Teraz jest 29 lis 2024, 22:53

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 402 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 27  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 25 sie 2004, 21:54 
Moderator forum

Luki interesuje nas wszystkich bo to nas oszukaliscie i to jest sprawa publiczna...wiec sie nie oburzaj bo jest to nie na miejscu...

Tytuł:
PostNapisane: 25 sie 2004, 22:03 

Slucham? Ze co? To jest sprawa Wilda a was interesuje to ze kosekwencje po czesci zostaly juz wyciagniete a po czesci jeszcze beda bo to wymaga czasu. Zostaliscie przeproszeni i temat jest zamkniety jak dla nas.

Tytuł:
PostNapisane: 25 sie 2004, 22:07 

Jak juz pisalem w poprzednim postcie wobec osob wyciagne konsekwencje, sprawa jest dosc delikatna i jest ona wew sprawa klanu Wilda.
Pawel co do Twojego konta to uleglo ona usunieciu jak pozostale 40 kont i nie widze w tym nic nadzwyczajnego, a poza tym skoro jestes graczem klanu EJW to powinienes chyba grac z nimi a nie przesiadywac u nas przez wiekszosc czasu ( o ile wiem kanal Wilda nie jest kanalem publicznym)

Tytuł:
PostNapisane: 25 sie 2004, 22:28 

Uwazam jednak ze powinno zostac powiedziane jak Ci gracze zostali ukarani zeby byla nauczka dla innych ktorzy tez moga miec chec oszukiwac. Bo narazie nie ma niczego co by odstraszalo graczy od takiego oszukiwania. Chyba niechcemy zeby oszustwo bylo na pozadku dziennym?

I jezeli Ci gracze nie zostana ukarani beda dalej stosowac takie metody. A pozatym jakos mi sie nie chce wiezyc ze reszta nie wiedziala o takim zamiarze i ich niepowstrzymala. Jednak swiadczy to o tym ze Polacy sa strasznie zaklamani i uwazaja ze klamstwo jest bardzo dobra metoda do osiagneicia swoich celow.

Tytuł:
PostNapisane: 25 sie 2004, 23:08 
Moderator forum

Luki napisał(a):
Slucham? Ze co? To jest sprawa Wilda a was interesuje to ze kosekwencje po czesci zostaly juz wyciagniete a po czesci jeszcze beda bo to wymaga czasu. Zostaliscie przeproszeni i temat jest zamkniety jak dla nas.

co jakie konsekwencje...i to nie jest sprawa tylko i wylacznie Wildy..a mamy pewnosc ze wladze Wildy wiedzialy o tym niecnym procederze...wiesz takie przeprosiny to ja mam gdzies jesli nie sa szczere...no widzisz dla nas nie jest jeszcze zamkniety

Tytuł:
PostNapisane: 25 sie 2004, 23:28 

Ethan napisał(a):
Jak juz pisalem w poprzednim postcie wobec osob wyciagne konsekwencje, sprawa jest dosc delikatna i jest ona wew sprawa klanu Wilda.
tak jak juz wojtas powiedzial to jest sprawa nie tylko wildy
Ethan napisał(a):
Pawel co do Twojego konta to uleglo ona usunieciu jak pozostale 40 kont i nie widze w tym nic nadzwyczajnego, a poza tym skoro jestes graczem klanu EJW to powinienes chyba grac z nimi a nie przesiadywac u nas przez wiekszosc czasu ( o ile wiem kanal Wilda nie jest kanalem publicznym)
to smieszne co mowisz o ile wiem to jestescie jedynym klanem tak nieprzyjaznym dla calej sceny chodzi mi o to ze inne klany nie robia problemu z tego ze ktos inny niz z ich klanu siedzi na ich ts. A co do kont( tych 40 ) to jakios dziwnie ja tylko nie moge wejsc na ts(kolejne mydlenie oczu).

Teraz jeszcze jedna sprawa mialem tego nie publikowac ale denerwuje mnie ze udajecie swietych i staracie sie wszystkim wcisnac bajke o karach itp a sprawa dotyczy waszych wypowiedzi ze podmiana skladu z ejw byla pierwszym i ostatnim takim zdarzeniem http://www.holman.neostrada.pl/meczx.wav mysle ze cala wasza super przygoda z vietnamem jest oparta na oszukiwaniu.

