Teraz jest 27 sie 2025, 07:32

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 47 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 6 lip 2004, 18:22 

Zabić Demona, to się da zrobić ale Jak widać po tej stronie One zawsze wracają. Słodki Jezu to normalnie nienormalni DEBILE a na fotkach tacy mili jak goście z SA w 1933.

Tytuł:
PostNapisane: 6 lip 2004, 18:30 

Myśląc po kościelnemu: nie powinni na tej liście umieszczać Aerosmith. Dlaczego?! Jedna z piosenek, a dokładniej "Don't wanna miss a thing" (I don't wanna close my eyes...) została puszczona w filmie Armageddon - przecież musi być ten koniec świata, czyż nie?! :lol: .
Ale za Elvisa to nie wybaczę: "You can burn my house, steel my car, drink my liquer from the old fruit jar..." :wink:
Update: A "Village people" to za co?! Za Y.M.C.A?! It's fun to stay at the Y.M.C.A ...?

Ostatnio edytowano 6 lip 2004, 18:32 przez Werminator, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 6 lip 2004, 18:33 

Chodzi o Lemmings? :lol: To była gra... Pamietam, jak przed każdym graniem musiałem sterwoniki do myszki czy coś instalować, bo mi w grze ruszyć nie chciała :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 6 lip 2004, 18:37 
Moderator forum

Obrazek

LOL :lol: :lol:
Słyszałem że jeden biskup mówił:
Cytuj:
harry potter jest sprzeczny z nauką Chrystusa...

:lol: :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 6 lip 2004, 19:00 

co tam harry potter,ale star wars i władca pierścieni to dopiero diabelskie filmy :D

Tytuł:
PostNapisane: 6 lip 2004, 19:02 

Prosze, prosze nawet Wormsy są :D a wyglądają tak nieszkodliwie i niewinnie :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 6 lip 2004, 19:55 

stan86 napisał(a):
Prosze, prosze nawet Wormsy są :D a wyglądają tak nieszkodliwie i niewinnie :lol:

Wormsy dobrze, że są na liscie. Tam sie krew co chwila leje. :wink: Ale dziwi mnie fakt, że nie ma Cs'a. Chyba ta lista została stworzona przez graczy Cs'a i jest nie obiektywna. :wink: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 6 lip 2004, 20:10 
Moderator forum

Ja zaś napisałem do tego pana udając wielce oburzonego tym, że dopiero teraz zadbał o moje życie wieczne, kiedy juz jestem potępiony i nie ma dla mnie ratunku. A to z tej prostej przyczyny, że taki Alien Breed Tower Assault to męczyłem na Amidze na początku lat 90-tych.

PS: Dotarło do mnie że ta stronka to mirror i że właściwie wysłałem maila do niewłaściwej osoby. Jednak ta parafia, która wystawiła oryginał, maila nie podaje :(

PS2: Spis jest niekompletny. Skoro jest Call of Duty, to zapewne MoH czy BF też powinny być. Tak czy inaczej żyjmy ze świadomością, że nie ma dla nas ratunku :(

Podpis nieczytelny...

Tytuł:
PostNapisane: 6 lip 2004, 20:30 
Moderator forum

Ja to będe potepiony ^n potęgi. Grałem w te gierki, słuchałem wymienionej muzy, prowadze sesje RPG, i mam symbol Jing i Jang na ścianie. Acha - pożądam kobiety :). No jak nic gdzieś tak 6 krąg dla mnie. Dlatego też zrezygnowałem w uczestnictwie w tej zabawie i wypisałem się z kościoła rzymskokatolickiego :D

Tytuł:
PostNapisane: 6 lip 2004, 20:51 

Hynol napisał(a):
Ja to będe potepiony ^n potęgi. Grałem w te gierki, słuchałem wymienionej muzy, prowadze sesje RPG, i mam symbol Jing i Jang na ścianie. Acha - pożądam kobiety :). No jak nic gdzieś tak 6 krąg dla mnie. Dlatego też zrezygnowałem w uczestnictwie w tej zabawie i wypisałem się z kościoła rzymskokatolickiego :D

EST_PL napisał(a):
Ja zaś napisałem do tego pana udając wielce oburzonego tym, że dopiero teraz zadbał o moje życie wieczne, kiedy juz jestem potępiony i nie ma dla mnie ratunku. A to z tej prostej przyczyny, że taki Alien Breed Tower Assault to męczyłem na Amidze na początku lat 90-tych.

Panowie, spokojnie, nie bedziecie potępieni. Do chwili, wktórej przezczytaliście zawartośc tej strony, nie wiedzieliście, że grzeszycie. Wiec grzechy te nie bedą wam uznane.

Tytuł:
PostNapisane: 6 lip 2004, 22:23 

mamo :shock: dlaczego wszystkie zespoły których słucham są na zakazanej liście?? :? :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 6 lip 2004, 22:29 

dedido napisał(a):
mamo :shock: dlaczego wszystkie zespoły których słucham są na zakazanej liście?? :? :evil:

a widzisz trza było arki noego słuchać

Tytuł:
PostNapisane: 6 lip 2004, 22:30 

Taki mały, taki duży może wino pić..., Dzięki Ci, za wszystkie z winem dni... :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 6 lip 2004, 22:37 

No ale przepraszam czy Iron Maiden albo Bathory to satanistyczne zespoły. :shock:
Albo Sabbath. :evil:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 47 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2