ja osobiscie uwazam ze mapka z czolgami w miescie bylaby swietna. wyobrazcie sobie teamwork gdzie czesc zolniezy musialaby kryc dachy przed rpg wrogow,a czolgi czyscilyby ulice. kazdy mowi,ze w tej edycji pr skopali basre,a tamta ze byla swietna - nie chce wybrzydzac,ale w tamtej byly czolgi w miescie i moze dlatego byla swietna - z jednej strony czlogi,a z drugiej ludki z rpg na dachach. jestem za calą mapką miejską bo takiej nie ma w pr !!! EJOD? to nie jest miejska, w miescie jest raptem cztery ulice na krzyz wiec o miescie nie mozna mowic

4/5 tej mapy to pustynia(sama nazwa mowi). ta mapka gdzie jest most , miasteczko maplutkie i USA vs Chiny to bedzie kiepsko jak bedzie taka sama tylko z innymi jednostkami
trzeba zrobic cos gdzie bedzie wiele okien,wysokie budynki, wiele skrzyzowan (naprawde wiele) i to prl-owskie budynki wlasnie !!
a skoro mowa o Rosji??? jak mozna nie dodac do akcji wiele starych rosyjskich pojazdow??

zuwazcie,ze jakby byly czolgi w miescie to bylyby szanse bardziej wyrownane. jezeli ktos nie rozumie to wyjasniam: sprobujcie sobie zobaczyc jaki jest sens grania czlogami na kashan desert, wystarczy ze sie zestrzeli dwa czolgi wroga i juz ktoras ze stron ma przegrane bo ten zoom zabija wszystko! (mowa tu o piechocie,smiglowcach badz pojazdach) - w miescie taka sytuacja nie mialaby miejsca. oczywiscie gdyby w miescie nie bylyby autastrady 4pasmowe tylko normnalne ulice. w miescie kazdy czolg musi uwazac aby od tylu nikt z C4 sie nie podczołgał
co do scenerii takiego miasta dodalbym zywo-czerwony zachod słonca oraz lekkie czyste niebieskie niebo
apeluje do Wyspy: nie dajcie sie zapedzic w schematy, zrobicie cos czego nie ma w pr teraz i wykorzystajcie temat jakim jest ten konflikt

mamy mapy lesne,pustynne... typowo miejskiej nie ma !
(zanim bedzie lincz to mowie ze jest to moje subiektywne zdanie)