Teraz jest 24 lis 2024, 20:25

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 38 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 8 maja 2004, 20:12 

wiem wiem że juz takie posty były ale ja konkretnie chcę się dowiedzieć jaki mam kupić sobie joy (oprócz joya co to się go pali :D ) , aby mi się dobrze grało.
Widziałem tam gdzieś, że koleś pisał o "Saitek Joystick Cyborg evo" i chwalił sobie go jak cholera, ale ja jeśli moę to zapytuję jeszcze raz : jaki konkretnie polecacie (kasa nie ma znaczenia) aby mi się dobrze i długo grało w battelfielda - zarówno w 1942 jaki DS i każdą następną wersję czy też dodatek

z góry serdeczne dzięki

pozdro WOLF

Tytuł:
PostNapisane: 8 maja 2004, 21:01 

jestem na forum dwa miesiace a pytanie to padalo juz z przynajmniej 10 razy. Uzyj magicznego przycisku szukaj tam wpisz joystick i ci z kilkadziesiat tematow wyskoczy. Naprawde ktos dobrze powiedzial zeby ten przycisk na pol ekranu zrobic 8)

PostNapisane: 8 maja 2004, 22:18 

sniper wolf (pl) napisał(a):
wiem wiem że juz takie posty były ale ja konkretnie chcę się dowiedzieć jaki mam kupić sobie joy (oprócz joya co to się go pali :D ) , aby mi się dobrze grało.
Widziałem tam gdzieś, że koleś pisał o "Saitek Joystick Cyborg evo" i chwalił sobie go jak cholera, ale ja jeśli moę to zapytuję jeszcze raz : jaki konkretnie polecacie (kasa nie ma znaczenia) aby mi się dobrze i długo grało w battelfielda - zarówno w 1942 jaki DS i każdą następną wersję czy też dodatek

z góry serdeczne dzięki

pozdro WOLF

Cena nie ma znaczenia?? UUU, to moze i mi postawisz salateka 46x..... a tak serio to zbawca ma racje. Lecz zamiast powiedziec ci, wyslal cie na manowce, bo takich tematow jest naprawde sporo......

Tytuł:
PostNapisane: 8 maja 2004, 22:29 

pawel2K powiedz ile masz lat, to moze sie wyjasni dlaczego piszesz takie beznadziejne posty, jak masz pierdzielic takie glupoty to lepiej wlacz sobie czata :roll:

PostNapisane: 8 maja 2004, 22:39 
Moderator forum

sniper wolf (pl) napisał(a):
wiem wiem że juz takie posty były

Właśnie, więc użyj opcji Obrazek Szukaj. Zależy od ilości posiadanych funduszy, ale chyba najtrafniejszy wybór to Saitek Cyber Evo.

p.s. Paweł, zmień piaskownicę, Twoje przygłupawe odpowiedzi nie bawią a irytują.

Tytuł:
PostNapisane: 10 maja 2004, 19:31 

Sniper Wolf, ja dzisiaj nabylem "Logitech Extreme 3D Pro" i sprawdza sie naprawde dobrze. Masywny, swietnie wyprofilowana raczka, chodzi dosc "twardo" co jak dla mnie jest zaleta, przyciski sa odpowiednio rozmieszczone. Co najwazniejsze, to po prostu milo sie nim gra - czuc kontrole jaka daje. Jedynym mankamentem jest przepustnica, ktora akurat w DC jest bezuzyteczna(albo to ja jestem lamka i nie potrafie jej uzywac :D ).

Tak to wyglada http://www.logitech-sklep.pl/local/produkt/1992

PS. Witam, bo jestem tutaj nowy :D

PS2. Naprawde nie mogliscie mu chociaz podac linkow do tematow? Dopiero sie zarejestrowalem i nie bylem meczony tak jak wy tymi samymi pytaniami po X razy, ale chociaz na tyle uprzejmosci mozna sie zdobyc :D

Tytuł:
PostNapisane: 11 maja 2004, 01:36 
Oldboy Battlefield.pl

witaj... zobaczymy co powiesz po miesiacu uzywania tego jota... mniejwiecej tyle wytrzymywaly forumowiczom... dlatego tu gro graczy uzywa w/w saiteka evo.
a tak do tych uprzejmosci to ty tu jestes nowy... wiec uszanuj starszych i nie zawracaj im gitary oczywistymi pytaniami... :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 16 maja 2004, 17:20 

I co już ci się popsuł bo wydałes właśnie kase na nic

Tytuł:
PostNapisane: 16 maja 2004, 17:26 

kultury paw3lak czy jakoś tak :D
P.S ja się nie wypowiem ,bo w joyach nie mam dużego doświadczenia~!

