrody i wracają do domów. Tymbardziej wydaje mi się ,po rozmowie na TS,że scena BF`a nie jest zainteresowana imprezami BYOC ( ale mogę się mylić oczywiście ). Inna kwestią są nagrody. Niestety jak narazie nie udało Nam się znaleźć sponsorów, którzy potrafiliby pokryć nagrodami turniej BF`a ( ok 3 miejsca x 8 - 10 nagród ) i szczerze mówiąc mieliśmy cichą nadzieję na wsparcie ze strony EA Polska, która się WYCOFAŁA z LAN4FUN 8 a wątpie żeby scena BF`a tak jak np AA chciała rozegrać turniej 4 FUN, z małymi upominkami.

Jeśli chcesz podyskutować na ten temat zapraszam na gg ( 4089164 ) po godzinie 14.

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2007, 14:53 

Na razie skupiamy się na turnieju online ale pracujemy już powoli nad LAN PARTY w czerwcu i wrześniu.

Myślę, że lokalizacja jest mniej ważna; chyba ważniejsze jest aby LAN się udał, żebyście byli zadowoleni i żeby LAN trwał 2 dni. I to chcemy właśnie uczynić. Ma być granie, wojskowy klimat, spanie w śpiworac, może strzelanie z broni itp.

Nastawcie się, że impreza w czerwcu będzie w Warszawie.
Kolejne szczegóły za jakiś czas.

Grzegorz

Tytuł:
PostNapisane: 26 sty 2007, 10:02 

Nie pozostaje mi nic innego jak zyczyc powodzenia w organizacji i milej zabawy :)

Tytuł:
PostNapisane: 26 sty 2007, 12:15 

Grzegorz [EA Polska] napisał(a):
może strzelanie z broni itp.
Ha pięć strzałów z KBKAK MS 36326 i powyżej 45 punktów > 3 dni urlopu
:lol:

Tytuł:
PostNapisane: 6 mar 2007, 13:19 

Mały update. W tym tygodniu zostaną podane wszystkie szczegóły odnośnie Polish Online Championships 2007. Budowana jest strona www, niedługo startujemy z zapisami.

Tytuł:
PostNapisane: 6 mar 2007, 15:09 

w którego bf ??????????????????

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 140 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2