Teraz jest 20 kwi 2025, 23:56

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 55 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 30 maja 2004, 22:20 

wiechol napisał(a):
Nie wierze w to! :shock: IMO jest to chrzanienie glupot przez onet - tak samo jest z bigosem...

W wiechola też nie mogłem uwierzyć z początku...dopiero jak mi parę osób potwierdziło że tak idiotyczne posty istnieją - uwierzyłem :shock:

Tytuł:
PostNapisane: 30 maja 2004, 22:21 

WaCeK napisał(a):
Jak tak dalej pójdzie to za gre w battlefielda trzeba bedzie placic. A potem za skorzystanie z toalety bo przeciez trzeba szambiarke utrzymywac.

Za kibel to juz trzeba placic. Wchodzisz do lokalu placisz za wjazd idzesz do WC a tam tabliczka 1zł za skorzystanei z pisuaru. I to jest normalne?!

Tytuł:
PostNapisane: 30 maja 2004, 22:22 

NosekzKoszalina napisał(a):
yacub napisał(a):
Nie przejdzie.

Oby, ale Polska to kraj jedny w swoim rodzaju gdzie rządzą ludzie po podstawówce.

Po podstawowce???? nie nie nie... moj brat nawet podstawowki nie skonczyl a ma wiecej w glowie... :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 30 maja 2004, 22:43 

Uwaga Prosze nie dawać mi bana za poniższe słowa ponieważ są one wyrażone w afekcie:

*mama zabroniła mi przeklinać* *mama zabroniła mi przeklinać* burżuje ********* same sie nawpierdalały i teraz ludzi dręczą !!!! :evil: :evil:

Dziękuje i przepraszam za słownictwo

PSN id: Graqzu

Tytuł:
PostNapisane: 30 maja 2004, 22:45 
Moderator forum

Westbam napisał(a):
Uwaga Prosze nie dawać mi bana za poniższe słowa ponieważ są one wyrażone w afekcie:

*mama zabroniła mi przeklinać* *mama zabroniła mi przeklinać* burżuje ********* same sie nawpierdalały i teraz ludzi dręczą !!!! :evil: :evil:

Dziękuje i przepraszam za słownictwo

Popieram to co napisał Westbam.Barany jedne, jeszcze im mało kasy :evil:

Ostatnio edytowano 30 maja 2004, 22:52 przez Piospi, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 30 maja 2004, 22:46 

a nie myśleliście że ci sami ludzie jak byli jeszcze w zbrodniczym PZPRze mówili, że wszystko dla wszystkich i stop okradaniu robotników, bogaceniu się burżujów... jeez

Tytuł:
PostNapisane: 30 maja 2004, 22:52 

Heh od początku młodej demokratycznej Polski, rządzą Polską ci sami ludzie tylko jak jakaś partia nie wejdzie do sejmu to ich posłowie przechodzą do innych partii i tak w kółko :wink:

PSN id: Graqzu

Tytuł:
PostNapisane: 30 maja 2004, 23:00 

yacub napisał(a):
wiechol napisał(a):
Nie wierze w to! :shock: IMO jest to chrzanienie glupot przez onet - tak samo jest z bigosem...

Jak Ty coś czasem walniesz to świeczki w kościołach gasną :roll: XXI wiek, pełen dostęp do wszelkich informacji, a niektórzy nadal w jaskiniach...

A jest potwierdzenie w telewizji? Nie wiem, bo dzisiaj nie oglądałem Faktów :wink: A propos bigosu: lubicie? :)

Tytuł:
PostNapisane: 30 maja 2004, 23:06 

wiechol napisał(a):
yacub napisał(a):
wiechol napisał(a):

Jak Ty coś czasem walniesz to świeczki w kościołach gasną :roll: XXI wiek, pełen dostęp do wszelkich informacji, a niektórzy nadal w jaskiniach...

A jest potwierdzenie w telewizji? Nie wiem, bo dzisiaj nie oglądałem Faktów :wink: A propos bigosu: lubicie? :)

No commets Wichol :lol:

A tak serio, to rozumiem, ze kont np od Neo to nie dotyczy??

