Ok więc jak zaraz się dowiecie zrobiłem głupote na miare największego n00ba i usprawiedliwia mnie tylko to, że raczej gram w Forgotten hopa i tam nie ma takich problemów, ale przejdzmy do rzeczy. Mam na kompie trzy partycje z czego jedna jest przeznaczona wyłącznie na Windows i różne tam programy, jednak kiedy przysłany mi vietnama tak już się nie mogłem doczekać że nie zmieniłem ścieżki instalacji i została C:\ProgramFiles..itd, wszystko było by ok gdyby nie fakt, że po jakimś miesiącu znudziło mi się granie na serverach w kilka osób, a potrzebowałem miejsca na dysku, więc zacząłem robić porządki. Wziąłem tabelek dodaj/usuń i wykasowałem kilka rzeczy łącznie z Vietnamem ( jak sądziłem ), więc odwiedziłem jeszcze dysk i zacząłem wykasowywać stare foldery- takze i Vietnam. Niestety okazało się że nie wyrzuciłem vietnama tylko program nad nim ( byłem chyba troche zmęczony, że nie zauważyłem co odinstlowuje). Koniec końców został mi vietnam w tabeli, ale zbytnio się tym nie przejąłem. Wczorja jednak chciałem zainstalować Vietnama, jednak po odpaleniu autoruna zobaczyłem jedynie opcje Uinstall, która nie działa bo gdy ją biore, wszystko zrzuca się na belke i po sekundzie wraca jako zrobione, jednak nic się nie zmienia, a do póki nie usune tych plików to nie pojawi mi się opcja install. Najgorsze że są to pliki ukryte, bo skorzystałem z opcji wyszukaj by znależć i wykasować wszystko z kompa co ma w nazwie vietnam, jednak i to nie pomogło, potem użyłem jeszcze Nortona i defragmentacje dysku i scan disk i LIPA!!
Wiem, ze to co opisałem wydaje siężałosne jednak widmo formatowania dysku jest dla mnie koszmarem, gdyż mam na kompie mnóstwo plików które długo ściagałem, a nie mam jeszcze nagrywarki,więc przynajmniej połowa poszła by do skasowania. I teraz to pytanie do was-czy jest możliwość pozbycia się tych ( ok 9KB) ukrytych plików, które marnują mi zdrowie??
Dzięki z góry, a jak mnie wyzwiecie od troli to spox, bo sam by się teraz tak nazwał...