Teraz jest 24 lis 2024, 19:59

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 4 sie 2004, 17:29 

Witam mam DROBNY problem i ma nadzieje ze pomozecie mi go rozwiazac. Moj problem tkwi w tym ze gdy wchodze w jakikolwiek server odrazu wyskakuje connection problem i wyjscie z serva ...........wszystko by bylo fajnbie gdy by nie to ze mam kompa na tyle dobrego ze chodzi ebz zaciec na singlu na full detalach i internet autocom 512 eh nawet gdy wchodze na seerver autokom dgzie wyswietla 10ping jest ten sam problem prubowalem reinstalke gry ale blad jest nadal PLS pomozcie (mam tez BF:vietnam i gra na necie chodzi bez problemu na zagranicznych niskie pingi i wszysto jest fajnie :/)

Tytuł:
PostNapisane: 4 sie 2004, 17:56 

mam to samo od około trzech tygodni bardzo często connection problems i disconnected,mimo pingów 50-60 żadnych pockett lossów,niestety chyba problem leży po stronie twojej sieci i coś musi ją zapychać(inni userzy korzystający np.z kazzy itp)wsio sprawdziłem i pakiety niby dochodzą bez problemu a mimo to connection problems niezależnie od serva :(

Tytuł:
PostNapisane: 4 sie 2004, 19:54 

em wiesz niemoze nikt zapychac bo ja niemam sieci i o 512 jest tylko dla mnie :P

Tytuł:
PostNapisane: 4 sie 2004, 20:04 

raz mi tez sie takie cos zdarzylo, wejscie na serwer, od razu komunikat Warning Connection Problem....potem disconnect from the server, w Ase wszystkie serwery mialy ping 9999, byc moze wina lacza internetowego,

Tytuł:
PostNapisane: 4 sie 2004, 20:11 

Wyłącz firewalla.
Tego w windowsie też.

Tytuł:
PostNapisane: 5 sie 2004, 00:47 
Moderator forum

NoKi.pl napisał(a):
em wiesz niemoze nikt zapychac bo ja niemam sieci i o 512 jest tylko dla mnie :P
Downloadu. Upload zzwykle leży a masz nieco mniej niż 512 (pewnie 128) - a Kaza nie takie cuda potrafi robić.

Dedido - nie ma co wyłączać Firewalla - nie łączyłby się wcale gdyby to była jego wina. Ja gram z Firewallem włączonym i jakoś nie mam problemów, ani zawyżonego pinga. Po co dajecie rady które nie mają sensu i są zagrożeniem dla userów???

Tytuł:
PostNapisane: 5 sie 2004, 09:09 

Może zadajmy pytania od początku, bo nikt się o to nie pokusił, a problem może leżeć gdzie indziej ?

1. Masz wgranego pacza 1.6 ? (bez tego nie da się grać)...
2. Czy masz oryginał gry Battlefield 1942 (bez tego tez zapomnij o graniu)...

Tytuł:
PostNapisane: 5 sie 2004, 09:45 

ShaggY napisał(a):
Może zadajmy pytania od początku, bo nikt się o to nie pokusił, a problem może leżeć gdzie indziej ?

1. Masz wgranego pacza 1.6 ? (bez tego nie da się grać)...
2. Czy masz oryginał gry Battlefield 1942 (bez tego tez zapomnij o graniu)...

no więc mam ten sam problem więc grzecznie odpowiem:
1.no ba..przeca bez niego wogule bym się nie połączył z servem(invalid data czy cóś by było
2.chcesz zdanie z instrukcji?? :twisted: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 5 sie 2004, 09:49 

Heh to przecież oczywiste ze mam i jedno i drugie tzn patch i org I bardzo prosze o pomoc bo wciąż niemoge grac :/

Tytuł:
PostNapisane: 5 sie 2004, 10:15 

Nie no teraz kompletnie oglupialem !!!!!! Wlasnie wracam z BF1942 wszedlem na jaksi szwabski serv patrze DZIALA !!!! no to fajno wchodze do b17(el alamejn:P) polatalem nim jakies 3 min zestrzelili mnie spadlem na spadochronie i zgadzijcie co sie stalo :D DISCONNECTED :D zdenerwowany wchodze na autocom no i teraz bylo jeszczegozej wgrala sie misja i nawet niezdazylem dac ready i kick :D naprawde teraz juz kompletnie oglupialem ide sobie wywrozyc z fusuw z kawy WTF ? lub Postawie sobie tarota (HEEEEEELP!!!)

Tytuł:
PostNapisane: 5 sie 2004, 14:21 

Taki natychmiastowy kick, kojarzy mi się z wyłączonym PB lub problemem z updatem. wejdź na http://www.evenbalance.com i ściągnij update ręcznie

Tytuł:
PostNapisane: 5 sie 2004, 15:39 

updateowalem recznie dalej to samo............. ale nierozumiem odrazy gdy wejde pisze Warning Connection Problem Detected ale lagow niemam bo widze ludzi biegajacych samoloty latajace i wszystko rusza sie plynnie (nawet jak przytrzymam tab pisze mi ping 20 :/) WTF is going on ?!

Tytuł:
PostNapisane: 5 sie 2004, 15:44 
Moderator forum

NoKi.pl napisał(a):
updateowalem recznie dalej to samo............. ale nierozumiem odrazy gdy wejde pisze Warning Connection Problem Detected ale lagow niemam bo widze ludzi biegajacych samoloty latajace i wszystko rusza sie plynnie (nawet jak przytrzymam tab pisze mi ping 20 :/) WTF is going on ?!

Potrafisz czytać??? Pisałem ci kilka postów wyrzej - zapchany upload gdzieś na łączu. Kolesi widzisz normalnie biegających bo download jest ok. Ściągnij program ping ploter, zwiększ rozmiar pliku wysyłanego do serwera i zpinguj jakiś serwer BFa polski - zobaczysz gdzie masz przypchanie.

Tytuł:
PostNapisane: 5 sie 2004, 16:28 

Dziwne ja mam modem 56K średni transer to 48 do 53 i w całej historii mojej gry w bf-a live miałem tylko 2 razy problems connection detected. Więc jak to jest????????

^Da mi ktoś maila do Shannyn Sossamon?^

Tytuł:
PostNapisane: 5 sie 2004, 16:45 

Hmm sciaglem ping plotter zrobilem co mowisz i tutaj zaczyna sie zdziwko..............nic niejest przepchane :/ wszystko jest ok a grac wciąż niemoge :/

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2