Tytuł:
PostNapisane: 25 sie 2004, 23:53 
Moderator forum

ciekawe jak teraz na to nagranie odpowiecie...to nie byla pierwsza i ostatnia podmiana... :D :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2004, 00:02 

Tak Paweł w aureoli to może teraz powiesz jak fajnie Ci sie grało w arcy jako Tomay? Tez mialem tego nie mowic. Kij ma dwa konce. Sorry.
Aha Paweł pamiętaj ze TOMAY to byla Twoja inicjatywa i ty to chciales robic. Mysmy nikogo nie zmuszali. Wiec nie mow jaki ty to swiety jestes.

Takze jak widzicie czasami nie tylko my postepujemy nie uczciwie. To co my zrobimy to jest nasza sprawa, jaka mamy polityke klanowa tez nasza, przeprosiny byly i temat jest zamkniety.

Aha Pawel dostepu nie dostales bo na niego nie zaslugujesz :) Proste. Reszcie ponownie zalozylismy :)

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2004, 00:11 

Jako jeden z czlonkow Recondo mialem sie nie odzywac by nie zaogniac konfliktu ale.... Powiem krotko czy wy w EJW nigdy nie podmienialiscie graczy???? napewno???? ;) pozatym to nagranie dotyczy wyrwanych z kontekstu wypowiedzi nie majacych nic wspolnego z Recondo a co za tym idzie nie majacym nic wspolnego z tym poruszeniem, zreszta Pawel troszku sie rozczarowalem bo niewiedzialem ze nagrywasz wypowiedzi innych na TS :( no ale coz ja do ciebie nie mam pretensji ale tak sie nie robi to troszke nie fair ;(

Ostatnio edytowano 26 sie 2004, 00:14 przez Bulldog, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2004, 00:11 

Luki ty teraz nie zmieniaj tematu i nie zaslaniaj sie wymyslonym tomayem, najlepiej przedstaw dowody ( ja przedstawilem)
jesli chcesz to moge wiecej kijaszkow wyciagnac, powidz ze tylko chcesz a moj kij bedzie tak dlugi ze bedziecie spaleni w calej europie i bedzie pora na zmiane gry

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2004, 00:12 
Moderator forum

ale to nie jest temat o Pawle SS...widze ze ciagle hardzi jestescie...a mowie teraz wyrazniej ze wasze przeprosiny mam w dupie...chce krwi... :lol:

edit

BuLLdog moge ci zagwarantowac ze nigdy nic takiego nie robilismy...

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2004, 00:14 

Tak Paweł! Teraz widać jaki z Ciebie jest człowiek. Nie potrafisz sie przyznac do swojej porażki. Zawiodłem sie na tobie na calej linii. Chcesz dowodów. Sądze ze ktos z enclavy to potwierdzi, tak samo 20 pozostalych naszych klanowiczow i stara baza dnych ze starego forum :)
Nie zmuszja mnie do tego Paweł naprawde nie chcemy zadnej wojny.

Chcesz krwi? Spoko mozemy zagrac klanowke :)

Ostatnio edytowano 26 sie 2004, 00:16 przez Luki, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2004, 00:14 

Wojtas napisał(a):
BuLLdog moge ci zagwarantowac ze nigdy nic takiego nie robilismy...

Udowodnij ;) Dzis kazdy chce dowodow ;)

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2004, 00:15 
Moderator forum

Bulldog napisał(a):
Jako jeden z czlonkow Recondo mialem sie nie odzywac by nie zaogniac konfliktu ale.... Powiem krotko czy wy w EJW nigdy nie podmienialiscie graczy???? napewno???? ;) pozatym to nagranie dotyczy wyrwanych z kontekstu wypowiedzi nie majacych nic wspolnego z Recondo a co za tym idzie nie majacym nic wspolnego z tym poruszeniem, zreszta Pawel troszku sie rozczarowalem bo niewiedzialem ze nagrywasz wypowiedzi innych na TS :( no ale coz ja do ciebie nie mam pretensji ale tak sie nie robi to troszke nie fair ;(

skoro to nagranie nie ma nic wspolnego z Recondo to wnioskujac ma cos wspolnego z jakims innym meczem gdzie tez podmieniliscie sklad...sam sobie gola strzeliles

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2004, 00:17 

CZY WY NIE MACIE NIC INNEGO NIZ SZUKANIE KONFLIKTOW?????? DAJMY SOBIE SPOKOJ ALBO ZNOWU ZACZNIE SIE JAKIES WYWLEKANIE BRUDOW Z JEDNEJ I Z DRUGIEJ STRONY DAJMY SE SPOKOJ I WRZUCMY NA LUZ PLZ!!

Tak gralismy spara z Drugim skladem WILDA a CO NA SPARZE NIE MOZNA???:)

Ostatnio edytowano 26 sie 2004, 00:17 przez Bulldog, łącznie edytowano 1 raz

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 402 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 27  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2