Zamachowcy mieli duze niefarta, bo o ile mnie pamiec niemyli najpierw to spotkanie/obrada/cos tam, nie pamietam juz miala sie odbyc w ktoryms z bunkrow. Jednak z powodu upalu przeniesiona ja do jednego z barakow. Kiedy /ktostam, nie pamietam nazwisk/ poszedl odebrac telefon

, Hitler znalazl sie za oknem z rozcieta twarza. Cos tam jeszcze bylo ze stolem i czyms jeszcze, ale juz nie pamietam
Hehe, a kto byl w Wilczym Szancu?

Musze sie w te wakacje znow wybrac, cziekawe czy Nenufar caly juz sprzedany, czy da sie jeszcze wynajac chociaz domek. Qwa, Lot niezle spieprzyl sprawe. Osrodek wypoczynkowy z czasow wojny, rzekomo willa Evy Braun kupiona przez Hitlera (ogolnie nieprawda), 4ha ziemi z dostepem do jeziora (Siercze, j. Mój bylo troszke dalej)[niegdys byly nawet rowery wodne, tylko nie mial ktos scinac i jezioro zaroslo, molo rozwalone w zime doszczetnie, 3 lata temu to przynajmmniej jakies 100m mola bylo, 2lata temu zniszczone molo stalo w czcinach], stary kort tenisowy, niby park, dwa domki wypoczynkowe (znaczy domki Lot sobie zostawlil, albo sprzedal miejscowym) sprzedane/sprzedawane za 1 milion zl, poniewaz Lot'a nie bylo stac na remont willi i paru rzeczy. Ehh... Dwa lata temu jeszcze bylo nie sprzedane, rok temu nie bylem. Pewno kupil jakis niemiec, rozreklamowal i zbija kokosy

.
Sweet Gierłoż