Teraz jest 28 sie 2025, 21:04

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 117 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 10 sie 2004, 09:41 
Moderator forum

rafalrydz napisał(a):
Battlefield Vietnam wysiada!!!!!!!!! Splinter Cell Pandora Tomorrow, Max Payne 2, nie mówiąc już o Mafii po prostu gniotą Vietnama w puszkę sardynek. Chyba mama was nie kocha ciołki. Zaczynacie mnie już wnerwiać szmaty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted:

Przepraszam czy to są gry Multiplayer??? Nie więc pisz takich bzdur! Może mają lepszą grafę ale muzy i Multiplayer'owkości :) nie mają jak BFV. Więc wracaj mój idolu :lol: :lol: jesteś śmieszny ,wracaj! :lol: Ty poprostu piszesz same bzdury :twisted:

Tytuł: Wyjaśnienie
PostNapisane: 10 sie 2004, 09:57 

Należy wam sie wyjaśnienie: z MIG'ami chodziło mi oto że to AMERYKANIE dysponują nimi (a nie że są amerykańskiego pochodzenia)!

PostNapisane: 10 sie 2004, 09:59 
Moderator forum

rafalrydz napisał(a):
Należy wam sie wyjaśnienie: z MIG'ami chodziło mi oto że to AMERYKANIE dysponują nimi (a nie że są amerykańskiego pochodzenia)!

Ale to i tak bzdura! Amerykanie co jedynie mogą zrobić to ukraść a nie posiadać w swoim arsenale.

PostNapisane: 10 sie 2004, 10:17 
Moderator forum

rafalrydz napisał(a):

ROTFLMAO, mialem sie nie wlaczac w rozmowy z gimnazjum ale nie wytrzymalem, chlopcze wez sie juz nie pogrążaj...

PostNapisane: 10 sie 2004, 12:19 

rafalrydz napisał(a):

Chlopcze widocznie za mlody jestes na tematy zbrojen wojennych poszczegolnych krajow, mimo to ze nie musialbys tego zakuwac na lekcji historii, bo wystarczyloby przejzec te strone lub co byloby lepsze zagrac w BF:Vietnam :D. Dla Ciebie znany ci "Rudy 102" to Rudy 102 lub poprostu czołg, a my wiemy ze to jest T-34 :lol:

I... nam nie musisz niczego wyjasniac bo my troche dluzej gramy w te gre (dluzej niz 10 minut napewno :twisted:)

Tytuł:
PostNapisane: 10 sie 2004, 12:30 

Moze w pirackiej wersji na phantoma mowi sie amerykanski mig :!:

Przyklad Kill'a:

Suchy [amerykanski mig] Bot

Tytuł:
PostNapisane: 10 sie 2004, 13:47 

Xena jesteś tak długo na tym forum a i tak nie umiesz edytowac postów
:roll: :lol:

Obrazek

..............................................................

widzicie jak latwo jest zmienic temat rozwazan ?? ;-)

Ostatnio edytowano 10 sie 2004, 17:46 przez Ronaldinho, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 10 sie 2004, 14:44 
Moderator forum

Ronaldinho napisał(a):
Xena jesteś tak długo na tym forum a i tak nie umiesz edytowac postów
:roll: :lol:

Piszesz dla sportu czy na prawdę udajesz idiotę ?

Tytuł:
PostNapisane: 10 sie 2004, 14:50 
Moderator forum

Xenie takie postu uchodzą na sucho przecież w jego przypadku jeden w tą czy w tamtą nie robi różnicy i tak mu nikt w spamowaniu nie dorówna. Więc o czym tu pisać przecież to norma :D :D :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 10 sie 2004, 15:21 
Moderator forum

[Night]MaX napisał(a):
Xenie takie postu uchodzą na sucho przecież w jego przypadku jeden w tą czy w tamtą nie robi różnicy i tak mu nikt w spamowaniu nie dorówna. Więc o czym tu pisać przecież to norma :D :D :lol:

Srututu ... dla mnie to najnormalniejszy sposób odpowiedzi na forum.
Dwa posty, nawiązujące do do dwóch zupełnie oddzielnych wypowiedzi, więc powyższy komentarz jak najbardziej sportowy.

