Teraz jest 21 kwi 2025, 00:41

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 55 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 31 maja 2004, 16:44 

[Night]MaX napisał(a):
boszeeeeee jak to czytam to się zastanawiam po ile macie lat ? (pomijam dedido bo po jego wypowiedziach widzę, że 5 i już w glanach na łyso) Daliście się złapać jak wyborcy Leppera na populizm, jeden krzyknął PALIĆ CZAROWNICE !!! a reszta pomknęła z pochodniami czy naprawdę liczycie na to że jakieś durne ustawy cokolwiek w tej materii zmienią, nie róbcie jaj portal wyeksportuje swoje servery pocztowe za granicę i już mu moga skoczyć zresztą jak to będą kontrolować hę ? kolejny durny przepis, który po pierwsze nigdy nie wejdzie a po drugie wszyscy będą go mieli w dupie i zostanei martwym zapisem.

Poieram, dobrze gada, polac mu. Nie można dać sie zwariować. Google ma niedługo otworzyc serwis pocztowy. Skrzyneczka 1Gb dla siebie. Jest tylko jedno ale. Zakładajac tam konto zgadzasz sie na przeglądanie maili. Tak slyszałem.

P.S. Może "nasi" posłowie ustala prawo dotyczące IRC'a i zakupów przez siec :?: Żeby z kims pogadać trzeba będzie spotkac się znim w publicznym miejscu lub jak będziesz chciał zrobic zakupy w sieci to będziesz musiał sie udac do siedziby sklepu internetowego. Paranoja :!: :!: :!: :!: :!:

Update: Wysyłamy maile.http://fakty.interia.pl/ankieta?kategoria=8&ankieta=5076&SG=true&na=2

Ostatnio edytowano 31 maja 2004, 16:49 przez NosekzKoszalina, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 31 maja 2004, 16:46 

Przegladam onet.pl i znalazlem http://info.onet.pl/929266,18,item.html to panowie podpisywac sie pod protestem

Tytuł:
PostNapisane: 31 maja 2004, 17:02 

Tego co sie pomylil powinni wywalic z tego sejmu i innych jego kolegow zapominalskich i pomylkowiczów. Czlowiek jak sie raz pomyli to go odrazy po lapach leja a takiemu to nic nei zrobia.

Tytuł:
PostNapisane: 31 maja 2004, 17:13 

Tradycyjnie już nasi politycy błędnie interpretują przepisy UE, ale co się dziwić jak w naszym parlamencie siedzą same osły aż mi wstyd, że brałem udział w wyborach to były moje ostatnie nie mam zamiaru więcej wybierać osłów przynajmniej bedę miał czyste sumienie :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 31 maja 2004, 17:54 

[Night]MaX napisał(a):
PS OT - dedido już kiedyś słyszałem o tej metodzie stosowali ją faszysci i komuniści ale prekursorem była inkwizycja no ale tego już nie napisali w twojej mądrej książeczce.

Nie musieli o tym pisać bo ja o tym wiem.
Np z książki mojego wujka, który napisał o rosyjskich obozach gdzie ginęli Polacy.

Tytuł:
PostNapisane: 31 maja 2004, 18:39 
Moderator forum

Cytuj:
Nie musieli o tym pisać bo ja o tym wiem.
Np z książki mojego wujka, który napisał o rosyjskich obozach gdzie ginęli Polacy.

poważnie napisał tam o inkwizycji i o tym jak gineli tam Polacy !! hohohoho ?? a tacy prawdziwi Polacy czy też ci troszkę bardziej czerwoni ?? a może tylko ci co bóg, honor, ojczyzna ?? a moze ci co ich AK po wojnie mordowała za to że zajmowali ziemie panicza albo innego posiadacza ziemskiego ?? o tym też tam napisał ??

Tytuł:
PostNapisane: 31 maja 2004, 18:47 

Panowie nie sprzeczajcie się. Ten okres historii Polski nie jest jeszcze jasny i nie jest wszystko wyjaśnione.

Tytuł:
PostNapisane: 31 maja 2004, 19:00 

[Night]MaX napisał(a):
poważnie napisał tam o inkwizycji i o tym jak gineli tam Polacy !! hohohoho ?? a tacy prawdziwi Polacy czy też ci troszkę bardziej czerwoni ?? a może tylko ci co bóg, honor, ojczyzna ?? a moze ci co ich AK po wojnie mordowała za to że zajmowali ziemie panicza albo innego posiadacza ziemskiego ?? o tym też tam napisał ??

O tych co byli przeciwnikami komunizmu.
Ci (w tych obozach) akurat zostali zakopani przez rosjan - więźniów politycznych, a ci znowu dostali kulke żeby nie było dowodów.

Nosek ma rację - EOT

Tytuł:
PostNapisane: 31 maja 2004, 19:45 
Moderator forum

Pancho napisał(a):
Może informacji jest więcej, ale ich wartość najczęściej jest znikoma.

