Teraz jest 23 lut 2025, 18:16

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 830 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 56  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 17 kwi 2003, 07:53 

AristocracY vs. MTS 339-54

Zarowno nasza jak i ich mapa to stalingrad. Widac bylo ze mts ma dobrze opanowana te mape taktycznie, wygrali chyba 3 na 4 starty tzn zajeli srodek jako pierwsi. Bardzo dobrze tez bronia flag. Dla klanow ktore nie graja stalingradu na codzien moze byc to ciezki przecuwnik, trafiac tez potrafi.

Niestety dzien wczesniej przegrali pierwszy mecz w cb i spadli wiec zamiast planowanych ok 60 pkt mamy 38, ale tak juz jest ;/

Ogolnie bardzo polecam. Gralismy caly mecz na ich serwie, pingi bardzo znosne. MTS jest z niemiec. Bardzo dobra atmosfera.. nie wychodzce z ich irca od 3 dni :D

Tytuł:
PostNapisane: 18 kwi 2003, 00:23 

Nie ma sie co ciaszyc FS. Dzis stracilismy w meczu z MoH 108 punktow, przegrywajac 436:537. Dieki temu wyczynowi ladujemy na 136 pozycji :(

Tytuł:
PostNapisane: 18 kwi 2003, 08:03 

WA vs. Synergy
336:138
Mecz był rozegrany w bardzo miłej atmosferze, ale oczywiście nie obyło się bez paru potyczek. Przez zagapienie przegraliśmy jedną planszę Wake Island poprzez stracenie wszystkich flag. To były jedyne punkty jakie zdobył Synergy. Ogólnie grało się bardzo miło.

WA vs. Tr
504:18
Oj.... na wstępie napisze, że unikajcie ich jak ognia! Nie dość, że są to same dzieci, to obrażali nas przez cały mecz i ponadto mają do tej pory problem z potwierdzeniem wyniku. Mieli pingi po 100 i narzekali ze mają connection problems i lagi. Przez ich zachowanie odechciało mi się grać w BF w ten dzień. Na dodatek w opinii napisali, że dzielą punkty na dwa za to że im lagowało. Nie wiem jak to możliwe bo mecz się skończył 504:18 a nie 252:9. Ma to jakąś róznicę? Dla mnie ten klan to jedna wielka komedia...

Ostatnio edytowano 18 kwi 2003, 08:10 przez Luki, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 18 kwi 2003, 08:05 

Am. Paczylem na pingi wasze tam... nie powinniescie sie zgadzac na granie dwoch map tam.... przeciez HQ wolne bylo caly wieczor. Hiszpanie u siebie mieli ping 30-90, FS chyba 100-150, czasami 200.

PostNapisane: 18 kwi 2003, 10:53 

Nadchodzą mecze z rywalami z górnej półki clan base. Po świętach gramy z bardzo doświadczonym klanem EW (69 rozegranych meczy w clan base).Potem czekają nas arcy ciekawe mecze z klanami BUD, 515 team oraz k!. Szykuje się prawdziwa zabawa.

Tytuł:
PostNapisane: 18 kwi 2003, 11:00 

na 515 to uwazajcie... bo sie z nimi dziwnie gra...

HIC NATUS EST
Scierkens
M.D. CCC. XXIII. CALENDIS NOVEMBRIS

Tytuł:
PostNapisane: 18 kwi 2003, 11:10 

oj uwazajce pepiczki sa bardzo dziwni !!!

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 18 kwi 2003, 11:17 

blade_hunter napisał(a):
oj uwazajce pepiczki sa bardzo dziwni !!!

To nie pepiczki, ale Słoweńcy. Niewazne - imho ich ostatnie wyniki tez mnie nieco zdziwily. Generalnie - radze Wam przed wyzwaniem jakiegokolwiek klanu przeczytac tzw "judge", czyli ocena tego teamu przez inne klany. My staramy sie nie wyzywac na mecze klany nieodpowiedzialne, posadzone o cheaty i... malotelnie (raz zesmy mieli ciezka przeprawe z takimi malolatami - patrz nasz mecz z darkrelic.nl).

Tytuł:
PostNapisane: 18 kwi 2003, 11:44 

Luki napisał(a):
WA vs. Tr
Oj.... na wstępie napisze, że unikajcie ich jak ognia! Nie dość, że są to same dzieci, to obrażali nas przez cały mecz i ponadto mają do tej pory problem z potwierdzeniem wyniku.

