Teraz jest 6 wrz 2025, 19:02

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 234 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 16  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2004, 02:07 

Kamikaze napisał(a):
KasereK napisał(a):
Luki napisał(a):
Kaserek jakiej prawdy.Przeciez wszystko bylo jawne :)

Dla Was ?
Przeciez przed meczem nikt nie powiedzial ze w ó Recondo czy jak im tam bedą grać podstawione osoby ?

masz na to dowody ze nikt nie powiedzial ?? :P

JA :twisted: i Ty kami :twisted: chyba, że dalej chcesz oszukiwać :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2004, 02:07 
Moderator forum

Darth...kto przeprosil ??jedynie Piospi ale to jest szczylek...i sie przestraszyl ...

aha zdegradowano mnie do rekruta...i nie moge uzywac brzydkich slow...dzisiejszy odcinek sponsoruje literka K i cyfra 9

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2004, 02:08 

Siena CZITERSTWO, a KRETACTWO, to dwie rozne sprawy. Jezeli posadzasz nas o uzywanie CZITOW to przedstaw swoje dowody.

Tak i Siena na LAN'ie na pewno czitowalismy i wygralismy go tylko i wylacznie dlatego. Dalismy w lape Grzeogrzowi i mielismy czity zainstalowane na kompach w taki sposob aby ich nikt nie widzial!!

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2004, 02:09 

Kamikaze napisał(a):
KasereK napisał(a):
Luki napisał(a):
Kaserek jakiej prawdy.Przeciez wszystko bylo jawne :)

Dla Was ?
Przeciez przed meczem nikt nie powiedzial ze w ó Recondo czy jak im tam bedą grać podstawione osoby ?

masz na to dowody ze nikt nie powiedzial ?? :P

a masz dowód na to, że ktoś powiedział ?

Tytuł:

siena napisał(a):
Luki napisał(a):
Napiszcie do mnie na gg jakie macie pomysly rozwiazania tego. Nie bedziemy nigdzie o tym pisac bo to jest nasz fun cup i co najwyzje mozemy o tym napisac na stronie fun cupa. To nie jest zaden oficjalny turniej i nie zasluguje na tak duza uwage. Sorry Winetou :)

CZITERSTWO i owszem,
Nowe pojecie Cziterstwa :> - podmiana graczy

Ostatnio edytowano 26 sie 2004, 02:11 przez Maniac, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:

DarthPrivate napisał(a):
Siena CZITERSTWO, a KRETACTWO, to dwie rozne sprawy. Jezeli posadzasz nas o uzywanie CZITOW to przedstaw swoje dowody.

Tak i Siena na LAN'ie na pewno czitowalismy i wygralismy go tylko i wylacznie dlatego. Dalismy w lape Grzeogrzowi i mielismy czity zainstalowane na kompach w taki sposob aby ich nikt nie widzial!!

Ja ci nic nie zarzucam Darth ale jeżeli człowiek ma jedną moralnośc w jednej sprawie to czemu ma mieć inną. lepszą, w drugiej?

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2004, 02:10 

Wojtas napisał(a):
Darth...kto przeprosil ??jedynie Piospi ale to jest szczylek...i sie przestraszyl ...

aha zdegradowano mnie do rekruta...i nie moge uzywac brzydkich slow...dzisiejszy odcinek sponsoruje literka K i cyfra 9

Przeprosil Piospi i Noe. Qba nie przeprosil wraz z Maniaciem, gdyz zostali wczesniej obrazeni. A to co oni robia to jest ich prywatna sprawa!

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2004, 02:10 
Moderator forum

Kaspar napisał(a):
Ja powiem dlaczego, bo skoro raz to zrobili to czemu nie mają zrobić tego jeszcze raz. Pozatym z ich wypowiedzi wynika że maja to gdzieś, bo dla niech to i tak było fair... Poczytaj wypowiedzi Maniaca, czy innych skoro inni tak robia to czemu my nie....

My tak nie robimy, bo gramy dla zabawy, nie dla chorych ambicji. Poza tym pokażcie mi klan, który choć raz nie wspomógł się dodatkowym graczem w razie kryzysu obecności, podczas cholernie ważnego meczu CB. Owszem, w FunCup'ie do takich sytuacji nie powinno dochodzić, ale cóż... you can't change the world. Wszyscy wiedzą, jak Wilda się zachowała i będą podchodzili do nich z większym dystansem (bądź Ehelionem :lol: ). Wrzućcie na luz, środek nocy jest ;)

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2004, 02:11 

Oka Darth wygraliscie i super cieszymi sie ale co to ma do tematu?

Tytuł:

Wlasnie ludzie, czy wy nie potraficie zrozumiec ze nie chodzi nam o konkretne osoby tylko o fakt i zjawisko?
ofkoz Wiekszosci z was to nie przeszkadza ze podmieniono zawodnikow, ze oszukano- pewnie. wiec jestescie na tyle krotkowzroczni by puscic wszystko plazem a jedno slowo przepraszam (a w myslach i tak mam to w dupie) jest w stanie wszystko wyciszyc.

Jestem ciekaw czy bys tak samo reagowal jakby panowie z wILDA (chyba moge uzywac tego klanu jako przyklad) uzyli (lub gdyby zostali zlapani ze to robia) czita, napisalibysmy o tym, przyszedlby ethan i powiedzial. PRZEPRASZAMY! WYBACZAMY I PROSIMY O WYBACZENIE!

Luzik nie? Hulaj duszo
wlacie po jajach im ile wlezie.

Tytuł:

Momencik bo sie nieco pogubilem...Wyglada na to ze to juz czterech graczy klanu wilda to kanciarze...jesli zle zrozumialem prosze o szybkie poprawienie mnie...Jesli moglbym poprosic o info ilosci osob w klanie bo wychodzi ze 20% wildy kantuje...

Tytuł:

DarthPrivate napisał(a):
A to co oni robia to jest ich prywatna sprawa!

Wiemy wiemy :roll: :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2004, 02:12 
Moderator forum

DarthPrivate napisał(a):
Wojtas napisał(a):

Przeprosil Piospi i Noe. Qba nie przeprosil wraz z Maniaciem, gdyz zostali wczesniej obrazeni. A to co oni robia to jest ich prywatna sprawa!

to co mamy ich teraz przeprosic to oni nas przeprosza...hehe..wiec nie bedzie kary o ktora nam chodzi...hehe

Tytuł:

Kaczy napisał(a):
Oka Darth wygraliscie i super cieszymi sie ale co to ma do tematu?

To juz nie jest nawiazanie do calej "afery", ale skoro Siena mnie oskarzyl o czity to sie obronilem w sposob ktory nie powinien podlegac dyskusji.

Tytuł:

Darth ciagle tak zajebiscie latasz jak kiedyś ?

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 234 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 16  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2