Teraz jest 18 lip 2025, 13:56

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 83 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 31 maja 2004, 00:58 

Reaguje dopiero gdy jest nierówno.

Tytuł:
PostNapisane: 31 maja 2004, 08:25 

Najpierw do kolegi dedido, wypraszam sobie stwierdzenia statsiarski beton, wiem, że jesteś odważny tam za klawiaturką siedząc sobie wygodnie w kapciuszkach gdy mama donosi cherbatkę itp. Dziecko zluzuj, rozumiem twoją frustracje bo twoje wyniki na serwach są zerowe, ale wyzywanie ludzi świadczy tylko o twojej kompletnej niedojrzałości emocjonalnej. Tak, więc idź pograj w bierki, może tam zrobisz furorę.

Co do topica, to pamiętam tą rozgrywkę doskonale, latałem sobie inżynierem, kładłem miny i naprawiałem chłopaków czasami z WILD A w ich czołgach. Czy statsiłem, nie powiem bo akurat grałem właśnie inżynierem i wynik był mizerny, po prostu postanowiłem pobawić się tą klasą wojaka, bo na co dzień nie gram nią i bawiłem się doskonale. O przejściu na druga stronę nie było mowy bo zwykle gram US 98% a akurat na tej mapie postanowiłem posiedzieć w NVA...

A w sumie po co ja się tłumaczę i inni, tłumaczą sie tylko winni, a chyba nikt z nas taki się nie czuje...

Tytuł:
PostNapisane: 31 maja 2004, 08:28 

Nie mozna bylo baranom na 1.0 wytlumaczyc zeby laskawie przeszli do NVA (przeciez nie bylo m60 to po co??) nie mozna teraz wytlumaczyc ze freeplay to nie klanowka i wszyscy chca sie dobrze bawic...

Tytuł:
PostNapisane: 31 maja 2004, 08:53 

Kal El na Twoim miejscu bym się w ogóle nie wypowiadał na tym forum. Jak przyjdzie tu jakaś osoba z poza sceny i zobaczy Twoje wypociny to pomysli ze w Vietnama gra banda debili, a tak nie jest.

W ogole nie rozumiem sensu w zamieszczaniu tego topica, chyba jestes niedowartosciowanym smarkaczem, ktory probuje wyzyc sie na forum z mizernym efektem wiec zamknij sie na zawsze bo szczerze powiedziawszy w swoich postach posuwasz sie lekko za daleko obrazajac graczy z innych klanow.

Tytuł:
PostNapisane: 31 maja 2004, 09:16 

Ehe, Superman zabłysnął :) Przetłumacz mi tego posta co napisałeś bo byłeś tak nerwowy że nic z niego nie zrozumiałem.

Ok - a tak w ogóle zerknij sobie w statsy (najlepiej te z marca) - jest czarno na biało kto kiedy ile i kim grał.
I jeszcze jedno - zawsze jak ginąłem od Ciebie to z L.A.W'a jak w Unrealu. A kto ma L.A.W'? Amerykanie...
OAO

Tytuł:
PostNapisane: 31 maja 2004, 09:31 

Bladziku jestes maci woda zatrzynasz topic jedziesz ludzi z ejw, wilda, teraz topic zamykasz, no kurde stary naprawde Ciebie nie rozumiem. Jak chciales sobie tylko posty nabic trzeba bylo tak od razu mowic.

Tytuł:
PostNapisane: 31 maja 2004, 10:34 

Nigdy nie rozumiałem ludzi, którzy zakładali na ogólnym forum topiki po to, żeby zbluzgać innych za to, co się wydarzyło na serwerze... :roll:

Nie lepiej bezpośrednio z zainteresowanymi pogadać, na GG chociażby?
O co tu chodzi? Jak już kogoś zrąbać, to chyba lepiej bezpośrednio, bo wtedy pewność jest większa, że trafi do delikwenta to, co powinno. A na forum zawsze może umknąć...

Dajcie spokój, panowie. Gdyby tak na forum wytykać zawsze wszelkie przejawy mniej lub bardziej głupich zachowań na serwerze, nie dałoby się tego czytać. Dziś jeden ma pretensję do innych, jutro inni będą mieli do niego. A za miesiąc nikt już nie będzie o sprawie pamiętał, więc... po co psuć atmosferę?

Make love, not war... 8)

Tytuł:
PostNapisane: 31 maja 2004, 11:09 
Moderator forum

od razu wiedzialem czytajac posty kal ela ze to dziecko jest...w szkole mu kanapki zabieraja i sie denerwuje...nie zwracajcie uwagi na niego niech sie wyzali to mu przejdzie...