Ale ktoś, o IQ wyższym od doniczki wyłapie cenne dlań info ;)

Tytuł:
PostNapisane: 31 maja 2004, 19:58 
Moderator forum

a napisał ci tam kto wynalazł obozy coś na kształt koncentracyjnych ?

Nosek ja się nie sprzeczam bo do sprzeczki potrzeba argumentów a nie pseudonarodowego bełkotu sfałszowanej historii :) kiedyś się nie mówiło o zbrodniach ruskich teraz nie wspomina się o tym jak to Piłsudski rozpędził sejm kazał wymordować czesć swoich przeciwników politycznych a resztę pozamykał, ani o tym jak to siły partyzanckie związane z rządem w Londynie mordowały polskich chłopów, za to że chcieli mieć swoją ziemię po wojnie, ja uważam że okres socjalizmu (tak tak socjalizmu bo komunizmu w Polsce nigdy nie było) był szkodliwy dla Polski, ale nie lubię oszołomów, a dedido tych argumentów nie posiada bo nie posiada wiedzy historycznej w tym zakresie - coś mu gdzies powiedział i już mu się wydaje że wszystko co złe to komuniściu, żydzi, masoni, rowerzyści i członkowie zespołu Sisters of Mercy.

Tytuł:
PostNapisane: 31 maja 2004, 20:06 

[Night]MaX napisał(a):
teraz nie wspomina się o tym jak to Piłsudski rozpędził sejm kazał wymordować czesć swoich przeciwników politycznych a resztę pozamykał

Myślałem jush że wszyscy mają klapki na oczach...
taaa wystarczy troszke większy wgłąb w historie, większy niż ten ze szklanego pudełka czy znanych internetowych portali i można sie ciekawych rzeczy dowiedzieć. Ja o tego typu rzeczy dowiadywalem sie od dziadka, za to zawsze mi mówił bym tego nigdy nie wygłaszał w szkole bo przegram takim czymś szacunek ludzi czyli jednym słowem życie......oczywiście nie wierzyłem mu (byłem mały i głupi :wink: )
chciałem tylko powiedzieć że ciesze sie że to nie było czcze gadanie, i wszystkie te rzeczy co sie dowiedziałem mają potwierdzienie w faktach.....naszczęscie nei w tych telewizyjnych.

P.S: U nas w Gliwicach jest plac Piłsudzkiego :evil:

PSN id: Graqzu

Tytuł:
PostNapisane: 31 maja 2004, 20:14 

Westbam napisał(a):

P.S: U nas w Gliwicach jest plac Piłsudzkiego :evil:

Umnie w Koszalinie jest pomnik, zwała była jak odsłaniali go bo materiał sie zaczepił mu na szabli i trzeba bylo niezły cyrk odstawic żeby to sciagnąć.

Ok [Night]Max to nie sprzeczka tylko polemika.

Ostatnio edytowano 31 maja 2004, 20:21 przez NosekzKoszalina, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 31 maja 2004, 20:19 

panowie faktem jest,że coby nie mówić o J.P to spisał się dzielnie jako wódz naczelny i obrońca granic kraju przed zalewem bolszewizmu,było to nie lada wydażenie,odparcie ataku takiej siły ze wszchodu liczebnie deklasującą nasze wojska

Tytuł:
PostNapisane: 31 maja 2004, 21:02 

Dodam jeszcze że na Placu Piłsudzkiego jest także pomnik Piłsudzkiego co za bezczelność :wink:

MK napisał(a):
panowie faktem jest,że coby nie mówić o J.P to spisał się dzielnie jako wódz naczelny i obrońca granic kraju przed zalewem bolszewizmu

No ok wyobraź to sobie że powiedzmy ktoś ocalił twoją rodzine (np. Ciebie,Twoją matke i ojca) potem zabił ci jedno z nich (to akurat tu nieistotne) będziesz miał go za bohatera ???

Piłsudczycy wsadzili mojemu pradziadkowi(był rachmistrzem w ówczesnej armii) między palce ołówki potem bili w "sztorc ręki" , wsadzcie sobiew palce 1 ręki między palce 2 tak wiecie "do końca" spróbojcie sie lekko uderzyc o stół.... do końca życia pradziadek nie mógł wyprostować palców :roll:

PSN id: Graqzu

Tytuł:
PostNapisane: 31 maja 2004, 21:07 

Dajcie luz, bo zaraz rozpęta się jakaś sprzeczka. Poglądy polityczne - to są tylko gusta, a to drażliwy temat... Czerwony, zielony, czarny, czy biały i tak każdy myśli swoje, i nikt nie da się przekonać. Ludzie chcieli zmiany, teraz, po 14 latach część z nich płacze i wspomina stare czasy, a wszystko zależy od punktu widzenia, a ten zależy od punktu siedzenia. A prawda? Prawda jest jak dupa - każdy ma swoją... Nie ma sprawiedliwych ustrojów, różni są tylko ludzie, którzy zyskują w tych ustrojach. [Night]MaX - jesteś jednym z niewielu ludzi, których w jakiś sposób spotkałem, a którzy rozumieją, że komunizmu u nas nigdy nie było.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 55 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2