Teraz jest 23 lis 2024, 01:41

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 25 lip 2004, 22:25 

Słuchajcie jak dobrze pójdzie to powstanie kolejny klan zajmujący się wyłącznie Forgotten Hope. Póki co na razie zbieram ludzi, jest już kilku ale wciąż potrzebni mi są specjaliści od HTML. Licze też na wasze doświadczenie w sprawie obsługi servera itd. Jeśli ktoś uważa że mógł by pomóc to prosze, a nawet bardzo o to prosze! Oczywiście nie wspominam już o dbrych graczach, ale na początek każdy się przyda. Nie wiem czy wogule wyjdzie bo to bardzo ciężka sprawa, ale spróbować można. To że porywam sie z motyką na słońce to prawda i wiem ze większość może się śmiac, ale co mi tam życie jest jedno. Możecie mnie znaleźć codziennie na serverze EliteForce| FH 0.61 , albo pisać na GG:9256406, lub E mail- GambitEF@interia.pl. Możecie też pisać na GG mojego "wspólnika" Kierowcy na GG 2897273.

Tytuł:
PostNapisane: 25 lip 2004, 22:38 

Niepozostaje nic innego jak zyczyc powodzenia :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 26 lip 2004, 00:42 

Powodzenia na wojennej ścieżce ;)

Tytuł:
PostNapisane: 26 lip 2004, 09:24 

No cóż,mnie też nie pozostaje nic innego,jak życzyć powodzenia ;) (btw,może wreszcie się uda i UKF nie będzie jedynym klanem FH w Polsce...)

Tytuł:
PostNapisane: 26 lip 2004, 11:11 

dołączam się i życzę powodzenia - a tak swoją drogą to się tak zastanawiam czy może nie spróbować by w końcu wstapić do jakiegoś klanu zwłaszcza do FH bo to mój ulubiony modzik :)

Tytuł:
PostNapisane: 26 lip 2004, 14:03 

Polecam. W BFie poza skilem i spamowaniem granatami już się nie wymyśli. W FH jest sporo dziewiczych mapek jeśli chodzi o strategie.

Tytuł:
PostNapisane: 26 lip 2004, 15:04 

A nawet oklepane juz i proste mapy sa wciaz ciekawe. Czesto gram sobie Omahe, i wciaz widze, najrozniejsze rozwiazania walk. I zadna walka dotychczas nie byla taka sama.
A dzieje sie tak dlatego, ze w FH jest naprawde sporo sprzetu, ktory mozna wykorzystywac w roznych sytuacjach.

Tytuł:
PostNapisane: 27 lip 2004, 10:47 

Z ciekawości zapytam czy każdy klan ma jakiegoś sponsora?? Bo wczoraj skontkatował się jakiś gość z Anglii i przedstawił się jako agent sprzedaży serverów ( już myślałem że ubezpieczeniowy :D ). Po dłuższczej rozmowie, której nie ma sensu żeby przytaczał powiedział, że server na około 24 osoby będzie nas kosztował 64 euro miesięcznie. Oczywiście, że my ledwo wiążący koniec z końcem nie wykupiliśmy tego bo nas nie stać, ale jak te wszystkie inne klany sobie z tym radzą. Rozmawiałem z gościem z klanu HiW i on powiedził, że mają sponsora dzięki reklamom na ich stronie, ale dodał, że fajan strona to nic, bo trzeba miec po prostu szczęście...co wy o tym myślicie?

Tytuł:
PostNapisane: 27 lip 2004, 13:32 

No pewnie ze fajnie miec sponsora. Tylko kto miał by nim być?? W Polsce to jeszcze zadkosc. Musial by to byc ktos kto ma troche wiecej kasy niz mu potrzeba, musial by lubiec/kochac FH (tudzież inna gre) lub miec w tym jakis interes typu banery reklamowe itp. (zeby zainwestowana kasa sie zwrociła = wyjsc na zero). Ja w żadnym klanie nie jestem ale nie wydaje mi sie zeby kazdy a nawet wiekszosc klanow mila jakiegos sponsora. Najczesiej są to kalny majace znajomosci z wlascicielami kafejek internetowych. Dawno dawno temu moj kumpel byl w kakims tam klanie CS'owców i wypozyczali jeden ze swoich serverow innym klana (bezplatnie).

Tytuł:
PostNapisane: 27 lip 2004, 13:46 

To co byś nam poardził? Mamy wlasny server ale troche laguje, gosc proponowal serve bez lagow, ale za to za jaką kase. Ale mam dylemat...

BTW czy grasz tylko w złotopolskich czy interesował by cie jakis inny serial np EliteForce?

Tytuł:
PostNapisane: 27 lip 2004, 14:01 

Proponuje zebrać jakis skład, pograć pod banderą "Twojego klanu" na różnych serverach i byc jak najlepszym :) Może komuś sbodoba się wasze granie i zaproponuje server lub sparning. Jeśli sytuacja będzie się rozwijać pomyślnie dla Was to może będą Wam wynajmować nieodpłatnie jakis serverek z dobrymi parametrami. A co do mnie to owszem, jeżeli szukasz kogoś do kogo można postrzelać to nie ma sprawy. Jestem dostepny na gg, wystarczy dać znać gdzie i kiedy. W żaden klan się nie pakuje bo nie mam czasu ani ochoty na takie zabawy (zbiórki, treningi itp.). Zycze powodzenia.

Strefa czasowa: UTC + 2