Teraz jest 14 lip 2025, 13:07

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 143 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 3 cze 2004, 08:46 

Cytat na temat graficznego enginu BF Vietnam:

Its not worth it to run this game at 800X600. You miss out on so many beautiful things. I wouldn't go any lower than 1024X768. You'll lose maybe 2 FPS. No big deal.

A całość FAQ znajdziecie pod adresem: http://www.planetbattlefield.com/bfv/tw ... uide.shtml

Tytuł:
PostNapisane: 3 cze 2004, 10:59 

Hynol---> jezeli bardzo ci sie nudzi i nie masz do roboty nic innego jak odpowiadanie na nieaktualne posty to zrob cos pozytecznego np. podlej kwiatki albo cos. jezeli chodzi o 2 moje posty to najpierw chcialem powiedziec jak gra chodzi na moim sprzecie a nastepnie zapytac na jakim bedzie mi sie DOBRZE gralo bo na na low nie jest za rozowo (chyba ze ty preferujesz takie granie) reasumujac nie odzywaj sie jak nie chcesz nic ciekawego swoim postem przedstawic.

Tytuł:
PostNapisane: 3 cze 2004, 16:51 
Moderator forum

morthag napisał(a):
Hynol---> jezeli bardzo ci sie nudzi i nie masz do roboty nic innego jak odpowiadanie na nieaktualne posty to zrob cos pozytecznego np. podlej kwiatki albo cos. jezeli chodzi o 2 moje posty to najpierw chcialem powiedziec jak gra chodzi na moim sprzecie a nastepnie zapytac na jakim bedzie mi sie DOBRZE gralo bo na na low nie jest za rozowo (chyba ze ty preferujesz takie granie) reasumujac nie odzywaj sie jak nie chcesz nic ciekawego swoim postem przedstawic.

Ty się naucz lepiej szukać, bo postów o wymaganiach było już sporo. I nie strofuj mnie za to że twoim postom brak logiki (lub jest ona zakręcona jak ogoń świni). I nie uciszaj mnie, bo podejrzewam że za młody na to jesteś. Jak nie potrafisz na spokojnie wytłumaczyć o co ci chodziło bez debilnych docinków o kwiatkach. Reasumując - możesz mi skoczyć.

Tytuł:
PostNapisane: 3 cze 2004, 16:54 
Moderator forum

ShaggY napisał(a):

Its not worth it to run this game at 800X600. You miss out on so many beautiful things. I wouldn't go any lower than 1024X768. You'll lose maybe 2 FPS. No big deal.

A całość FAQ znajdziecie pod adresem: http://www.planetbattlefield.com/bfv/tw ... uide.shtml

Shaggy - problem w tym, że u mnie ta róznica jest widoczna i jest taka jak ją opisałem. Wiem, widziałem, sprawdzałem. Ślepy przeciez nie jestem.

Tytuł:
PostNapisane: 3 cze 2004, 16:58 

U mnie różnic pomiędzy 800x600 a 1024x768 nie stwierdziłem .

Za to ch.... mnie juz strzeli jak podczas kazdego pierwszego lotu plane'm po zaladowaniu mapki gra mi tak tnie ze szkoda mowic - rozumiem ze musi sie doladowac czy tez pb sprawdza cos ale bez przesady skoro nawet sygnały z joya i klawy wtedy nie dochodzą . Jedyne wyjście to spadochron :wink: .

Tytuł:
PostNapisane: 3 cze 2004, 17:14 

hynol - skoczyc to ty mi mozesz a jesli chodzi o uciszanie to moze ty jestes za mlody bo nie pytalem cie o zdanie tylko sam sie wcinasz gdzie cie o to nie prosza. Wiec lepiej juz nic nie mow zwlasza o braku logiki lub "zakreconym ogonie swini". uwazam temat za zamkniety lecz jezeli CHIALBYS jeszce cos powiedziec to zapraszam na priva.