Tytuł: bez
PostNapisane: 16 maja 2004, 21:10 

N1NJA napisał(a):
kultury paw3lak czy jakoś tak :D
P.S ja się nie wypowiem ,bo w joyach nie mam dużego doświadczenia~

Ninja wybacz ale ty przylaczyles sie 13 maja i juz masz 42 posty? i patrzylem na niektore z twoich postow i zauwazylem ze tylko suniesz posty po to by cos napisac a nie pomoc prosta zasada nie wiesz nie pisz.

Ja przylaczylem sie 18 grudnia podajze i nie zasuwam tak z tymi postami bo mi na nich nie zalezy ale gdybym pisal twoim tepem to juz bym mial kolo 500

Tytuł:
PostNapisane: 18 maja 2004, 15:37 

Dandi napisał(a):
I co już ci się popsuł bo wydałes właśnie kase na nic

Przykro mi, ale jeszcze jest w pelni sprawny :P Jesli sie zepsuje, to nie omieszkam o tym napisac. Wedlug Okoty powinno to nastapic juz za 3 tygodnie :D

Tytuł:
PostNapisane: 3 cze 2004, 16:14 

Okota napisał(a):
witaj... zobaczymy co powiesz po miesiacu uzywania tego jota... mniejwiecej tyle wytrzymywaly forumowiczom... dlatego tu gro graczy uzywa w/w saiteka evo.
a tak do tych uprzejmosci to ty tu jestes nowy... wiec uszanuj starszych i nie zawracaj im gitary oczywistymi pytaniami... :wink:

Okota z całym szacunkiem do firmy SAITEK ale to niewypał. Kciuk boli po kilu minutach grania. Miałem go przez 2 tygodnie i sie zepsuł. Wymieniłem go na LOGITECHA i narazie jest OK choć to nie jest JOY o którym śniłem :))
Jak ktoś znajdzie JOY MICROSOFTU to dopiero zobaczy na czym to polega hi hi hi.
Przedewszystkim optyka a nie zwykłe potencjometry!!!

Tytuł:
PostNapisane: 3 cze 2004, 17:14 

Ja mam już chyba 4 letniego SAITEK X7-38 i sprawuje sie doskonale, bardzo ładnie wyprofilowany, dobrze rozmieszczone przycieski - ogólnie polecam, ale raczej już go nei ma w sprzedaży (chyba że używany). Co do Cyborg evo to nie miałem okazji go widzieć, ale wydaje mi sie że jeżeli SAITEK 4 lata temu stworzył coś co do tej pory funkcjonuje i jest według mnie bardzo dobre, to nie ma możliwości żeby nowsze modele były gorsze :D

Tytuł:
PostNapisane: 3 cze 2004, 22:30 

Tak na marginesie- niby takie głupie pytanie i wszyscy się irytują, a jednak tyle postów powstało :) oj ludzie ludzie :)

Tytuł:
PostNapisane: 13 cze 2004, 03:03 

Odświeżę temat, żeby wypowiedzieć się na temat Logitech Extreme 3d Pro. Otóż, jestem z niego bardzo zadowolony. Użytkuje go już pół roku. Nie mam z nim żadnych problemów, joystick pozostaje w stanie idealnym. Sęk w tym, że niewiele zależy od samego joysticka, ale właściciela który go używa. Joy to bardzo delikatne urządzenie i tak też należy się z nim obchodzić. Jeśli ktoś o tym zapomina i niszczy go, a dodatkowo jest brudasem i nie dba o urządzenie, to zrozumiałe, że mu się szybko niszczą joysticki. Najlepiej niech sobie kupi taczkę z kamieniami, albo cep.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 38 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2