uniemir napisał(a):
Może, dlatego, że z Rosjanami mamy więcej wspólnego niż Amerykanami czy Niemcami, bo Rosjanie i My to mamy wspólne korzenie Oni czy My od jakiegoś jednego plemienia Słowiańskiego pochodzimy to samo z Czechami, Białorusinami i resztą Słowiańskich państw.[...]
da, tawariszcz uniemir, ja paniemaju szto wy gawarit'
uniemir napisał(a):
A F-16 z tego, co mi wiadomo na dzień dzisiejszy to owszem F-16 jest gównem

uniemir napisał(a):
[..]. Dla mnie wszystko to, co Amerykańskie jest przereklamowane u nich to tylko jak najwięcej ile się da, Amerykanie to mistrze reklamy i uzdolnieni silver-tongued, co dla mnie nie znaczy, że zawsze prawdę o sobie i swoich rzeczach gadają, a co do tych F-16 to "w praniu wyjdzie" czy takie dobre rzeczywiście są.
czas juz nadszedl, mocium panie
by zakonczyc wasze trollowanie
mam juz kompletnie dosc twoich argumentow wyssanych z palca i udawania, ze znasz sie na czymkolwiek:
F16 jest samolotem sprawdzonym w walce, ktory udowodnil ze potrafi bez problemu rozgniesc Migi 21 i 23
linki drugie zrodlo-linkF16 ma tez na swoim koncie stracenie MIGa 25 ktorego mozna porownac do hamerykanskiego tomcata.
tak wiec F16 zostal, jako jeden z nielicznych samolotow, wielokrotnie sprawdzony w walce i udowodnil ze jest jednym z najlepszych (jesli nie najlepszym) mysliwcem 4tej generacji
a tutaj dosyc ciekawe porownanie MiGa 29 z F16 zrobione przez General Dynamics
http://aeroweb.lucia.it/rap/RAFAQ/Fulcrum&Falcon.htmlpodobno MiG29 zostal zestrzelony w walce przez F15, ktory rowniez jest mysliwcem 4tej generacji
wedlug mnie tylko 1 rosyjski mysliwiec 4tej generacji mozna porownac do F16, a bedzie to Su35 ktory jest dopiero w fazie prototypu. wnioski uniemir wyciagnij sam, i przestan pieprzyc glupoty.