Teraz jest 16 kwi 2025, 07:33

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 107 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2003, 22:38 

kamikaze_boski_wiatr napisał(a):
Bardzo ciekawa propozycja
ZA :!:

ZA to chyba jest kazdy no bo jesli jest ktos przeciw to zle zyczy skromnej polskiej scenie BF.
Najlepiej by bylo zeby klan prowadzil ktos kto kiedys byl w klanie, ale z roznych przyczyn juz nie jest i sie na tym zna. :!:

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2003, 22:44 

oops :oops:
Sorry. Pisalo ze nie chce wyslac a wysylalo

Ostatnio edytowano 5 kwi 2003, 22:52 przez Khai, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2003, 22:46 

Khai napisał(a):
ZA to chyba jest kazdy no bo jesli jest ktos przeciw to zle zyczy skromnej polskiej scenie BF.
Najlepiej by bylo zeby klan prowadzil ktos kto kiedys byl w klanie, ale z roznych przyczyn juz nie jest i sie na tym zna. :!:

Po cholere piesz to 4 RAZY??

Tytuł:
PostNapisane: 6 kwi 2003, 10:17 

to wina serwera - nie wysyłał komunikatu o wysłaniu posta .

Tytuł:
PostNapisane: 6 kwi 2003, 10:47 

Czytam ten post i mam mieszane uczucia. Z jednej strony fajnie by było mieć swój ladder w CB. Moglibyśmy grać między sobą więcej meczy, co z pewnością podniosłoby nasze umiejętności. Może nie wszystkich graczy, ale z pewnością ludzi w moim klanie. Idea jest dobra więc z chęcią się do niej dołącze. Ale....
Z drugiej strony... Mamy w tym momencie 6 klanów, które są na scenie mniej więcej cały czas. Niektóre od dawna, niektóre młode. I jedna rzecz, jaka mi się rzuca w oczy to to, że każdy myśli tylko o swoim klanie. Reszta się nie liczy ( nie dla wszystkich na szczęście). Tak więc moim zdaniem powinniśmy najpierw umocnić pozycje naszych klanów w CB a dopiero potem myśleć o swoim ladderze. Takie jest moje zdanie. Nie ukrywam, że mój klan [FS] jest najsłabszy z wszystkich polskich klanów. Nie. Ale mając do dyspozycji takich graczy jakich miałem w momencie zakładania klanu, to i tak myślę, że dużo udało mi się zrobić. A jeżeli jest jeszcze ktoś , kto chciałby pomóc nam, to serdecznie zapraszam do klanu. Zawsze będzie cmile widziany. Hm...... To na tyle. Troche się rozpisałem. Acha. I jeszcze jedno. Nie damy się, nawet jak nikt nam nie pomoże....

P.S.
Chciałbym serdecznie podziękować pewnej osobie z Wrocławia, która bardzo wspiera i pomaga [FS] w tych ciężkich dla nas chwilach !!

Tytuł:
PostNapisane: 6 kwi 2003, 11:55 

JanicQ Polski ladder wg mnie ma wlasnie pomoc klanom. Tam powinny grac polskie klany miedzy soba a nie w CB INT!! przeciez to glupota, tylko sobie punkty odbieracie, a wiekszosc tych meczy i tak miala z gory wynik przewidziany, wiec jest to bezsensu calkowicie.

Tytuł:
PostNapisane: 6 kwi 2003, 14:00 

Może i masz racje Coug, ale trzeba nad tym jeszcze pomyśleć , a nie tak na hura. A poza tym jeśli ktoś chce pomóc to bardzo prosze. Jeśli są chętni to zapraszam do [FS]. Nasza strona: http://www.fsc.prv.pl Czekam na chętnych. I pozdrawiam wszystkich BF'owiczów.

Tytuł:
PostNapisane: 6 kwi 2003, 15:00 

No wiec powiem tak. Nie ma na co czekac wg. mnie. Klany sa po to zeby grac przeciez. W dodatku sytuacja na polskiej scenie jest jaka jest czyli niewsesola i raczej sie to nie poprawi wiec grajmy ile sie da bo scena nasza wg mnie sie bedzie pomniejszac a nie powiekszac. W dodatku zblizaja sie wakacje jakby nie bylo i bedzie jeszcze wiekszy zastoj.

Tytuł:
PostNapisane: 6 kwi 2003, 16:29 
Moderator forum

nu nie wiem....dzisiaj gralo 32 graczy na TDC i okolo 10 na trening ground + pare na HQ w tym samym momencie wiec nie jest tak zle chyba ;-)

Tytuł:
PostNapisane: 6 kwi 2003, 17:03 

Na polskie warunki to duzo, ale trzeba sie rozwijac co robimy acz ciut niemrawo. Poprostu ziarnko do ziarnka a zbierze sie miarka.

Tytuł:
PostNapisane: 6 kwi 2003, 19:00 

JanicQ napisał(a):
Może i masz racje Coug, ale trzeba nad tym jeszcze pomyśleć , a nie tak na hura.

O czym tu jeszcze myśleć?
Zauważ, że to Twój klan stracił najwięcej na tym że grał w CB INT z klanami z Polski.

JanicQ napisał(a):
A poza tym jeśli ktoś chce pomóc to bardzo prosze. Jeśli są chętni to zapraszam do [FS]. Nasza strona: http://www.fsc.prv.pl Czekam na chętnych. I pozdrawiam wszystkich BF'owiczów.

Akwizytorom dziękujemy! :D

Tytuł:
PostNapisane: 6 kwi 2003, 19:05 

Hmm dobrawek imo wyluzuj troche. Mysle ze kazdemu z nas powinno zalezec na tym zeby tych klanow przybywalo a nie ubywalo a ten tekst o akwizytorach raczej nic dobrego nie wniesie. W dodatku pomysl next razem co poczuje osoba ktora to pisala i dostanie taka odpowiedz.

JanicQ jakbys cos poczebowal to uderzaj

Tytuł:
PostNapisane: 6 kwi 2003, 19:29 

Coug napisał(a):
Hmm dobrawek imo wyluzuj troche. Mysle ze kazdemu z nas powinno zalezec na tym zeby tych klanow przybywalo a nie ubywalo a ten tekst o akwizytorach raczej nic dobrego nie wniesie. W dodatku pomysl next razem co poczuje osoba ktora to pisala i dostanie taka odpowiedz.

Ale ja nie chciałem urażać, broń Boże, Janicq'a. Jeśli tak mnie JanicQ zrozumiałeś przepraszam.

Tytuł:
PostNapisane: 6 kwi 2003, 19:41 

No to Coug ciesz się :D. Utworzyłem z Sebstianem102 klan WH (czyli Wings Hussary po polsku Skrzydlata Husaria (nie jestem dobry z angielskiego więc jeśli jest błąd to sorry :oops: )). Strony nie mamy jeszcze bo dzisiaj powstał klan ale niedługo będziemy ją mieli :). Jak ktoś chce do nas to niech zagada do mnie na gg ( 3883815 ) lub na gg Sebastiana102 ( 3791918 ).

Tytuł:
PostNapisane: 6 kwi 2003, 21:37 

Z angielskiego nie jestem może super za pan brat ale czemu po angielsku :?: WH coś mi tu nie gra
Winged Hussary :!: O :!:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 107 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2