Link do ściągięcia: http://www.bf.blue4u.pl/maps/ sciagnij ostatnia pozycje tankbattlemappack1_0.zip 206 MB
Posiedziałem dzisiaj 4 godziny i przerobiłem pare mapek na czolgowe. Zrobilem to metoda edycji plikow w notatniku i pozniej dodalem do pliku mapy. Zmiany polegaly glownie na zamianie samolotow, APCtek lub innego sprzetu na czolgi. W ten sposob powstalo 8 mapek z Dukla bedzie 9. Mapki w jednym pliku beda mialy 210MB, moge zrobic z tego nawet exeka ladujacego je tam gdzie potrzeba. Prawdopodobnie beda mogli tez wchodzic na serwer zagranicznicy, ktorzy posiadaja te mapki. To cos w stulu Stalingradu na PODzie bez czolgow. Graczom uruchamia sie mapa w wersji jaka jest na serwerze.
Lista map:
Uberdeen - bez samolotow
Kasserine
Nancy
Nuenen
Battle For Guam
Battle For Korsun
SaintSauveur - bez modyfikacji, bo to czolgowa mapa
Operation Crusader
Dukla Pass
Proponuje (tu uklon w strone Najemnika), wrzucic tylko te mapki do mapcykla, potestowac je z tydzien. Nastepnie odrzucic te, ktore nam nie pasuja, laguja, lub zupa jest na nich za słona. Nastepnie dolaczyc spowrotem Bulge, Tobruk i Aberdeen. Moim skromnym zdaniem powinnismy grac albo Aberdeen albo Uberdeen - obu nie ma sensu.
Mappacka wrzuce jutro na serwer, bo zajmie mi to ponad 3 godziny, a teraz chce sobie pograc
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
. Aha tylko nie mam gdzie wrzucic, bo widze ze na tym serwie gdzie byla Dukla juz zostala skasowana wiec nie ma sensu wrzucac na 2-3 dni. Moze ktos dysponuje klanowym ftp-em, prosze o kontakt.