A jaki kiedyś zajrzałem na strone FH w dziła vehicules i było tam kilka krajów do których poprzypisywane były różne rendery lub gotoew skiny i nie było by w tym nic dziwnego gdyby nie to, że ich nie ma w grze: np panzerwerfer, hetzer, skfz231, Elefant, marderII i III,Panzer I i na jego podwoziu panzer jagerI, SDKFZ 8 do przewozu ludzi, jakże znany SDKFZ 232 z poziomą anteną, stug 3g z bocznymi ekranami oraz V1 i V2. Co do tych dwóch ostatnich miałem wątpliwości czy by się sprawdziły w grze, ale potem przypomiaólem sobie o Vasserfalu z SW, który uadło się zrobić całkiem całkiem, chciaż kierowanie nim było niezwykle trudne to po dłuższym czasie można było dojść do wprawy. Po stronie rosyjskiej ( jak juz mamy 7TP to dlaczego nie T-26, przecież podwozie jest to samo) oprócz tego T-70 lub T-40, mogly by walczyć z panzerami II np na Valirisku. Do amerykanów się nie przyczepie zbytnio, gdyż znalazłem tam tylko M8 Greyhond- który żekomo ma już być ( a jak ktoś chce już nim pojeździć zachęcam do zainstalowania map packa WaW i zagrania na mapie Nancy), ora Hellcata- ale ich ilości na wojnie były tak znikome, że w zasadzie nie ma o czym mówić.
Za to znajdziemy tam z powodzeniem dwie całe armie- francuską i włoską ( wbrew pozorem są tam zupełnie nowe skiny nież w RTR). Nie wspomniałem tez o tych wszystkich nowych samolotach, ale na nich się już zbytnio nie znam, więc nie będe sztucznie wydłuzał posta. Widze, że z weilu tych skinów twórcy FH już skorzystali, ale wciąż jest tam tyle, więc wszystko przed nami- w końcu do wersji 1.0 mają jeszcze dużo czasu.
Dla zainteresowanych tu zameiszczam lnk:
http://forgottenhope.bf1942files.com/vehicles.html