Tytuł:
PostNapisane: 31 maja 2004, 12:36 

Wojtas napisał(a):
od razu wiedzialem czytajac posty kal ela ze to dziecko jest...w szkole mu kanapki zabieraja i sie denerwuje...nie zwracajcie uwagi na niego niech sie wyzali to mu przejdzie...

Przyganiał kocioł garnkowi. Kto tu zachowywał się jak infantylny gówniarz i każde zwycięstwo enclave musiał kwitować złośliwym komentarzem? Jesteś ostatnim, który może komuś zarzucać dziecinne zachowanie...

A temat wcale nie jest taki głupi... w Vietnama rzadko grywam, więc nie jestem na bieżąco. Ale podobne historie były i są na bf1942. Wiadomo, że jeden klan lubi grać po jednej stronie, ale gdy stosunek sił, pod względem liczebności jest mocno zaburzony to warto wyrównać. Żeby gra po prostu była ciekawa. Nie mówimy tu o przewadze jednego, dwóch ludzi, ale więcej. I choć to truizm i każdy sobie z tego powinien zdawać sprawę, faktycznie niektóre klany nigdy nie umiały dostosować się do tej reguły.

Tytuł:
PostNapisane: 31 maja 2004, 12:46 
Moderator forum

Pancho napisał(a):
Wojtas napisał(a):

Przyganiał kocioł garnkowi. Kto tu zachowywał się jak infantylny gówniarz i każde zwycięstwo enclave musiał kwitować złośliwym komentarzem? Jesteś ostatnim, który może komuś zarzucać dziecinne zachowanie...

A temat wcale nie jest taki głupi... w Vietnama rzadko grywam, więc nie jestem na bieżąco. Ale podobne historie były i są na bf1942. Wiadomo, że jeden klan lubi grać po jednej stronie, ale gdy stosunek sił, pod względem liczebności jest mocno zaburzony to warto wyrównać. Żeby gra po prostu była ciekawa. Nie mówimy tu o przewadze jednego, dwóch ludzi, ale więcej. I choć to truizm i każdy sobie z tego powinien zdawać sprawę, faktycznie niektóre klany nigdy nie umiały dostosować się do tej reguły.

Nie przyczepialem sie do zwyciestw tylko do komentarzy.zawsze bede brachal z gosci ktorzy nie potrafia sie przyznac ze cos im nie wyszlo tylko szukaja zawsze jakiejs wymowki bo serwer lagowal bo patch 1.01 itp. itd tak sie sklada ze wszystkie moje docinki i uszczypliwosci byly kulturalne a nie takie jak tego gowniarza... skoro malo grasz w Vietnama to jaki jest sens Twojej wypowiedzi tutaj Pancho??? to jest topic o Vietnamie a ty przypominasz nam Bf 1942

Ostatnio edytowano 31 maja 2004, 12:49 przez Wojtas, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 31 maja 2004, 12:51 
Moderator forum

o wlasnie o tym mowilem...texty dziecka ...apropos o jakiej grupie mowisz????

Tytuł:
PostNapisane: 31 maja 2004, 13:12 

Wojtas napisał(a):
Nie przyczepialem sie do zwyciestw tylko do komentarzy.zawsze bede brachal z gosci ktorzy nie potrafia sie przyznac ze cos im nie wyszlo tylko szukaja zawsze jakiejs wymowki bo serwer lagowal bo patch 1.01 itp. itd tak sie sklada ze wszystkie moje docinki i uszczypliwosci byly kulturalne a nie takie jak tego gowniarza...

Zabawne, jakbyśmy żyli w dwóch różnych rzeczywistościach. Wojtas, który widzi swoje wypowiedzi jako subtelne, pełne głębi i ekspresji komentarze. I wszyscy inni, którzy widzą teksty Wojtasa jak pełne zawiści przyczepianie się zakompleksionego gówniarza. Identycznie jak w pewnym odcinku Simpsonów. Homer, który budzi się na kacu po rodzinnej imprezie. I przypomina sobie jaki był szarmancki, elegancki. Dusza towarzystwa. I rodzina mu przypomina jak narzygał do ponczu, łapał obce kobiety za dekolt i sikał pod murem :)

Wojtas napisał(a):
skoro malo grasz w Vietnama to jaki jest sens Twojej wypowiedzi tutaj Pancho??? to jest topic o Vietnamie a ty przypominasz nam Bf 1942

Nie gram na bieżąco, ale kilka partyjek w tygodniu sobie strzelę. Może suma sumarum nawet niemniej niż ty. A przypominam bf1942, bo to co opisuje Kal-El miało miejsce i tam. I warto te zachowanie krytykować, bo jest to krótko mówiąc zachowanie dość buraczane. Różnica osób 2:1, a nikt tyłka nie ruszy.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 83 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2