Teraz jest 22 lis 2024, 13:38

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 22 lip 2004, 13:29 

Mieliście takie fajne rajdy tym wozem, np że wyskakujesz z wału ziemnego i auto ci się kręci? ja miałem różne takie, ale za tym razem przyfasoliłem w czołg...
-------
więc??

Ostatnio edytowano 27 paź 2004, 22:17 przez Sztywny_pl, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 22 lip 2004, 14:00 
Moderator forum

Łącze się z toba w bólu. Do czego zmierzasz?

Tytuł:
PostNapisane: 22 lip 2004, 15:14 

no w sumie to chciałbym wiedzieć, kto miał jakie przygody z Humvey'em(np dotyczące zabawnych upadków itp.).
ps zauważyłeś, że powstaje coraz mniej ciekawych tematów?

Tytuł:
PostNapisane: 22 lip 2004, 15:42 

Łącze się z toba w bólu. Do czego zmierzasz?

chopak pewnie wpadl na pomysl ze "potrzeba troche polotu i finezji w tym smutnym jak p***a miescie" :wink:

Sztywny_pl napisał(a):
Mieliście takie fajne rajdy tym wozem, np że wyskakujesz z wału ziemnego i auto ci się kręci? ja miałem różne takie, ale za tym razem przyfasoliłem w czołg...

w DC jest okolo 30 pojazdow z ktorymi naprawde jest masa zabawy. Niewiem czy wiesz ale do nich tez da sie wsiadac i nimi jezdzic...

Tytuł:
PostNapisane: 22 lip 2004, 15:59 
Moderator forum

Ja miałem ciekawą przygodę, ale z Kettenkradem w classicu. Na Caen wybralismy się z qmplem na początku mapy na polowanie z parówami. Po drodze on wysiadł i pobiegł do wiatraka po drugiego kettenkrada, a ja ruszyłem w pościg za niczego nie spodzewającym się Shermanem. Czołg tamten leciał dziurawą dróżką od wiatraka w kietunku mostu. Dopędziłem go, ale zamist w pupe zapakowałem parówę w tył wierzyczki (ofiara w lej nagle wjechała i dlatego tak spudłowałem). Szpetnie zakląłem i w tym momencie zobaczyłem zaskakujący widok - koło głowy przeleciał mi kettenkrad, w locie wysiadł z niego kierowca, a pusty pojazd wbił się z tyłu w czołg. Okazało się, że qmpel wziął drugi pojazd i starał się mnie dogonić, a kiedy ja strzelałem do pancerniaka on stracił na nierównościach panowanie nad "wozem", podskodził w górę i dopiero wtedy zauważył stojący kilka metrów przed nim czołg. Jedyne co zdążył to opuśic pojazd, a Kettenkrad wbił się w Shermana. Dławiłem się ze śmiech wtedy przez dobre 10 minut bo wyglądało toprawde odlotowo.

Tytuł:
PostNapisane: 22 lip 2004, 16:09 

Co to ten Katenkrad?

Tytuł:
PostNapisane: 22 lip 2004, 16:20 
Moderator forum

dedido napisał(a):
Co to ten Katenkrad?

Niemiecki pojazd (wystepuje w SW i na Liberation of Caen). Z przodu koło i kierownica jak w motorze, z tyłu zaś gąsiennice i miejsce dla 2 osób (kierowca + obsługa MG). Bardzo szybkie, ciche i przyjemne do szybkich rajdów.

Tytuł:
PostNapisane: 22 lip 2004, 19:42 

_XENA_ napisał(a):
Ja miałem ciekawą przygodę, ale z Kettenkradem w classicu. Na Caen wybralismy się z qmplem na początku mapy na polowanie z parówami. Po drodze on wysiadł i pobiegł do wiatraka po drugiego kettenkrada, a ja ruszyłem w pościg za niczego nie spodzewającym się Shermanem. Czołg tamten leciał dziurawą dróżką od wiatraka w kietunku mostu. Dopędziłem go, ale zamist w pupe zapakowałem parówę w tył wierzyczki (ofiara w lej nagle wjechała i dlatego tak spudłowałem). Szpetnie zakląłem i w tym momencie zobaczyłem zaskakujący widok - koło głowy przeleciał mi kettenkrad, w locie wysiadł z niego kierowca, a pusty pojazd wbił się z tyłu w czołg. Okazało się, że qmpel wziął drugi pojazd i starał się mnie dogonić, a kiedy ja strzelałem do pancerniaka on stracił na nierównościach panowanie nad "wozem", podskodził w górę i dopiero wtedy zauważył stojący kilka metrów przed nim czołg. Jedyne co zdążył to opuśic pojazd, a Kettenkrad wbił się w Shermana. Dławiłem się ze śmiech wtedy przez dobre 10 minut bo wyglądało toprawde odlotowo.

