Teraz jest 20 kwi 2025, 19:57

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 30 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 14 lip 2004, 20:42 

Mam pytanie czemu jestescie tacy "CHAMSCY!" niemuwiąc juz o niejakim "mjr. Sergyey" juz byly 2 posty o mnie i co podnieciło was to. W BF gram niedługo w przeciwienstwie do niektórych tutaj niewiem jak wy chcecie wiecej nowych klanów jak kilka osób z A-team juz odeszło pod pretekstem "CO to za klan wszcy na Forum go bluzgają wiec odchodze itp" Dzieki wam ... jeszce raz dzięki :cry: PS Prosze zebyscie niemieszali chociaż w to klanu SSR... Dzieki to wszytko co o was mysle ...

Tytuł:
PostNapisane: 14 lip 2004, 21:01 

:shock: :lol: [CEGŁA], z wami to jak do ściany... Po co się czepiacie? Nie macie nic ciekawego do powiedzenia, to nie mówcie. Slay ma dysleksję (dla mnie jest to usprawiedliwienie dla lenistwa i małego oczytania) i nie moze poprawnie napisać niektórych słuf. Więc zejdźcie z A-Team;/ Co do Slaya - staraj się napisać czasami bez błedów, bo muszom lódzie siem zabici to polska jenzyk trudna być. No offence, ale czasami moze to przeszkadzać - to tylko osobista uwaga, a wy wyśmialiście klan...

Tytuł:
PostNapisane: 14 lip 2004, 21:09 

Hmmm grac W bf dalej czy nie bo niewiem narobiliscie mi siary i tyle. A co do tej Dyslekcji to niemam po prostu no co błędy sadze ale zeby byc takim upierdliwym i sie czepiac to ja nierozumie chamy nad chamami tyle powiem wam :?

Tytuł:
PostNapisane: 15 lip 2004, 00:13 

Slaj napisałem no offence - nikogo tu nie ośmieszam

Wystarczyłoby żebyś dał to komuś do przeczytania, bo zdanie tego typu ".. puzniej została tylko nasza główna baza wróg po 3 minutach wroga natarcia przejąć flagę i nasze tickety spadły do zera.. " jest kompletnie niepoprawne. Troche deystansu i samokrytyki panowie

Co do Wypoora - jak napisał Hynol - co ma wspólnego granie w bf42 z news'em wymienionnym w temacie :!: :?:

Tytuł:
PostNapisane: 15 lip 2004, 08:25 

No i masz Pecha to nie twój problem tylko mój wiec niewtykaj nosa w nieswoje sprawy !

Tytuł:
PostNapisane: 15 lip 2004, 08:41 

Slaj uspokój się. Tym jeszcze bardziej pogrożasz się i swój klan...

Sergyey była już beka nad tym newsem więc po cholere zakładałeś temat? Tamty zamknięto ten też powinien być. Może i chciałeś dobrze, ale jak widzisz kilku z A-team odeszło tylko z powodu tego topicu.

Tytuł:
PostNapisane: 15 lip 2004, 11:00 

Dobra sami tego chcieliscie odchodze z klanu A-team bo to co tu widze na forum to przechodzi ludzie granice wytrzymałości niewiem moze A-team przetrwa ale gdy sie rozpadnie po moim odejściu to niebedezie moja wina czy kolegów z klanu ale wasza niektórych forumowiczów tych co naprzyklad napisał tego "topcia"... Chciałem Podziekowac klaną (SSR i 7bg za fajnego meczyka) ok to wszytko narks :(

Tytuł:
PostNapisane: 15 lip 2004, 15:53 
Moderator forum

LOL. Jeden post, nie do końca nawet walący w klan i klanu nie ma. Chyba panowie nie do końca o te posty chodziło co? Bo między początkowym postem a decyzjom odejścia nie było tam nic szczególnego, co mogłoby spowodować tak drastyczne kroki. Więc osobiście uważam że sobie niezły pretekst znaleźliście. Gdyby każdy klan miał się rozpaść po jednym niepochlebnum poście to sceny by już nie było.

Tytuł:
PostNapisane: 15 lip 2004, 18:08 

Tak zauwarz że już 2 tematy były o mnie i o moim klanie wszcy chyba forumowicze mnie zbluzgali itp no niemówiąc juz o samy A-team. Dowalacie sie do wszytkiego to znaczy kolega z klanu dał temat i napisał nabory do klanu AAF (pużniejsze A-team) i sie pomylił napisał sekcja battlefield 1943 i sie juz jego czepiacie, a o moim newsie to juz niemówie. i sądze ze polska scena bf-a jest chamska jak dalej niema niewiem czemu tak jest :(

Tytuł:
PostNapisane: 15 lip 2004, 19:36 

Slaj - zauważ że forumowiczów jest jakieś 2000 a Ciebie pojechało jakieś 5 osób...wiem że to chamy, ale w gruncie rzeczy nie raz pewnie brechałeś z ich żartów...
Nie zachowuj sie jak mała dzidzia która nie dostała lizaka. Twardym trzeba być, nie miękkim :wink:
Tak więc nie pierdziel bzdur tylko graj!

Tytuł:
PostNapisane: 15 lip 2004, 19:41 

5 a dokładnie 3 (?)
Pokaż im że jesteś lepszy. :)
I rozwijajcie się z klanem. GL & HF :D

Tytuł:
PostNapisane: 15 lip 2004, 20:13 

Nie no powiedzialem ze już odchodze z A-team to odchodze.Hmm tylko niewiem czy grac dalej w BF1942 czy zacząc gre w Call of duty. Musze pomyslec. Ps czemu wszcy urzywają słowa "dystans" 8) nieczaje "dystans to trasa z Punktu a do punktu B" chyba :D Zostaje przy BF1942 :D

Tytuł:
PostNapisane: 16 lip 2004, 16:27 
Oldboy Battlefield.pl

SPOKOJ!! :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 16 lip 2004, 21:55 

Nie marudź Okota, lepiej ubierz spodnie i zrób mi herbaty! :lol: Dajcie już spokój szkoda czasu na takie pitolenie. Tracicie szanse odnalezienia Osamy Bin z Pod Lady :lol:

didaskalia

Wyżej zawarta treść na temat frag'a Okoty jest formą żartu. :)

Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2004, 18:06 

Slaj napisał(a):
Nie no powiedzialem ze już odchodze z A-team to odchodze.Hmm tylko niewiem czy grac dalej w BF1942 czy zacząc gre w Call of duty. Musze pomyslec. Ps czemu wszcy urzywają słowa "dystans" 8) nieczaje "dystans to trasa z Punktu a do punktu B" chyba :D Zostaje przy BF1942 :D
ho ho ale fajnie cieszymy sie razem z toba

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 30 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2