Teraz jest 30 lis 2024, 00:36

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 402 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 27  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2004, 00:35 

Qrwa nie było mnie 4 dni i taki burdel już :/. Co do zaistniałej sytuacji... Kamikazze czy Ty umiesz napisać na mircu jak ustalaliśmy mecz "Nomek na serio nie mam składu i nie zagramy dzisiaj" lub "Czy możemy wziąć innych od nas bo niestety nasz sklad jest niekompletny?". Nie wiem co stało na tej przeszkodzie, gdybys powiedział nie byłoby problemu, jakoś inaczej rozwiązalibyśmy sprawe tego meczyku. No ale jeśli lubicie ( nie wszyscy) oszukiwać to juz wasza sprawa. Nie będę tu nikogo wyklinał ani nic z tych rzeczy skład ejw też prosze o to aby troszkę przystopowali. Co się stało to się nie odstanie. Co do przyznania nam wygranej... hmm no cóż z grupy i tak czy siak wychodzimy więc zmina tego wyniku była chyba rzeczą która nam przysługiwała chociaż i tak jej nie chcieliśmy ale dziękuję. Proponuje nie ciągnąć dalej już tego wątku bo sie będzie robił coraz większy burdel, a chyba nikt z nas tego nie chce. Szkoda mi tylko, że moje "zaufanie" do paru osób z Wild'a z deczka się obniżyło.

P.S
Powodzenia w dlaszych rozgrywakach i miejmy nadzieje, że już taka sytuacja się nie zdazy ;)

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2004, 00:35 

Dokladnie Bulldog tez mi sie tak wydaje:) Ale co tam niech biedaki sie dowartosciuja :)

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2004, 00:36 

nomek napisał(a):
Qrwa nie było mnie 4 dni i taki burdel już :/. Co do zaistniałej sytuacji... Kamikazze czy Ty umiesz napisać na mircu jak ustalaliśmy mecz "Nomek na serio nie mam składu i nie zagramy dzisiaj" lub "Czy możemy wziąć innych od nas bo niestety nasz sklad jest niekompletny?". Nie wiem co stało na tej przeszkodzie, gdybys powiedział nie byłoby problemu, jakoś inaczej rozwiązalibyśmy sprawe tego meczyku. No ale jeśli lubicie ( nie wszyscy) oszukiwać to juz wasza sprawa. Nie będę tu nikogo wyklinał ani nic z tych rzeczy skład ejw też prosze o to aby troszkę przystopowali. Co się stało to się nie odstanie. Co do przyznania nam wygranej... hmm no cóż z grupy i tak czy siak wychodzimy więc zmina tego wyniku była chyba rzeczą która nam przysługiwała chociaż i tak jej nie chcieliśmy ale dziękuję. Proponuje nie ciągnąć dalej już tego wątku bo sie będzie robił coraz większy burdel, a chyba nikt z nas tego nie chce. Szkoda mi tylko, że moje "zaufanie" do paru osób z Wild'a z deczka się obniżyło.

P.S
Powodzenia w dlaszych rozgrywakach i miejmy nadzieje, że już taka sytuacja się nie zdazy ;)

wreszcie sie odezwal ktos kto nie bral viagry wieczorem ;P

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2004, 00:36 

Bulldog napisał(a):
Kaspar napisał(a):
Piospi napisał(a):

A czy polskie i zagraniczne klany nie robią takich numerów :?: :wink:
I pawle siedziales czesto na naszym ts'esie.
I pora zamknąc ten topic bo to dym klamstw i hańby się rozpoczyna :wink:

O i to obrazuje cały sposób myslenia skoro nikt nie przeszkadza to można oszukiwac, skoro ktoś inny tak robi to czemu nie...

Zrozumcie wreszcie ze to wy robicie przekręty na polskiej scenie nie inni !!!!

A mnie sie Kaspar wydaje ze bije tu lekka zazdroscia!!!!!

Buldog o co zazdrością? Ja tylko pokazuje sposób myślenia Piospiego i paru innych osób z którymi rozmawiałem które uważaja ze jeśli za coś nie moralnnego nie zostanie się ukaranym to mozna to zrobić.

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2004, 00:37 

Nomek - brawo! Masz u mnie wielkiego plusa! Wreszcie jakis normalny czlowiek sie odezwal. Ale uwazaj bo zaraz za to oberwiesz od wspolklanowcow!!

