Teraz jest 23 lis 2024, 19:06

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 4 sie 2004, 08:45 

Problem jest do rozwiązania w bardzo prosty sposób, joy będzie działał poprawnie tylko gdy w twoim windowsie xp będzie zainstalowany service pack 1 tak jak było wspominane powyżej. A że masz piracki xp i nie możesz zamontować service packa to już naprawdę nie nasza broszka.... A tak wogóle to dziwie się jak ludzie mając internet jadą na nie spaczowanej windzie, pomijając bezpieczeństwo, wiele programów i gier chodzi bardzo słabo bez niektórych poprawek opublikowanych przez M$ . I potem nie ma się czemu dziwić, że marudzą jedni i drudzy, że mu to przycina, to sie nie wczytuje itp. Ręce czasami opadają .....

Tytuł:
PostNapisane: 4 sie 2004, 13:30 

problem z SP1 został rozwiazany dzięki jednemu z użytkowników forum, ktory poścwięcił mi ponad godzine na GG za co mu bardzo dziekuje :wink:
no ale joya sie nie udało uruchomić niestety i musze sprobawać na innym kompie....
jak byscie ieli jakis inny pomysl piszcie z góry thx

Tytuł:
PostNapisane: 4 sie 2004, 15:25 

Na wadliwe joye jest wiagra :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 6 sie 2004, 21:12 

Mam Yoya Wingman Extreme Digital 3D czarny (starsza wersja). O co mi chodzi!? Otóż kiedy miałem Windowsa ME, wszytko mi ładnie chodziło i na USB i na Game Portcie. Niestety kiedy przeszedłem na XP'ka zaczęło się wszystko komplikować, ponieważ przy instalacji oprogramowania nie znajdywał mojego Yoystika. Po głębszej analizie instrukcji od Logitecha dopatrzyłem się iż, ów Yoystik nie chodzi na porcie USB w Windowsie XP, oraz nie obsługuje Profilera. Co zrobiłem!?? Podłączyłem go pod Gameport i chodzi na miętowo. Co to ma wspólnego z Saitekiem!? Może problem jest podobny. Pozdrawiam i życze szybkiego rozwiązania problemu :D

Tytuł:
PostNapisane: 6 sie 2004, 21:18 

Chwila, wpadło mi coś do głowy. Próbowałeś wejść do panelu sterowania, wejść do kontrolera gier i włączyć (saitek) digital device? Ja zrobiłem tak w przypadku swojego [wingman digital device] i działa.

Tytuł:
PostNapisane: 7 gru 2007, 18:39 

Kurde.... mam ten sam problem tyle iż:
Mam oryginał wszystkiego... do tego ten servis pak czy jakoś tak no żesz kurde! wszystko mam a ten czort mi nie działa...

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2