hehehehe :wink: :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 22 lip 2004, 20:21 
Oldboy Battlefield.pl

kettenkrad - pojazd samobojcow spod znaku jihad! :twisted:
zaladowywujesz kettena 4 expackami jedziesz ostroznie na widok celu dodajesz gazu opuszczasz pijazd ten jedzie dalej w kierunku ofiary i...
allah akbar! jebudu... a potem czytasz komentarze wuzonego kolejnego czolgisty :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 22 lip 2004, 23:49 
Moderator forum

Okota napisał(a):
kettenkrad - pojazd samobojcow spod znaku jihad! :twisted:
zaladowywujesz kettena 4 expackami jedziesz ostroznie na widok celu dodajesz gazu opuszczasz pijazd ten jedzie dalej w kierunku ofiary i...
allah akbar! jebudu... a potem czytasz komentarze wuzonego kolejnego czolgisty :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted:

Mylisz Kettenka z Kibelkiem (Kubblewagon to niemiecki jeep).

Tytuł:
PostNapisane: 23 lip 2004, 18:09 
Oldboy Battlefield.pl

wlasnie ze nie myle! bo kibelek ma tendencje do skrecania po wyskoczeniu...

Tytuł:
PostNapisane: 23 lip 2004, 19:12 
Moderator forum

Okota napisał(a):
wlasnie ze nie myle! bo kibelek ma tendencje do skrecania po wyskoczeniu...

To zobacz to:
Obrazek
VW Type 82 Kübelwagen
Literally translated, the German Kübelwagen means “bucket car". This lightweight vehicle was produced up until the end of World War II. Though similar in size to the U.S. Willys jeep, the 2-wheel drive Kübelwagen did not have the same off-road capabilities.

[FOTKI KETTENKRADA NIE MOGŁEM ZNALEŹĆ] (leniwy jestem)
Liberation of Caen is a new map for BF1942 owners. It includes a whole new army, the Canadians. The army includes the Sexton SPA and the Lynx scout car, as well as new skins, flags, voice overs, and a new Assault rifle and the Johnson M1941 LMG. The Germans in this map are also equipped with a new scout vehicle, the Kettenkrad.
(chyba jasno wynika co doszło)

Tytuł:
PostNapisane: 25 lip 2004, 22:54 
Oldboy Battlefield.pl

Xena ale o czym ty mi tu piszesZ?? ze ja niby niewiem co to kubeł wagen?
ech...
jak mowie ze kettenkrad to kettenkrad i basta!

Tytuł:
PostNapisane: 26 lip 2004, 18:18 

ja na Market Garden rozpędziłem się Bradleyem, przygrzałem w kościół...
no i nic, wpadłem w texsturki i leciałem z pół minuty nim nie wybuchłem :D
--------
na gametracku pokazywana jest punktacja po rejestracji, czy przed?

Tytuł:
PostNapisane: 29 lip 2004, 15:40 

Jeśli już mowimy o fajnych sytuacjach to miałem bardzo ciekawa z Humvee z wyrzutnią rakiet TOW. Jedziemy na El Alamein na pierwszy bunkier od strony allies ja prowadze kumpel na wyrzutni. Nagle slysze jego glos na ts'ie " ty cos mi sie gra chyba sypła caly czas czolg slysze a tu nic nie ma" i tu nagle jakby na jego wolanie pojawia sie przed nami wierzyczka t 72 ja dodaje gazu myslalem ze go objedziemy, wypalil raz obok i zarzucilo samochodem ze wjechalismy prosto na jego wierzyczke "stal za mala wydmą" wybylismy sie z niego i moj kumpel lecac w powietrzu jednym strzalem z TOW trafia mu od tylu pieknie w silnik :) wyladowalismy z uszkodzeniami i pojechalismy dalej. Może to i nie smieszne ale naprawde Pięknie wyglądało

Pozdro

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2