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2004, 00:37 

Kamikaze napisał(a):
nomek napisał(a):

P.S

wreszcie sie odezwal ktos kto nie bral viagry wieczorem ;P

Kamikaze zbiles mnie z tropu :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2004, 00:38 

Oka generalnei wynika to ze warto oszukiwac i sie tym chwalic. Do chuaj z tym calym egamingiem bo to o kant dupy jzu jest. Wszedzie o szustwo i dazenei do tego by byc postrzeganym jako najlepszy. Smiac mi sie chce jak czytam wypowiedzi niektorych 14 latkow co sie kurde uwazaja za wielkich adwokatow.

Proponuje caszami odejsc od kompa bo jak widac to szkodzi.

Tytuł:
Moderator forum

Kaspar napisał(a):
Bulldog napisał(a):
Kaspar napisał(a):
Piospi napisał(a):

A czy polskie i zagraniczne klany nie robią takich numerów :?: :wink:
I pawle siedziales czesto na naszym ts'esie.
I pora zamknąc ten topic bo to dym klamstw i hańby się rozpoczyna :wink:

O i to obrazuje cały sposób myslenia skoro nikt nie przeszkadza to można oszukiwac, skoro ktoś inny tak robi to czemu nie...

Zrozumcie wreszcie ze to wy robicie przekręty na polskiej scenie nie inni !!!!

A mnie sie Kaspar wydaje ze bije tu lekka zazdroscia!!!!!

Buldog o co zazdrością? Ja tylko pokazuje sposób myślenia Piospiego i paru innych osób z którymi rozmawiałem które uważaja ze jeśli za coś nie moralnnego nie zostanie się ukaranym to mozna to zrobić.

Sry ja nie podszywałem się za graczy z Recondo i nigdy o tej sprawie nie rozmawiales. To po co kłamiesz :?:

Tytuł:

Ten dalej z ta moralnoscia.

EJ LUDZIE WIECIE CO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NA LANPARTY 2 MIELISMY MASKI I GRAL ZA NAS NAJMOCNIEJSZY SKLAD PVP

LOLOLOLOL:)

Tytuł:
Moderator forum

DarthPrivate napisał(a):
Tak przepraszam Holmana bo to nie on jezdzi po ludziach szukajac winowajcow, to nie on czyta w myslach wszystkich ludzi jak to oni kreca. To nie on wykreca sie z kilku oskarzen i on nie udziela sie na tym forum. Jego wypowiedz "Warszawa przeprasza za Dartha" bynajmniej mnie nie obrazila.

Update: zapomnialem dopisac "za"

jakich oskarzen...my sie z czegos wykrecamy...a jesli cie nie obrazila wypowiedz Holmana to super..

Piospi- chyba nie ma wiekszego dowodu jak przyznanie sie do winy...Uczynil to Maniac...i jeszcze takie brzydkie slowa o naszym klanie i moich kolegach..no nie ladnie nie ladnie

Tytuł:

hihihi juz 11 strona .. dajcie wiecej robi sie fajna telenowela :D

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2004, 00:39 

Obrazek

z pozdrowieniami dla ejw :]

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2004, 00:39 

Luki napisał(a):
Ten dalej z ta moralnoscia.

EJ LUDZIE WIECIE CO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NA LANPARTY 2 MIELISMY MASKI I GRAL ZA NAS NAJMOCNIEJSZY SKLAD PVP

LOLOLOLOL:)

lol

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2004, 00:40 

Luki napisał(a):
Paweł przedstaw dowody ze cie zapraszalem. Moze raz sie zdarzylo. Po pierwsze na temat ejw nie mowilem nic bezposredniego. To ty mowiles ze w ejw sie zle dzieje i nie wiesz jak to bedzie. Ja ci wtedy powiedzialem, ze jakby co to nasza furtka jest otwarta. Nie zmieniaj mowich slow! Co ty jestes dziecko co ma 10 lat! Skoro tez jestes zamieszony w brudy (dawne) to po jaki kij udajesz swietego!?!?!?!?!?!
juz przedstawiam

luki klan wa (4-08-2004 22:39)
czesc
luki klan wa (4-08-2004 22:40)
jak bedziesz to sie odezwij pliz

luki klan wa (4-08-2004 15:41)
Pawel jak bedziesz to daj znac

potem odbyla sie nasza rozmowa na ts

teraz przedstaw swoje dowody

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2004, 00:41 

Tak Pawel? A to ciekawe.

Dlatego mowilem ze raz cie zapraszalem. Wszystko sie zgadza :)

Aha ja moich dowodow nie przedstawie. To nie moj styl zeby najezdzac gownem kolege z klanu z ktorym sie spotkalo sie pary razy i gralo baaardzo dlugo. Sorry :)

Ostatnio edytowano 26 sie 2004, 00:43 przez Luki, łącznie edytowano 2 razy

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 402 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 27  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2