Witam wszystkich. Sledze scene BF-a od mniej wiecej 2 lat lecz z powodu czestych wyjazdow i ciaglego przebywania za granica nigdy wczesniej nie mialem czasu dolaczyc do tej sceny. Teraz w koncu mam pare miesiecy wakacji wiec pierwsze co zrobilem po przyjezdzie to wpadlem do Empiku , zakupilem BF-a po smiesznej cenie 39,90

i w nastepnym miesiacu bede sluzyl za mieso armatnie na serwerkach

.
Musze wam powiedziec ze nie gralem w BF-a wczesniej (no pare razy w kafejkach) ale tak jak mowilem obserwuje ta scene od jakichs 2 lat i musze powiedziec ze naprawde malo jest takich scen jak BF i wszystko co jest zwiazane z ta strona. Ludzie naprawde dbaja o porzadek, o ciagly rozwoj, oraz o super atmosfere na tej stronie. Fakt czasami zdazaja sie przypadki jak wszech oslawiony "misiek blacha" (moj faworyt na forum) oraz jego slawne wypowiedzi ze przechodzil kurs snajperski , lub ze ma Desert Eagle-a hehehehhe albo co najbardziej mnie rozsmieszylo to jego zdanie ktore dalej pamietam : "ja to se lubie pizgnac samolotem w czolg"

. Od czasu miska duzo sie zmienilo. Uwazam ze scena BF-a w Polsce ewoluowala na leprze i dalej rozwija sie w dobrym kierunku , no coz niemozna sie dziwic w koncu BF jest super gra z niepowtarzajacym sie klimatem.
Dobra , nie zanudzam juz , Przedstawic sie przedstawilem , wiec teraz czekam na zadana mi wirtualna smierc na serwerach oraz postaram sie szlifowac skila zeby potem z usmiechem na ustach odplacic sie smiercia za smierc
Pozdro i seeU na serwach
koalas