Teraz jest 23 lis 2024, 01:12

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2004, 16:17 

Tematy zamyka sie zwykle gdy nie wnosza one nic konkretnego ... i tak zapewne stanie sie z tym watkim.

Trzeba troche logiki i rozumu w glowie... Po jaka cholere piszesz odpowiedz na watek sprzed prawie 5-ciu miesiecy? Dlatego ze masz taka mozliwosc...? Wybacz, ale to jest najglupsze wytlumaczenie jakie kiedykolwiek slyszalem. Pozwolisz, ze sie usmiechne... :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2004, 19:12 

No wiesz, na innym forum na którym uczestniczę zamyka się także stare, zapomiane tematy, ale to już inna historia.
Tak w ogóle, to po co ten temat i był otwarty ?
Dla możności pośmiania się z osoby która nań odpowie ?
A tak w ogóle to skąd można wiedzieć, czy to, co napisałem jest bezużyteczne ?
Być może przyda się to komuś, kto dopiero zaczął grać w BF i nie wie, jakie mody są godne uwagi.
PS. Staraj się częściej używać klawisza Alt, Wozu :wink: .

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2004, 19:51 

Nisetety tu jak widzisz zwyczaju zamykania starych watkow nie ma i dlatego odgrzebywanie umarlakow nie spotyka sie z uznaniem. Chyba, ze autor watku sie wypowie w koncu (choc sadze, niedosc ze minelo 5 miesiecy, to jeszcze ten watek z marna prowokacja nalezy do tych wielce niemadrych, pisany przez kilkunastolatka, ktoremu doskwiera samotnosc, wiec nie ma jak ujawnic swych zalow.

Zas sam ten watek powinien byc wykasowany juz w marcu, bo nie lubi jak dotad prowokacja byla tepiona.

Alt? Mam w klawiaturze, ale nie wiem czy twoj komp obsluguje dobrze strone kodowa. A moze ja nadaje z Unixa, Maca lub mam angielska Winde? A moze inni czytaja forum na tych systemach? Dlatego nie pisanie polskich diakrytykow to dobre wychowanie, aby im nie pokazywaly sie "#20,$,@ itp. Poza tym mozna powiedziec, ze przyzwyczailem sie do tego przez ostatnie 6 lat.

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2004, 21:28 

Ok, zapamiętam, żeby więcej wiekowych tematów nie "odkopywać".
Jeśli mam być szczery, to wiedziałem, że ten wątek jest nieco nieświeży, ale nie że jest sprzed pięciu miesięcy bo nie spojrzałem z kiedy pochodzą ostatnie posty.
Muszę się przyznać: wygłupiłem się, ale są i dobre tego strony.
Po pierwsze: Nauczyłem się, że na tym forum starych tematów się nie reaktywuję.
Po drugie: Nauczyłem się, aby zawsze patrzeć na datę postów.
Po trzecie: Być może komuś przyda się to, co napisałem.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2