Teraz jest 29 lis 2024, 20:39

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 402 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 27  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 24 sie 2004, 10:56 

Co do meczy EJW vs Recondo zostana podjete dwie akcje w zaleznoci od tego czy sie dogadaja kapitanowie obu druzyn.

Jako admin pucharu uznaje mecz ejw vs recondo jako przegrany dla recondo przez forfeit loss.

Rozmawialem dzisiaj z kapitanem Recondo (Bulldogiem) i jego druzyna jest juz w komplecie i moze rozegrac mecz z ejw jeszcze raz, jest to kwestia dogadania sie miedzy kapitanami. Jezeli takowe porozumienie nie zostanie zawarte mecz EJW vs Recondo zakonczy sie 1-0 dla EJW.

Po rozmowie z Bulldogiem dowiedzialem sie ze w poprzednich meczach recondo gralo jako recondo i zadne uchybienia nie mialy miejsca.

Dowiedzialem sie takze ze co do osob co graly w barwach recondo bylo to 2 osoby z drugiego skladu Wilda.

Jezeli dowiem sie wiecej info odnosnie tego incydentu podziele sie nimi na forum.

Ostatnio edytowano 24 sie 2004, 11:51 przez Ethan, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 24 sie 2004, 10:58 

siena napisał(a):
A to miala byc figura stylistyczna :/ to sorki ze nie wyszla zrozumiala

Zbytnio ją zniosło w stronę błędu merytorycznego :)

Tytuł:
PostNapisane: 24 sie 2004, 11:06 
Moderator forum

Ethan Recondo i tak malo sie liczyl w tej walce wiec to nie jest pocieszenie...bardziej mnie interesuje co z ludzmi ktorzy sie przyczynili do zaistanialej sytuacji..ciezko wam bedzie odbudowac jako taka renome

Tytuł:
PostNapisane: 24 sie 2004, 11:07 

UzA napisał(a):
Tak BTW to ciekawe jak sie plywa Arka Przymierza :?: :lol: :twisted: :lol:

Arka przymierza plywa w arce ;)))))))))))))))))))))) HEHE

Tytuł:
PostNapisane: 24 sie 2004, 11:09 

Pancho napisał(a):
siena napisał(a):
A to miala byc figura stylistyczna :/ to sorki ze nie wyszla zrozumiala

Zbytnio ją zniosło w stronę błędu merytorycznego :)

KAJAM SIE:)

Tytuł:
PostNapisane: 24 sie 2004, 11:46 

Wojtas napisał(a):
Ethan Recondo i tak malo sie liczyl w tej walce wiec to nie jest pocieszenie...bardziej mnie interesuje co z ludzmi ktorzy sie przyczynili do zaistanialej sytuacji..

Przebiją im penisy rozżarzonym do czerwoności gwożdziem :lol: Wojtas daj spokój i tak reakacja Ethana jest dużo surowsza niż wydawało mi się, że będzie.

Tytuł:
PostNapisane: 24 sie 2004, 12:02 

No niestety Wojtas tego co bedzie z ludzmi ktorzy uczestniczyli w tym incydencie bede musial wyciagnac konsekwecje, a co to bedzie to juz wew sprawa Wilda.

Niestety puchar ten nie przewidywal takich przekretow, gdyz jego zalozenie bylo "for fun " dlatego tez nie ma przepisow ktore regulowalyby to zajscie. Z tego tez wzgledu wieksza wina lezy po stronie Wilda ktora wyszla z ta propozycja, natomiast recondo dostaje dwie opcje wyjscia z sytuacji o ktorych pisalem powyzej.

Podejmujac te decyzje mialem na wzgladzie to ze Recondo jest mlodym klanem i nie chcialbym ich skazywac na surowe kary na poczatku ich kariery scenowej. Mam jednak nadzieje ze osoby z Recondo wyciagna wnioski z tej sytuacji i nie beda ulegac presji silniejszych.

Uwazam ze temat nalezaloby zamknac gdyz wszystko juz zostalo powiedziane. Jezeli EJW chcialoby zagrac z Recondo raz jeszcze ten mecz to na nastepujacych warunkach zeby nie bylo juz zadnych przekretow:
- pb guidy wyjsciowych 4 musza zostac przeslane na moje gg lub mail ( znajdziecie je na stronie turnieju)

Jezeli strony nie zgodza sie na ponowne rozegranie to uznaje wynik 1-0 forfeit loss.

Tytuł:
PostNapisane: 24 sie 2004, 13:17 

@Siena, poszukiwales poprostu jakiekiegokolwiek powodu zeby "pochwalic" sie na scenie nowa klotnia z Wilda... w sumie dawno nie bylo, tradycja musi byc :?

