Teraz jest 27 lis 2024, 16:35

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 5 kwi 2003, 15:24 

Mapiszcie gdzie można znaleść żadkie pojazdy. np. helikopter, łódz podwodną, bombowce itd :idea:

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2003, 15:37 

poszukaj na mapach, one nie są schowane pod ziemią!!!!

PostNapisane: 5 kwi 2003, 22:49 

SpeX napisał(a):
Mapiszcie gdzie można znaleść żadkie pojazdy. np. helikopter, łódz podwodną, bombowce itd :idea:

Koles mnie rozlozyl. Zapewne pojazdy sa gdzie spoukrywant tak by przypadkiem ktos ich nie znalazl. Poznaj moje dobre serce i Ci podpowiem
- statki - sa na morzu wiesz taka wielka neibieska plama na mapie
- samoloty - lotnisko
- czolgi, jeepy, sa wszedzie tylko wystarczy sie rozejrzec

Tytuł:
PostNapisane: 6 kwi 2003, 00:00 

Panowie, panowie nie zlewajcie się. Chłopak ma poważny problem. :D Szczeże mówiąc to ja równierz nie wiem gdzie twórcy schowali w tej grze helikopter. :lol: Nigdy go nie widziałem. Może musze ściągnąć jakiś programik z internetu który pozwala mi zobaczyć te helikoptery. Może to ten Desert Combat? :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 6 kwi 2003, 10:04 

Ej...W tej grze sa w ogole jakies pojazdy :?: Czemu ja jak zwykle ostatni sie o tym dowiaduje :twisted:

P.S.Ja ostatnio z uporem maniaka shukam w grze Audi A4 ale qfa autorzy niezle go ukryli... Jak by udalo sie komus znalesc do proshe walic na mejla :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 6 kwi 2003, 10:10 

Nabiujacie się z biedaka a ona NAPRAWDE ich nie widzi :!:
Przecież jeżeli się pójdzie di niczyjej bazy to tam pojazdów nie ma, pojawiają się po chwili przyprowadzone z parkingu ( trzeba wykupić bilet od DICE )
A co do Audi A4 to niestety Europejskich pojazdów nie ma ( niebojowych ) tylko Amerykanskie ( reklama rynku motoryzacyjnego )
ale jest Hammer , Ford Explorer , GMC , DODGE ( pickupy ) a i w jednej bazie - niepamietam mapy w starej wiacie jest DODGE VIPER :!: malowany na czerwono .

Tytuł:
PostNapisane: 6 kwi 2003, 10:11 

Grip napisał(a):
Ej...W tej grze sa w ogole jakies pojazdy :?: Czemu ja jak zwykle ostatni sie o tym dowiaduje :twisted:

P.S.Ja ostatnio z uporem maniaka shukam w grze Audi A4 ale qfa autorzy niezle go ukryli... Jak by udalo sie komus znalesc do proshe walic na mejla :twisted:
proś,szukaj a otrzymasz :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :D:)

Tytuł:
PostNapisane: 6 kwi 2003, 10:46 

kamikaze_boski_wiatr napisał(a):
Nabiujacie się z biedaka a ona NAPRAWDE ich nie widzi :!:
Przecież jeżeli się pójdzie di niczyjej bazy to tam pojazdów nie ma, pojawiają się po chwili przyprowadzone z parkingu ( trzeba wykupić bilet od DICE )
A co do Audi A4 to niestety Europejskich pojazdów nie ma ( niebojowych ) tylko Amerykanskie ( reklama rynku motoryzacyjnego )
ale jest Hammer , Ford Explorer , GMC , DODGE ( pickupy ) a i w jednej bazie - niepamietam mapy w starej wiacie jest DODGE VIPER :!: malowany na czerwono .

Na czerwono? Liiiipa... Ja chcialem taki w czerwone groszki i w zielono-rozowa krate... Musi gdzies byc Audi A4 bo w instrukcji o nim nie pisha a wiec chca cos ukryc...A zazwyczaj zataja sie rzeczy ktore komus nie wyshly...A wiec (tak, wiem ,ze zdania nie zaczyna sie od "a wiec" :twisted: ) Audi A4 musi byc gdzies w Battlefield'zie poniewaz zeby komus cos nie wyshlo trzeba to cos zrobic najpierw... Jak ktos rozumie moj poplatany tok rozumowania dojdzie do wniosku ze trza shukac na mapkach tego wozka... :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 6 kwi 2003, 15:24 

Na Tajskim i chinskim forum BF wyczytałem że jest audi A4 i TT oraz BMW Z3 i seri 7 na mapce Moskwa - tylko że jakaśtajna bo jej nigdzie nie widać ale sąpodobno jakies kody do odblokowania jej
Jak znajde to podam :twisted: najpierw sam pojeżdże opancerzona 4 albo 7 i z rakietami TT iZ3 :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 6 kwi 2003, 16:35 

A wiecie że podobno gdy sie weźmie łopate (ciekawe jak :D ) i sie zoskopie całą góre piaskową w El Alamein to można znaleść malucha (Fiat 126p) :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 8 kwi 2003, 10:14 

Gdzie porucz El Alamein znajdę 4 silnikiwe bombowce?? A gzie znajdę łóc podwodną ( proszę o strzegółowy opis). :?:

Tytuł:
PostNapisane: 8 kwi 2003, 16:26 

Alez ty masz problemy. Czy myslisz ze wszyscy pytali sie na forum gdzie znalezc czolg? Nie! Sami go znalezli, wiec ty tez to zrob. :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 8 kwi 2003, 16:28 

łóć podwodna i to różowa stoi zaparkowana obok kwatery głównej na mapce Berlin a bombowiec ....................................... latał jakiś na mapie IRAQ :!:

Tytuł:
PostNapisane: 8 kwi 2003, 23:18 

:lol: ... no dobra , żarty żartami ale teraz na serio. Stary prawda jest taka , że w tej grze nie ma żadnych pojazdów , w ogóle nie ma żadnej gry :lol: Only ilussion :D

Tytuł:
PostNapisane: 9 kwi 2003, 09:59 

Jak mi wiadomo wszystkie pojazdy zostały wypożyczone Armii Stanów Zjednoczonych do działań operacyjnych w IRaku. :lol:

TAM POSZUKAJ :roll:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2