Teraz jest 21 sie 2025, 20:44

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 57 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 31 lip 2004, 15:42 
Moderator forum

A ja mam pytanie do ESE. Czy wy będziecie wchodzić do jakiś laderów?

Tytuł:
PostNapisane: 31 lip 2004, 15:48 

Nie wiem na ile jest to dziwne, ale wczoraj pisałem posta w tym temacie dzisiaj go nie ma czy osoby, które są autorami tego tematu i mają moderatora na tym forum mogą mi wytłumaczyć gdzie się podział mój post a jeżeli został usunięty to, dlaczego.
A jeżeli macie zamiar napisać, że był nie zgodny z regulaminem proszę mi wytłumaczyć, dlaczego tym bardziej, że pisałem na temat, nie przeklinałem, nie pisałem o piratach i nikogo nie obrażałem w nim bezpośrednio.
A może powinniśmy zabrać, co niektórym osobą moderatora na tym forum, bo zachowują się jak niedojrzali emocjonalnie gówniarze.
Jestem ciekawy, co na to Aiv czy pozwala na takie samowolne w zależności od kaprycha usuwanie postów innych osób w końcu moderator powinien być przykładem a nie osoba niezrównoważoną emocjonalnie.

Tytuł:
PostNapisane: 31 lip 2004, 15:53 

A może jeszcze za chwile usuniecie mi konto na forum abym nie mógł pisać postów jestem ciekawy jak się pozbywacie osób, które wam nie odpowiadają.

Tytuł:
PostNapisane: 31 lip 2004, 16:17 

Najemnik napisał(a):
A może jeszcze za chwile usuniecie mi konto na forum abym nie mógł pisać postów jestem ciekawy jak się pozbywacie osób, które wam nie odpowiadają.

Zdaje sie ze nikt z iG czy Enclave nie ma tu moderatora, wiec chyba nie masz do nas pretensji. Poza tym z info o zmianie nazwy klanowej, nowym serwie dla spolecznosci BF PL, zrobil sie jak zwykle topic o dupie Maryny. Jak przyjdzie główny admin naszego serwa, wrzuci tank battle map packa , wiec bedzie mozna pograc bez lagów do momentu poprawy Multimedii, byc moze nawet dzisija wieczor.

Ostatnio edytowano 31 lip 2004, 16:18 przez CloneTrooper, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 31 lip 2004, 16:17 

Niezrownowazony to narazie jestes ty. Pisales jakies brednie o kiblu, co nie bylo na temat, wiec nie bylo zgodne z regulaminem - OT. Moja wypowiedz tez zostala zedytowana i nie mam jakiejs mani przesladowczej i mi to wisi, bo faktycznie tez nie byla zgodna z regulaminem.

Tytuł:
PostNapisane: 31 lip 2004, 16:19 

Hynol napisał(a):

chlopaki graja ze soba dopiero miesiac, wiec jeszcze maja chwile czasu na zgranie i ulozenie taktyk. Nasza pomoc polega na tym, ze zalatwilismy im pare rzeczy, podsuwamy pomysly, pokazujemy beledy, ale nie ukladamy im taktyk na mapy, bo to musza sami zrobic.

Tytuł:
PostNapisane: 31 lip 2004, 16:36 

Jak to? Multimedia teraz jest do dupy? Jestem pod wrażeniem wyszczekania Enclavy! Ale od zawsze tak mieliście. Niestety SE przejęła to od was. Ciekawe jak SE poradzi sobie w walce bez uczestnictwa wiarusów z Enclavy. Oby szło im tak dobrze jak swemu pierwowzorowi...

Tytuł:
PostNapisane: 31 lip 2004, 16:57 

ZooltaR napisał(a):
powiedzial gosciu ktory ma 4166 postow :)

krzyzyk na droge.

ZooltaR spoko big mamy nikt nie prześcignie 8)

Mi takie topici jak ten nie przeszkadzaja tak sobie przeczytam i wiem o co chodzi :wink:
A nie wchodze na PRGK i sie zastanawiam co to ku*** jest to iG :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 31 lip 2004, 17:26 

X PEPE napisał(a):
Jak to? Multimedia teraz jest do dupy? Jestem pod wrażeniem wyszczekania Enclavy! Ale od zawsze tak mieliście. Niestety SE przejęła to od was. Ciekawe jak SE poradzi sobie w walce bez uczestnictwa wiarusów z Enclavy. Oby szło im tak dobrze jak swemu pierwowzorowi...

Hehehehe :lol: koles smieszny jestes :D
Chlopie pograj sobie na mutlimedii wiecej to zoabczysz, jak tam jest. Jak tam wchodze zawsze sa pingi od 30-130 i wywala za nic :o mozesz sie spytac ludzi ktorzy tam graja. A co do szczekania to nie wiem skad ty jestes, ze szczekasz ja osobiscie mowie i nie mam pojecia po co jakies wypociny nie na temat dajesz. SE jak na pare tygodni razem naprawde dobrze sobie radza :)

Tytuł:
PostNapisane: 31 lip 2004, 17:39 

Hynol napisał(a):

Zapisałem nas do Clanligi Gamestara.
Być moze będziemy jeszcze w ESL.
Najemnik <- nie denerwuj się bo i moje posty były zmoderowane (co mnie zdziwiło)

PEPE <- Czy ty wiesz co mówisz? Masz jakieś złe wspomnienia? O jakie szczekanie do ch^$%^$ ci chodzi? EnclaveSE jeszcze nie grało (na 99%) z tobą na FFA więc nie miało okazji do "szczekania".
Na razie szczekasz to ty i twoje pieski.

A co do radzenia sobie w walce - mamy jeszcze dużo czasu.

Tytuł:
PostNapisane: 31 lip 2004, 18:33 

No coments. Szkoda słów...

Tytuł:
PostNapisane: 31 lip 2004, 19:57 
Oldboy Battlefield.pl

wiecie co panowie
powiem wam ze temat juz dawno sie minol z tresciami tu zamieszczanymi wiec zamkne zebyscie jeszcze jakiejs wojny miedzyklanowej nie rozpetali
zastanowcie sie troche
a teraz male info
marcinek ja cie bardzo prosze o troche oglady, wczoraj 4 osoby mnie prosily o bana dla ciebie tak na 3- 4 tygodnie zebys ochlonol... mysle ze powiedzenie ci tego wplynie jakos na twe postepowanie, jeszcze raz prosze o spokoj i nie pisanie taaakich ********* i nie obrazanie sie!
ZAMYKAM

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 57 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4

Strefa czasowa: UTC + 2