Tytuł:
PostNapisane: 30 maja 2004, 23:22 

Brać czerwone sztandary i na warszawę. Rozpędzić tych chrzanionych (delikatnie) kapitalistów wyzyskiwaczy i oszustów. Zamiast rządzić obradują o jakiś nie istotnych pierdołach, żeby tylko jeden od drugiego więcej nie nakradł. :evil: Też mi przyszło żyć w tych czasach wszędzie pełno prosiąt! Jakbym dalej żył w PRLu to może bym nie miał netu, ale za to miałbym święty spokój, godność i pracę. Dalej bracia, na Warszawę :!: :twisted: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 31 maja 2004, 00:35 

Taaa... jak to-to przejdzie to zrobimy mały nalot na stolicę.... w koncu ten oszczędzany napalm będzie mozna spozytkowac :twisted: .

Niedlugo za wstęp na to forum będzie trzeba płacić - ciekawe ilu ludków by zostało :lol: .

Tytuł:
PostNapisane: 31 maja 2004, 13:19 

heh, w takiej sytuacji TRZEBA ZEBRAC ZE 100 TYS. PODPISOW INTERNAUTOW (BEDZIE PROSTO) CHOCIAZBY WZIASC JUZ TE FORA NAJPOPOLARNIEJSZYCH GIER TO JUZ BY SIE ZEBRALO ZE 20 TYS. A WIARA CO NA CZATACH SIEDZI, PRZECIEZ ILE LUDZI DZIENNIE ODWIEDZA ONET CZY WP NAPEWNO BY SIE ZEBRALO, WIEC DO DZIELA POLACY TRZEBA POKAZAC ZE POMYSL JEST FATALNY, ZA ORGANIZACJE TAKIE PROJEKTU ZALELA BY SIE WP LUB ONET I PO SPRAWIE :)

Tytuł:
PostNapisane: 31 maja 2004, 13:38 

yacub napisał(a):

No nie wiem yacub :) Ten gość z jaskini jak wysłał syna na zwiady to za chwilę miał bezsprzeczne informacje, że jest jakaś zwierzyna do upolowania. A ja otwieram serwisy netowe, oglądam TV i nadal nie wiem jaką wartość ma informacja o znęcaniu się na irackich jeńcach. Czy był to przypadek odosobniony, czy była to reguła, czy traktować to jako typowy wypadek na wojnie, a media robią z igły widły, czy może wreszcie USA są zbrodniarzami :) Jedna informacja, a ile sprzeczności :)

Może informacji jest więcej, ale ich wartość najczęściej jest znikoma.

Tytuł:
PostNapisane: 31 maja 2004, 14:54 
Moderator forum

Pancho napisał(a):
yacub napisał(a):

No nie wiem yacub :) Ten gość z jaskini jak wysłał syna na zwiady to za chwilę miał bezsprzeczne informacje, że jest jakaś zwierzyna do upolowania. A ja otwieram serwisy netowe, oglądam TV i nadal nie wiem jaką wartość ma informacja o znęcaniu się na irackich jeńcach. Czy był to przypadek odosobniony, czy była to reguła, czy traktować to jako typowy wypadek na wojnie, a media robią z igły widły, czy może wreszcie USA są zbrodniarzami :) Jedna informacja, a ile sprzeczności :)

Może informacji jest więcej, ale ich wartość najczęściej jest znikoma.

Dobrze powiedziane Pancho... jednakże obawiam się że tym razem może im się to udać :-(

Tytuł:
PostNapisane: 31 maja 2004, 15:10 
Moderator forum

boszeeeeee jak to czytam to się zastanawiam po ile macie lat ? (pomijam dedido bo po jego wypowiedziach widzę, że 5 i już w glanach na łyso) Daliście się złapać jak wyborcy Leppera na populizm, jeden krzyknął PALIĆ CZAROWNICE !!! a reszta pomknęła z pochodniami czy naprawdę liczycie na to że jakieś durne ustawy cokolwiek w tej materii zmienią, nie róbcie jaj portal wyeksportuje swoje servery pocztowe za granicę i już mu moga skoczyć zresztą jak to będą kontrolować hę ? kolejny durny przepis, który po pierwsze nigdy nie wejdzie a po drugie wszyscy będą go mieli w dupie i zostanei martwym zapisem.

PS OT - dedido już kiedyś słyszałem o tej metodzie stosowali ją faszysci i komuniści ale prekursorem była inkwizycja no ale tego już nie napisali w twojej mądrej książeczce.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 55 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2