Teraz jest 6 wrz 2025, 09:24

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 39 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 11 cze 2004, 16:42 

30 Czerwca do sklepów trafi Joint Operations. PC Format napisał "BF 1942 killer is here" czy nie uważacie że ta gra może wykończyć Battlefield'a? Ściągłem sobie demko i patrze a tu z 1 500 ludzi ciupie w demo :shock:

Tytuł:
PostNapisane: 11 cze 2004, 16:49 

ja tam uwazam ze gry podobne do BF ,sa wzorowane na tejze grze 8) i niebedzie zadnym killerem ,fani sie nieprzesiada :P

Tytuł:
PostNapisane: 11 cze 2004, 16:52 

Ta gra jest IMO za sztywna.Nie podoba mi sie zupełnie...
Byc moze jest i 1942 killer,ale nie Vietnam ;) ,

Tytuł:
PostNapisane: 11 cze 2004, 17:10 

Grałem i jakoś mi się nie podoba

Tytuł:
PostNapisane: 11 cze 2004, 17:24 

W sumie gdyby nie b.wysoko grywalnosc w bf nie grał by nikt :wink:

PSN id: Graqzu

Tytuł:
PostNapisane: 11 cze 2004, 17:29 

jest demo multi do sciagniecia - IMO lipa jak [cenzura ^^]

Tytuł:
PostNapisane: 11 cze 2004, 17:44 
Moderator forum

rudy103 napisał(a):
ja tam uwazam ze gry podobne do BF ,sa wzorowane na tejze grze 8) i niebedzie zadnym killerem ,fani sie nieprzesiada :P

Nie zmienia to faktu, że nikt nie gra już w pierwszego Wolfensteina. A przecież to kiedyś był wzór dla FPP.

Podpis nieczytelny...

Tytuł:
PostNapisane: 11 cze 2004, 17:52 

Gralem i jakos mi nie podchodzi, sterowanie helikopterami jest strasznie uproszczone a jednoczesnie dziwne, dziwnie sie chodzi, strzelanie zbyt arcadowe, napewno nie jest to killer serii BF..

PostNapisane: 11 cze 2004, 18:24 

stan86 napisał(a):
30 Czerwca do sklepów trafi Joint Operations. PC Format napisał "BF 1942 killer is here" czy nie uważacie że ta gra może wykończyć Battlefield'a? Ściągłem sobie demko i patrze a tu z 1 500 ludzi ciupie w demo :shock:

Demo BFa MP ma z 1 rok coś już, a gra w niego jeszcze, jak dobrze pamiętam z 500 graczy ;)

Tytuł:
PostNapisane: 11 cze 2004, 18:43 

Nigdy żaden Szit Operejszynz nie pobije BFa! W żadną grę jeszcze tyle nie grałem jak właśnie w BFa :wink:.
Ci z PC Format pewnie nawet nie grali i głupoty piszą :wink:.

Tytuł:
PostNapisane: 11 cze 2004, 19:04 

Ten tekst , jakoby Joint Op. był 1942 killerem widziałem na jakims bannerze wyswietlnym podczas gdy aktualizowałem swoje info o gierkach.
Ta gra to poprostu przykład komercyjnej do bulu papki.Zapakowana w ładne pudełeczko,z cukierokową grafiką,z mozliwoscią 150 graczy on line na jednym serwerze -co mialo by swiadczyc o zdeptaniu przezeń Battlefielda.
Poza argumentem 150 graczy na raz(buheheh ,Holuś -wyglada na to ze NovaLogic wypusciła nowego benchmarka dla Twojego komputerka ;) ) nic nie przemawia do mnie nawet żeby sobie tą pozycje przestować....

Raczej polecałbym skierować wzrok na tę pozycje :
http://www.gamershell.com/hellzone_Racing_Juiced.shtml
Moze i NFS-U underground killer to nie jest,ale jedno jest pewne iż wnosi coś do gatunku.Do tego żadko kiedy z konsol(ostanio coraz cześciej :D ) sa przenoszone porządne wyscigi. Jesli ktos grał w MSR na dreamcascie ,lub w GSR na X-boxie,to niech zmiksuje sobie te tytuły z NFS-U i otrzyma całkiem klimatyczną pozycje.

Tutaj macie trilerek - http://www.gamershell.com/download_6172.shtml ,demko niestety zostąło dzis w nocy wycofane....mi udało sie zdobyć na szczęscie,zresztą jak w sieci poszukacie to też znajdziecie :D .

Ostatnio edytowano 11 cze 2004, 19:13 przez qubix, łącznie edytowano 2 razy

PostNapisane: 11 cze 2004, 19:06 
Moderator forum

ASEMBL napisał(a):
stan86 napisał(a):

Demo BFa MP ma z 1 rok coś już, a gra w niego jeszcze, jak dobrze pamiętam z 500 graczy ;)

Sam mam qmpla który grywa w demo SW.

Tytuł:
PostNapisane: 11 cze 2004, 20:02 

Pamięta ktoś olafa i jego recke bf-a? :P

Tytuł:
PostNapisane: 11 cze 2004, 20:10 
Oldboy Battlefield.pl

hmm a ja bym tak nie odzucal joint opsa... to ze kazdym pojazdem kieruje sie w sposob bardzo prosty jest plusem szczegolnie jesli gramy na otwartym serverze
flagi trzeba zdobywac w kolejnosci, i wszystkie sa ladnie opisane i oznaczone, kampienia w bazach prawie niema
no i snipienie... miod malina! jak sie kladziesz w krzakach lub trawie to naprawde cie niewidac... i wystaja tylko niektore czesci ciala
strzela sie tak jak w bf... no prawie bo oprocz opuznienia pociski leca jeszcze po paraboli
stingery, strzelic sie nimi da tylko w heli i tylko po namierzeniu go, a i tak mozna wyzucic flare i jesli zzrobi pilot zwrot to poleci w sina dal rakieta.
wprowadzone sa tez klasy ciezkosci uzbrojenia i wzaleznosci co sie wezmie tym wiecej wazy dana zecz - tym wolniej porusza sie gracz
co do heli.. to niewiem czy zauwazyliscie ale wirnikiem da sie zabic :twisted: pozatym transport pojazdow jest swietnybf tu wrecz tragicznie kuleje (pamietacie w EOD proby transportowania przez cheenooka jeepa? a tu wstawiasz do ladowni i dawaj, zreszta ludzie tez nie lataja po ladowni i nie wypadna z niej jesli tego nie chca.
pogoda! slonce wstaje i zachodzi niema wiec strzelania na chmurke.. zreszta poco jak jest target designator... dajesz namiar i mozdzierz strzela nawet celnie.
piekna woda (nie tak jak w farcry) nurkujesz i widzisz zniekrztalcone sylwetki...
no i wymagania... o duzo mniejsze niz te w bfv

wiec ja tu widze sporego konkurenta dla bfv tym bardziej ze cena obu gier bedzie porownywalna.
MM: - 119zl :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 11 cze 2004, 20:29 

i tak grywalnością bfv nie przebije, nikt go nie przebije....no chyba ze 1942 :twisted:

PSN id: Graqzu

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 39 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2