No wlasnie to o czym wspomnial Kriz - czytajcie judge - w TykinRuoka: judge przeczytalibyscie przed meczem tekst Couga:

"We played on stalingrad and battle of the bulge and we won them both. I don't want to comment txt's like: fucking lamers, fucking spownkilers etc. It was nice to us, after we wait for your 8th player over 10 minutes, becous he have "unplayable ping 110" and just went out of server.
That's All
NOT hoping to see u again :>"

Tytuł:
PostNapisane: 18 kwi 2003, 12:21 

CloneTrooper napisał(a):
Luki napisał(a):
WA vs. Tr
Oj.... na wstępie napisze, że unikajcie ich jak ognia! Nie dość, że są to same dzieci, to obrażali nas przez cały mecz i ponadto mają do tej pory problem z potwierdzeniem wyniku.

No wlasnie to o czym wspomnial Kriz - czytajcie judge - w TykinRuoka: judge przeczytalibyscie przed meczem tekst Couga:

"We played on stalingrad and battle of the bulge and we won them both. I don't want to comment txt's like: fucking lamers, fucking spownkilers etc. It was nice to us, after we wait for your 8th player over 10 minutes, becous he have "unplayable ping 110" and just went out of server.
That's All
NOT hoping to see u again :>"

Klan z Tr wcześniej nazywał się Ic. To spowodawało wiele zamieszania np. w rozegranych meczach klanu Arcy (dawniej DAK) pisze, że 7 lutego graliście z Ic. Z mojego dochodzenia wynika, że Ic =Tr. W clan base musieli popełnić jakiś błąd. Sprawdzilem mecze Tr i 7 lutego widnieje mecz z DAK (obecnie Arcy). Niestety dochodzenie przeprowadziłem po zatwierdzeniu meczu. Człowiek uczy się na błędach :)

Tytuł:
PostNapisane: 18 kwi 2003, 12:30 

mam pytanko czy sa jakies cheaty ktore nie wychodza na screenach ?? przecierz kazdy klna ma obowiazek na prosbe dac screeny z kazdej polowki meczu od kazdego zawodnika :twisted: nawet mercenelies jest niedozwolony a to latwo zobaczyc nawet po celowniku

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 18 kwi 2003, 12:44 

blade_hunter napisał(a):
mam pytanko czy sa jakies cheaty ktore nie wychodza na screenach ?? przecierz kazdy klna ma obowiazek na prosbe dac screeny z kazdej polowki meczu od kazdego zawodnika :twisted: nawet mercenelies jest niedozwolony a to latwo zobaczyc nawet po celowniku

Na pierwszą część twojego pytania nie jestem w stanie odpowiedź bo nigdy nie używalem cheatów więc nie wiem jak to się prezentuje do końca na screenach.
Owszem każdy klan ma obowiązek jęsli go poprosić udostepnić ci screeny z meczu od "każdego zawodnika". Jest tylko jeden problem skąd będziesz wiedział czy screeny są od każdego z osobna czy jeden robi masówke i wysyła " w imieniu kolegów". Można by kazać robić screeny na tle tabelki z wynikami wtedy mialbyś pewność że dostałeś od każdego klanowicza ale jak jest tableka z wynikami w tle, cieżko jest rozpoznać czy ktoś ma cheaty czy też nie, albo czy ktoś używa niedozwolonych tekstur.

Tytuł:
PostNapisane: 18 kwi 2003, 13:05 

Troche kapa z tym Tr bo my za niedlugo z nimi gramy :?

Tytuł:
PostNapisane: 18 kwi 2003, 13:24 

[SPQR] Torg napisał(a):
Troche kapa z tym Tr bo my za niedlugo z nimi gramy :?

Właśnie otrzymałem przeprosiny od klanu Tr za ich zachowanie. Generalnie klan jest ok jesli chodzi o gre ( nie cheatują) ale jesli chodzi o zachowanie to tragedia. Nie będę poruszał tu tego tematu bo już dość szczegółowo opisałem ich zachowanie w raporcie meczowym. Jeżeli ktoś chce poczytać to zapraszam.

Tytuł:
PostNapisane: 18 kwi 2003, 13:26 

Heh....Umoczyliśmy z tymi hiszpanami i to zdrowo :? . Ale nie ma się co załamywać. W poniedziałek gramy z 79th, potem NCAA i wreszcie 1-go maja gramy z DEA. Zajmują oni teraz 66 pozycje w CB i sam nie wiem, co sobą reprezentują. Jeżeli któryś z klanów grał z nimi to prosze o jakieś info tutaj na forum o DEA. Z góry dziękuje. I trzymam kciuki za WSZYSTKIE polskie klany w CB.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 830 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 56  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2