Tytuł:
PostNapisane: 3 cze 2004, 17:20 

Hynol ma 29 lat (moge się mylić)

a ile ty masz? ;)

Tytuł:
PostNapisane: 3 cze 2004, 17:40 
Moderator forum

hmmmm... Wiesz kolego wydaje mi się że chyba ci gacie za mocno na mózg naciskają, więc prosze bardzo:

9 Maja czytamy:
Cytuj:
dzieki, sdi mam tylko dla siebie a bede mial neo wiec jesli chodzi o lacze to spox.

10 Maja czytamy
Cytuj:
chcialem troche pograc na ISDN zanim mi zaloza SDI, a zreszta nie potrzebne mi te scracowane serwery - kupie ten orygina ...

Inny wątek:

12 Maja
Cytuj:
heh ja sie w sumie nauczylem - zestrzeliwuje juz inne heli nawet samolot juz mi sie udalo hehe

20 Maja - forum VIETNAMA
Cytuj:
zamierzam grac w battlefield i co powinienem zrobic aby gra mi dobrze chodzila ?

Jeżeli są wątpliwości co do tego że chodziło O BF Vietnam...
20 Maja
Cytuj:
ja tam na razie pogram sobie w classica a najwyzej potem zrobie upgrade sprzetu i kupie vietnama

No więc potem wchodzimy na
BF Tracks Vietnam
- Morthag - No players matching search criteria
BF Tracks
- Morthag - No players matching search criteria

Dość dowodów? Twierdze że masz pirata i nie grywasz na serwerach. Podejżewam że jesteś zwykłym pajacem który znalazł sobie chorą rozrywke. Na priv z tobą rozmawiać nie będe bo nie mam o czym.

Przepraszam za offtopic, ale jakoś tak wyszło... :D

Tytuł:
PostNapisane: 3 cze 2004, 17:55 

Hynol myślałeś żeby przyłączyć się do agencji Detektywistycznej :) Gonzo & Gore :?: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 3 cze 2004, 18:24 
Moderator forum

Ja tylko tak hobbystycznie. Ale zabawa fajna. :D

Tytuł:
PostNapisane: 3 cze 2004, 18:27 

Jesteśmy aktualnie w stanie upadłości - nasz największy wróg - troll maskujący (codename:irekw) chyba wycofał się z interesu (albo to już nie te lata kiedy rozpoznawałem go po pierwszym poście... 8) )

Tytuł:
PostNapisane: 3 cze 2004, 18:35 
Moderator forum

ShaggY napisał(a):

ShaggY powiedz jeszcze, że wierzysz we wszystko co tam piszą, a parsknę śmiechem, Ciebie natomiast obciążę kosztem czyszczenia monitora :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 3 cze 2004, 18:55 
Moderator forum

Moze ja jeszcze zabiorę głos w sprawie wydajności. Na GeForce FX 5950 rzeczywiście nie widac róznicy pomiędzy 800x600 a 1024x768, jednak jusz pomiędzy tymi ostatnimi a 1600x1200 niestety jest róznica. Na GF 4 Ti4200 zaś ta róznica jest zauważalna jusz pomiedzy 800x600 a 1024x768. Zapewne to wina mniejszej ilosci pamięci itp. Mozliwie, że gościu pisząc FAQ miał nowszą karte i dla niego rzeczywiście róznicy nie było.

Tytuł:
PostNapisane: 3 cze 2004, 19:12 
Moderator forum

Ja mam radka 9500@PRO (odblokowane potoki) i nie zauwazam roznicy pomiedzy 800x600 a 1024x768...tez mam malo pamieci na niej ;P

Tytuł:
PostNapisane: 3 cze 2004, 19:45 

===Tomy===[PL] napisał(a):
ShaggY napisał(a):

ShaggY powiedz jeszcze, że wierzysz we wszystko co tam piszą, a parsknę śmiechem, Ciebie natomiast obciążę kosztem czyszczenia monitora :wink:

Zanim coś napiszę, zawsze sprawdzam, u mnie brak róznicy, a jestem maniakiem FPS mam non stop włączone FPS w grze. Komp Athlon 2400 , ddr 512 mb 400 mhz dual Kingston, Ge froce 4 titanium 4200 @ 4400 Gainward, Płyta Abit NF 7-S ver 2.0.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 143 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2