Teraz jest 29 lis 2024, 20:52

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 402 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 27  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 23 sie 2004, 23:58 

ja zgaduje :)
duze wildy przebraly sie za male ???

Tytuł:
PostNapisane: 24 sie 2004, 00:10 
Moderator forum

Madey napisał(a):
ja zgaduje :)
duze wildy przebraly sie za male ???

cos w ten desen...

Tytuł:
PostNapisane: 24 sie 2004, 00:34 
Oldboy Battlefield.pl

cholera bez owijania w bawelne prosze! wszystko opisac! :x

Tytuł:
PostNapisane: 24 sie 2004, 02:31 

Okota napisał(a):
cholera bez owijania w bawelne prosze! wszystko opisac! :x

no wlasnie :!: :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 24 sie 2004, 02:41 
Moderator forum

Temat: "Wilda Infantry - Turniej" :roll:

Do usunięcia jakby co, ten pościk :lol: :lol:

Ostatnio edytowano 24 sie 2004, 03:00 przez Piospi, łącznie edytowano 3 razy

Tytuł:
PostNapisane: 24 sie 2004, 02:52 

Piospi napisał(a):
Temat: "Wilda Infantry - Turniej" :roll: :roll:

A czy ktos tu odbiega od tematu :?:

Tytuł:
PostNapisane: 24 sie 2004, 09:14 

WSTEP:

Dobra, mialem nic nie pisac wiecej ale brak pokory pana Qby i bezczelnosci pana Piospi spowodowala, ze znize sie do poziomu i wyloze wszystko kawa na lawe. To nie w stylu ejw ale nie dla ejw to robie, tylko dla pozostalych druzyn z naszej grupy. Nie mozemy byc obojetni na krzywde ktora dzieje sie innym. (prawie jak krzyzacy to zabrzmialo i tak mialo zabrzmiec:) )

Od razu mowie nie chodzi nam o wynik, przegralismy bo byli lepsi i nie chcemy zadnych powtorek dogrywek rozgrywek zagrywek przykrywek itepe.

Dygresja:
Qba- dla mnie czlowiek, ktory bawil sie kupa i wygrywa mecze, w pierwszej kolejnosci SMIERDZI pozniej, jak zdolam ten smrod okielznac MOZE bede patrzyl na niego dodatkowo jak na czlowieka, ktory umie grac.

ZAWIAZANIE AKCJI:

Mielismy grac mecz w pucharze z recondo. Po paru probach w koncu udalo nam sie ustalic termin. Wyszlismy do meczu przekonani ze gramy z RECONDO. Nawet nicki mieli RECONDO i nazwy zawodnikow takie jak w spisie na WWW. Jednak po skonczonym meczu doszly do nas sluchy (i nie tylko sluchy) ze klan recondo w recondo reprezentowany byl przez jednego (SIC!) gracza (czyli 25procent cukru w cukrze;))). Reszta dokonala swoistej transformacji jabolowej (nie tylko na naszym meczu) nie wiem tylko jak zadana byla macierz transformacji, bo za cholere nie moge wywnioskowac jakie operacje matematyczne trzeba zastosowac zeby z WILDA przejsc w RECONDO. Czyzby w Wilda byli nastepcy slynnego Copperfielda Dejwida?
Co zabawne jedynie czlowiek z recondo jest honorowy i chyle mu czola za to co napisal na PM, my ejw jestesmy Ci wdzieczni, za slowa przeprosin, bo przywracasz wiare w czlowieka (hmm niezle :)) co prawda nigdy nie tlumacz sie "bo inni tak robili", ci inni takze robili zle, nie jest to dobra linia obrony.
Nie bede wymienial nickow panow( HE HE ) z Wilda bo to bedzie nie fair ;))i okaze sie, ze lider klanu sklonny jest do przekretow podobnie jak ekspert od bolu (w tym temacie) wyrzadzanego przez "czternastolatkow" oraz czlowiek ktory powinien plywac Arka Przymierza (przymierze: wilda recondo, arka -> kapitan tego statku :) to dla myslacych niepoetycko;))) )a gra w vietnam.

OVER END AŁT.

dla zainteresowanych, gdybym (zdanie cholernie mocno przypuszczajace, nadajace sie na 3 okres warunkowy w Englisz) oszukal i temat by sie dotyczyl mnie bezposrednio, nie atakowalbym ludzi dodatkowo, bo to wyjdzie jeszcze bardziej nie na korzysc.