Lepsze to niż niż dyskusja o pedofilii z jakimś małolatem, który już ma przerośnięte ego.

Tytuł:
PostNapisane: 10 sie 2004, 15:36 
Moderator forum

a tak konkretnie Tomy to o co ci chodzi :) wiesz jakby chciał to mógłby oddzielić 2 wypowiedzi w jednym poście (i taki był sens mojej wypowiedzi) - ale to tak na marginesie bo w zupełności się zgadzam z tym że gówno o powinno kogo obchodzić kto ile postów na raz pisze.

PS. dyskutowaliśmy o pedofili nie z tym leszczykiem tylko miedzy sobą a to chyba róznica więc zanim sie przyczepisz to doczytaj kto z kim o czym rozmawia.

Tytuł:
PostNapisane: 10 sie 2004, 15:42 
Moderator forum

Buhahaha - prześledź moje posty to zobaczysz jak są często edytowane (to łatwo można sprawdzić). Szczególnie ortografy i błędy merytoryczne edytuje bardzo często (bo ich dużo walę). Czasami zaś pisze 2 różne posty jak traktuja one o 2 róznych sprawach. Tak by się nie myliło czytającym. W tamtym przypadku - jak skończylem odpowiadać na jednego posta i wysłałem tekst - zobaczyłem, że w międzyczasie pojawił się inny i na jego temat tesz mam coś do powiedzenia (napisania) więc napisałem osobną odpowiedź.

Tytuł:
PostNapisane: 10 sie 2004, 15:45 
Moderator forum

Xenia rybko - jak powiedział pewien znany ludzik "nie będę udowadniał że nie jestem wielbłądem" - tak samo nie będe udowadniał ze mój post nie miał na celu zwrócenie ci uwagi na twoje 2 posty :) bo chyba wyraziłem się jasno że i tak walisz tyle tych postów dziennie ze jeden w tą czy w tamtą nie robił różnicy. Moja odpowiedz była tym razem skierowana do Tomy'ego.

Tytuł:
PostNapisane: 10 sie 2004, 15:47 
Moderator forum

[Night]MaX napisał(a):
a tak konkretnie Tomy to o co ci chodzi :) wiesz jakby chciał to mógłby oddzielić 2 wypowiedzi w jednym poście (i taki był sens mojej wypowiedzi)

W ustach veterana forum brzmi to jak pytanie rodem z filmu "Miś" ...
- "Panie kierowniku, oko mu wypadło !"
- "komu?"
- "no temu Misiu" :D

XENA ustosunkował się do dwóch oddzielnych wypowiedzi.
W pierwszej części ogólnie do całości niniejszego wątku, w drugim konkretnie do anonsu kolegi Frantica.

Czytanie ze zrozumieniem jest cechą wręcz szlachetną :)

[Night]MaX napisał(a):
- ale to tak na marginesie bo w zupełności się zgadzam z tym że gówno o powinno kogo obchodzić kto ile postów na raz pisze.

Dlatego, wszelkie pospulstwo występujące w trollowatej postaci uważam niegodne karmienia i czym prędzej pozwalm "zdechnąć" nie pozostawiając bez echa głupawych anonsów, tu zamieszczanych :wink:

[Night]MaX napisał(a):
- PS. dyskutowaliśmy o pedofili nie z tym leszczykiem tylko miedzy sobą a to chyba róznica więc zanim sie przyczepisz to doczytaj kto z kim o czym rozmawia.

Wybacz, sądziłem że młodociany rafalrydz po prostu Cię podrywa :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 10 sie 2004, 16:00 
Moderator forum

eeee no co ty ja bym mu uległ od razu 8)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 117 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2