Teraz jest 21 kwi 2025, 03:07

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 30 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 10 lip 2004, 02:15 

Cytuj:
2004-07-08 :: 17:52:36
Dnia 7 lipca graliśmy spara z klanem 7bg. Skład był taki 4(A-team) i 6 SSR graliśmy po 10 osób. Mapki były następujące Abardeen i battle of the bulge. 1 mapką był abardeen gdy grając jako axis prubowalsimy poprzejmować bazy mniejsze ale niestety wróg był silniejszy i zaminował niektóre bazy.. puzniej została tylko nasza główna baza wróg po 3 minutach wroga natarcia przejąć flagę i nasze tickety spadły do zera.. gdy grając jako allied gra była podobna do axis wiec jej niebede opowiadał... Kolej na mapkę Batte of the bulge graliśmy pierwszy jako allied borniliśmy flag ale gdy wróg najechał niebyło co zbierać... została nam główna baza zaczęliśmy grac na czas ale jednak wróg zdarzył w 2 minutach przebić się przez nasz osłonę i przejąć flage i niemielismy sie gdzie zrespawnowac .. grając jako axis w ciągu 7minut przejęliśmy młyn puzniej prubowalismy atakować bazę koło mostu "nie tam przy m10 " przejęliśmy tą flage na jakies 2 minuty ale wróg ją puzniej przejął wiec zaczęliśmy nacierać na baze z m10 niestety jednostki pancerne niemogły sie przedostać na drugą stronę mostu ponieważ były miny. Do końca mapki zostało około 5 mintu prubowalismy przej±ć tą bazę wiec nasz "snajper z klanu A-team niejaki jac00s" zciągał engów prubujących dawac miny na most ale zanim nasi engowi zaczęli rozbraiac miny z mostu już było koniec gry. Wszystkim dziękuje za grę. życzę więcej takich gier !!!
Dodał: Slaj

Oryginał na http://members.lycos.co.uk/waldipage3/

Najbardziej podoba mi się fragment .. puzniej została tylko nasza główna baza wróg po 3 minutach wroga natarcia przejąć flagę i nasze tickety spadły do zera..

Slaj masz talent - no offence : :D

Tytuł:
PostNapisane: 10 lip 2004, 02:25 
Moderator forum

Chłpak się stara, a ty mu z takimi wyjeżdżasz. 8) Ale fakt i moglibyście przepuścic ten tekst dac komuś starszemu do przeczytania przed "publikacją" bo jest tak niegramatyczny, że aż ciężko się go czyta. Ale anyway - miło, że coś robicie.

Tytuł:
PostNapisane: 10 lip 2004, 14:49 

Ty, ale to już było w topicu o ich klanie, który został zamknięty. Może zamknąć ten też? :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 10 lip 2004, 15:18 

NosekzKoszalina napisał(a):
Ty, ale to już było w topicu o ich klanie, który został zamknięty. Może zamknąć ten też? :roll:
dlaczego nie chcesz to nie pisz

Tytuł:
PostNapisane: 10 lip 2004, 19:20 

Widać, że chłopak ma ducha do walki, to mi się podoba. Nie jak większość tych skilonych skilarzy z polskiej sceny, tylko fragi - zero klimatu. :P

Tytuł:
PostNapisane: 10 lip 2004, 23:31 

Według mnie Twój topic Sergyey jest żałosny... Chłopak się stara, próbuje coś razem ze swoim klanem stworzyć a Ty wytykasz mu błędy i wystawiasz na pośmiewisko. Może najpierw zanim coś głupiego napiszesz wsadź głowe w wiadro z lodem to może ochłoniesz... :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 11 lip 2004, 18:43 

Ben nikogo tu nie ośmieszam , ale Slaj powinien sam pierw przeczytać to co napisał , bo strona jest wizytówką klanu - i tylko o to mi tu chodziło.

Fajnie że jest nowy klan bardzo mnie to cieszy , a ty Ben ochłoń człowieku , twój klan 7bg dał mi kiedyś już swoją wizytówke - każdy powinien mieć w sobie troche samokrytycyzmu - i mam nadzieje że Slaj poprawi tego newsa.

Tytuł:
PostNapisane: 11 lip 2004, 19:59 

Heh... jakis nie kompletny ten news... Na BotB jako Axis przejołem aliantom główna baze... jednak sie tylko jedna osoba w nej respawnowała, horror. Dużych szans nie mieliśmy nawet graliśmy bez taktyki, no ale zawsze musi byc ta pierwsza porażka. :(

Tytuł:
PostNapisane: 12 lip 2004, 12:37 

Prawdopodobnie tak słabo im poszło bo komendy pisane przez CL-a byly niezrozumiałe dla graczy przez co bardziej skupili sie na odkodowywaniu rozkazów wodza niż na graniu....

rada : pare treningów na mapie : SZKOŁA PODSTAWOWA z naciskiem na język polski

Tytuł:
PostNapisane: 12 lip 2004, 13:24 

kużwa co się go czepiacie :!: :evil: przeca w czasie wojny były maszyny szyfrujące np.enigma no i właśnie on tak robi,a że klanowicze nie potrafią odkodować danego rozkazu świadczy o świetnej jakości zaszyfrowania :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 12 lip 2004, 23:44 

Sorry Sergyey, ale muszę. Po co się wtrącasz w sprawy innego klanu? To co on napisał pokazuje, że ten klan może grać sam ze sobą bo czuje klimat. Ja mam dość ważniactwa tych polskich gwiazd, co z tego, świetny skill, ale to k... nie jest Quake! To gra na podstawie WWII i w niej liczy się klimat i teamplay, a nie jakaś durna kalkulacja. To jest o 'bunkier' rozbić! Całe szczęście, że teraz mogę sobie pograć z chłopakami z UKF-FH w freeplay'a (chodź czasami dostane kick'a za wymądrzanie się od Hamp'a z ts'a - w końcu to nie ban :D ) taka gra bardziej cieszy od tych wszystkich lig, meczy, pucharów i innych pierdół! Jest zabawa i o to chodzi! Kręcić rock'n'roll'a, a nie ćpać przy techno! <---- metafora - dla tych których skill fizyczny nie przekłada się na umysłowy. Słaj twoje sprawozdanie pewnie 60 lat temu napisali by w The Times ;)

P.S.

Sprawa wizytówki, ależ wy k... jesteście pruderyjni - znam klany które pokazują 'bardzo ładne' wizytówki na serwerach... :P

Tytuł:
PostNapisane: 13 lip 2004, 14:38 
Moderator forum

Wypoor - a co to ma z grą wspólnego??? Czytając ten news na stronie SSR o mało się nie popłakałem ze śmiechu, ale to nie znaczy że źle im życze. Jeśli będzie istniała potrzeba to nawet im pomoge jeśli będe w stanie. Jak popełnie jakąś głupote to nie odbieram beki z niej jako ataku na moją osobe. Troche dystansu.

Tytuł:
PostNapisane: 13 lip 2004, 18:46 

true Hynol true ...troche przesadzasz WYPOOR ...moze dlatego kicka z Ts-a dostajesz czasami :wink: ( i potraktuj to półżartem )

Tytuł:
PostNapisane: 13 lip 2004, 20:18 

Hynol napisał(a):
Czytając ten news na stronie SSR...

To nie jest absolutnie nasza strona, to jest strona A-temu... A my mamy w budowie...

Tytuł:
PostNapisane: 14 lip 2004, 04:33 

No właśnie , dystansu chłopaki, dystansu! I ugryźcie mnie w 'okop' :D :P

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 30 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2