Mam nadzieje, ze zaspokoilem ciekawosc

Ostatnio edytowano 24 sie 2004, 11:04 przez siena, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 24 sie 2004, 09:59 
Moderator forum

Teraz jestem niezmiernie ciekaw co na to odpowiedza zainteresowani...rozumiem gdyby sie zrobilo taki przekret w jakims turnieju gdzie sa rzeczywiste nagrody (to bylo by jeszcze do wytlumaczenia)...a tu nagroda byl jakis ulotny gowniany prestiz...ZENADA

Tytuł:
PostNapisane: 24 sie 2004, 10:13 

Nic widze ze musze napisac sprostowanie calej sytuacji, gdyz nikt z Wilda nie przyzna sie do winy.

Moj przedmowca z ejw Siena, napisal generalnie cale zajscie wiec nie bede tego tematu rozwijal, ale prawda jest ze w meczu z ejw recondo gralo w zmocnionym skladzie gdyz rzeczywisty sklad recondo dal dupy i olal turniej.

Niestety mojej skromnej osoby nie bylo w tym czasie w kraju wiec nie moglem skutecznie zareagowac na ta zenade. Wiele osob jest winnych tej sytuacji : kapitan recondo ze sie zgodzil na taka akcje oraz gracze wilda ktorzy oszukali podszywajac sie pod innych ludzi z innego klanu !!

Jezeli nie ma sie skladu to tak sie poprostu nie robi tylko bierze sie forfeit lossa i informuje o tym rywala ze nie ma sie skladu i wtedy mozna bylo jeszcze ewentualnie dogadac sie na inny termin.

Z mojej strony chcialbym przeprosic graczy z EJW ze Wilda dopuscila sie takich posuniec nie fair i zapewniam was ze wyciagne z tego konsekwencje ale to juz moj problem.

end of topic

Tytuł:
PostNapisane: 24 sie 2004, 10:16 

Nie no Wijtas nie przesadzaj prestiż genrealnie jest czymś bardzo przyjemnym, przynajmniej dla mnie :P
... ale tak, z tego turnieju to już raczej po prestiżu nic nie zostało...
a szkoda bo pomysł był fajny....

---- Take it easy ---- (and fuck allllll the cheaters)

Tytuł:
PostNapisane: 24 sie 2004, 10:21 

Ethan spoko, nie pisalem tego zeby od razu rozpalac stosy. Chodzi tylko o uczciwosc o nic wiecej. na nic nam beda najlepsze antyczity jezeli sami nie bedziemy uczciwi.

Tytuł:
PostNapisane: 24 sie 2004, 10:28 

siena napisał(a):
oraz czlowiek ktory powinien plywac Arka Przymierza a gra w vietnam.

Ten gość nie pływał Arką Przymierza tylko arką. Arka Przymierza to skrzynia z dekalogiem :)

Hmmm... a wracając do tematu. Teraz nie wiadomo czy Recondo zagrało choć jeden mecz w normalnym składzie. Trochę przykro się robi, jak słyszy się "for fun", a i tak używa się wszystkich możliwych sposobów, żeby wygrać. Jak byśmy grali co najmniej o złote kalesony. Daliby walkovera jak nie mieli składu i koniec. Szczerze mówiąc jeżeli Wild_A chce uratować resztki honoru powinna unieważnić ten mecz i oddać zwycięstwo Ejw.

Tytuł:
PostNapisane: 24 sie 2004, 10:40 
Moderator forum

hehe Matador dla mnie prestiz tez jest wazny ale w czyms na serio waznym..np jak bym byl prezesem Sibniefitu lub Orlenu :lol: to to bylo by dla mnie na prawde wazne a nie tu :wink:

PS
Podoba mi sie postawa Ethana-tak trzymac
Co na to dzieciak Qba i smarkacz Piospi

Ostatnio edytowano 24 sie 2004, 10:42 przez Wojtas, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 24 sie 2004, 10:41 

Pancho napisał(a):
siena napisał(a):
oraz czlowiek ktory powinien plywac Arka Przymierza a gra w vietnam.

Ten gość nie pływał Arką Przymierza tylko arką. Arka Przymierza to skrzynia z dekalogiem :)

A to miala byc figura stylistyczna :/ to sorki ze nie wyszla zrozumiala

Tytuł:
PostNapisane: 24 sie 2004, 10:45 

Luki napisał(a):
Poki co lets have fun :D

No niezly fun tu jest, niezly.

:o :o :o :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Organizator zamiast zadbac o porzadek sam go podwaza :shock:

Tak BTW to ciekawe jak sie plywa Arka Przymierza :?: :lol: :twisted: :lol:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 402 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 27  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2