Cytuj:
MOZE bede patrzyl na niego dodatkowo jak na czlowieka, ktory umie grac.

jakos mi szczegolnie nie zalezy; cu on battleground ;)

@Wojtas... n/c, papciu.

z wiadomych wzgledow nie bede juz nic pisal w tym poscie. zrobilem to tylko na wyrazne zyczenie Wojtasa, kotry byl niezmiernie ciekaw reakcji strony przeciwnej.

PS. nie przecze, ze postapilismy niegodnie naszej pozycji, oj nie. jednak nie bede sie wypowiadal na temat Twojego, Siena, posta, jakze kulturalnej, ifogule :D btW: Sienie gratulujemy plywajacej Arce przymierza;)

IMO temat do zamkniecia

Tytuł:
PostNapisane: 24 sie 2004, 13:33 

ja jestem za rozegraniem tego meczyku ;p

btw. moze zamkniemy temat by burd nie bylo :roll:

Ostatnio edytowano 24 sie 2004, 13:44 przez Kamikaze, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 24 sie 2004, 13:35 
Moderator forum

spodziewalem sie takiej odpowiedzi...chlopcze dobiles sie gwozdziem do trumny na scenie bf...wg mnie jestes zalosnie zenujacy i nie rozumiesz slowa pisanego...ja nie jestem tak jak siena powsciagliwy w opiniach ktore tu wyrazam i siena nie szukal afery sama sie znalazla przez tez Twoje dziecinne i naganne zachowanie...
a na dodatek daruj sobie ta bunczucznosc bo jest nie na miejscu szczegolnie w Twojej sytuacji-teraz moze cie uratowac tylko i wylacznie pokora zeby odbic sie od dna...Dla mnie jest Pan ZEREM panie Qba :lol:
do zobaczenia na polu walki kmiotku :)

Tytuł:
PostNapisane: 24 sie 2004, 13:35 

OK, wypowiem się tutaj jako osoba postronna. O zdarzeniu dowiedziałem się przez to forum. Niestety jest mi przykro, że ta trójka graczy postąpiła w taki a nie inny sposób. Niestety też mi jest przykro za Sienę i Wojtasa (NIE EJW!!). Wypowiedzi tego drugiego są bynajmniej tylko prowokujące osoby zainteresowane (tj. winnowajców) do rozpoczęcia kłótni. Jeszcze pytanko do Wojtasa: Czemu klan Wilda ma stracić swoją renomę przez to zajście. Ta "awantura" jest spowodowana przez trójkę graczy należących do klanu Wilda - jednak to posunięcie bez wyraźnej zgody lidera bynajmniej nie splami naszej reputacji.
Siena proszę Cię oskarżaj całego klanu Wilda. To trójka graczy zrobiła co zrobiła. Nie mam zamiaru za to płacić nie mając z tym nic wspólnego. A tak wogóle TEAM Wilda Recondo Power nie jest klanem Wilda Vietnam Team. Tak więc to ich i winowajców powinniście prosić o wyjaśnienia i przeprosiny a nie cały klan.

W sumie jak dobrze liczę 3 osoby z 20 są bardzo małą częścią całego składu.

Tytuł:
PostNapisane: 24 sie 2004, 13:46 
Moderator forum

Darth czemu nie komentujesz wypowiedzi qby ktory to zachowuje sie co nie co dziwnie...gdyby nie nasza prowokacja scena by o tym nie wiedziala...i Ty masz jeszcze do mnie i do sieny pretensje???
aha niech ci nie bedzie przykro bo ja sie dobrze czuje i jest mi dobrze wiec nie boj sie o mnie...
zdravim

Tytuł:
PostNapisane: 24 sie 2004, 13:46 
Moderator forum

zeby nie bylo za smutno ja tez przyladuje szpile 8)

Warszawa przeprasza za Dartha !!

:lol:

Tytuł:
PostNapisane: 24 sie 2004, 13:50 

Panowie zakonczmy ten temat. Qba nie chodzi o klotnie, na miejscu Sieny postapilbym w podobny sposob. Poza tym zwroci uwage ze Siena nie wyskoczyl z tym od razu tylko dal Nam czas na to zebysmy sie jako pierwsi wypowiedzieli w tym temacie.

Wina jest nasza i trzeba spojrzec prawdzie w oczy, spieprzylismy to na calej linii, wiec po co wymyslac ze ktos szuka winy zeby ropoczynac klotnie ktora i tak mysmy sprowokowali.

Prosze jedynie admina zeby zakonczyc ten temat bo juz dosc zostalo tu napisane i nie ma sensu tego dalej ciagnac.

Tytuł:
PostNapisane: 24 sie 2004, 13:55 

Ethan napisał(a):

Prosze jedynie admina zeby zakonczyc ten temat bo juz dosc zostalo tu napisane i nie ma sensu tego dalej ciagnac.

Ale po co zamykac skoro Fun Cup jeszcze trwa :?: Zamknac bedzie mozna po zakonczeniu Fun Cupa :wink:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 402 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 27  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2