Witam serdecznie.
Bardzo dziekuję za całą pomoc w sprawie helikoptera - jak zawsze jesteście nieocenieni
Teraz mam kolejne pytanie i byc może po raz kolejny wspólnie znajdziemy na to jakąś radę.
Na poczatku pare słów w temacie mojego kompa - może to sie przyda.
Athlon 2000 XP na Gigabyte, 512 Mb RAM 333, Radeon 9000 128 Mb Vivo, "nieoceniony" Windows XP z wszystkimi najnowszymi update-ami, sterowniki do Radeona też najnowsze - nie pamiętam wersji.
Do tego monitor, klawiatura i myszka
1.Otóż problem polega na tym, że podczas gry np. po pół godzinie lub 2 godzinach (czas tu jest bardzo różny) dokładnie w chwili śmierci wywala mnie do Windowsa. Bardzo mnie to zafrapowało i starałem się sprawdzić czy innym graczom też to sie przytrafia. I faktycznie zaobserwowałem jak paru graczy ginie i dokładnie w tym samym momencie pojawia się komunikat np. heniek_zabijaka disconnected. Oczywiście wchodzę ponownie do gry bez restartu windowsa i znowu potrafi być długo spoko, aż do kolejnego razu. Po restarcie zresztą jest podobnie. Spotkaliście się z czymś takim?
Sprzęt nie jest podkręcany, ani też nie przegrzewa się.
2.I tak przy okazji - gdzie mozna znaleźć spis komend do konsoli razem z przykładową składnią??
Z góry dzięki za wszelką pomoc.