Teraz jest 6 wrz 2025, 15:15

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 234 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 16  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2004, 02:26 

Grolshek napisał(a):
Kamikaze napisał(a):
masz odpowiedz pare postow wyzej

<btw. to Wy zaczeliscie po nas jezdzic EJW>

A wy jestescie niewinni i srodze skrzywdzeni ?

Niewinni nie jestesmy, ale skrzywdzeni owszem. A w jaki sposob? No przepraszam jezeli ktos mi zaczyna grozic i mnie wyzywac to moge sie czuc w pewnym stopniu urazony.

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2004, 02:26 

Wojtas napisał(a):
Maniac napisał(a):
Wojtas napisał(a):
a co na to sisiorek Maniac...takie przeprosiny na poczatku zalatwily by cala sprawe...a tak jest gnoj...i jeszcze do tego wszyscy z Wildy byli tacy hardzi zamiast sie ukorzyc przed scena...
Przed chwila pisaliscie ze przeprosiny was wala, pozatym sadze ze nie chodzi wam o ukorzenie sie przed scena tylko przed ejw, chcecie udowodnic ze jestescie lepsi to prosze udowodnijcie to na Polu Bitwy w ktorego Gramy od dawna... a obrazajac mnie pokazujesz swoj poziom, moze zaraz zaczniesz jechac po mojej rodzinie ?

nie nie przed nami Maniac...niektorzy z was nie chca sie nawet przyznac ze zle zrobili i sie nawet tym chwala...nie nie bede jechal po Twojej rodzinie...a swoj poziom znam i nie bedzie mi byle chlystek w wieku smarkacza rpbil przytyki

najlatwiej jechac kazdemy od smarkacza, zreszta taka juz u was mentalnosc (u wiekszosci)

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2004, 02:27 

DarthPrivate napisał(a):
Hmm, nie nazywaj mnie pacankiem ok? Wiem co oznacza po angielsku slowo "cheat". Jednakze w sformuowaniu majacym dotyczyc gry ma to dla mnie troszke inne znaczenie (cheat = podrasowanie w sposob nielegalny gry).

tak sobie tlumacz. nie uzywaj argumentow ktore wypadaja ci z reki. naucz sie nimi najpierw poslugiwac.
Cytuj:
PS. Mam 17 lat, moze to i malo (de fakto male doswiadczenie zyciowe) ale spedzilem za granica 8 lat mojego jakze krotkiego zycia. Znam jezyk angielski Siena, niestety.

hmmm "excuse me sir, would you like to have a blowjob for only 20pounds?" i "im from poland, please give me some money"
"im only 12 years old, i could give you a head"
Sorki stary nie wiem kim jestes i skad przybyles czukocja czy cos.

a tam nie wiem kto napisal ze cheat nie ma tu nic wspolnego. ***** JAK TO NIE MA, zostalismy oszukani myslelismy ze gramy z BULLDOG,KAMIKAZE,pop i jeszcze jakis mason. kolejny anglomozg

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2004, 02:27 

JA ********* CZY WY NIE MACIE NIC INNEGO DO ROBOTY?? WYPAD NA SERWY I GRAC TRENOWAC ITD ITP
POWIEM KROTKO PO JAKIEGO GRZYBA WILDA MA PODMIENIAC GRACZY SKORO MA ICH W SWOIM SKLADZIE NO JA PIERNICZE CZY TO WAZNE ZE GRA Wilda'Zoldrak czy Wilda'Qba PRZECIEZ OBYDWAJ SA GRACZAMI WILDA !!!!!!!
To tylko byl przypadek ktory chcielibysm jako Recondo naprawic zaproponowalismy EJW mecz powtorny gdyz w tym terminie nie mielismy pelnego skladu i moze nas wspomogli gracze ktorzy zreszta byli w skladzie pierwszym (bez dzisiejszych zmian) w Recondo, no ale EJW woli chyba wszczynac wojne ktora do niczego nie prowdzi PO CO WOGOLE TAKIE WILDAGATE przeciez skoro oni sa najlepsi poki co w Polsce to niby na kogo mieliby podmieniac graczy opamietajcie sie i nie robcie glopich afer jak macie problema to umowimy sie na spara w infantry :)

CYA ALL
Sorki ale juz jestem wyczerpany tym czytaniem bzdur ide pograc, ktos chetny??? heheh

Ostatnio edytowano 26 sie 2004, 02:29 przez Bulldog, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2004, 02:28 

Wojtas napisał(a):
Darth...kto przeprosil ??jedynie Piospi ale to jest szczylek...i sie przestraszyl ...

aha zdegradowano mnie do rekruta...i nie moge uzywac brzydkich slow...dzisiejszy odcinek sponsoruje literka K i cyfra 9

SZP. Wojtas jezeli Pan nie zauwazł to juz przeprosilem na poczatku tego tematu i przyznałem ze moje zachwanie bylo nie fair ...... i nigdzie nie zaprzeczałem ze oszukałem!!!
Oto moja wypowiedz- Przepraszam wszystkich poszkodowanych .. nie spodziewalem sie ze jako pilot mi-8 (bo taka funkcje pelnie w Wildzie) bede wycinał ludzi na ziemi latajac z kałachem tudzież z M16 .

Nie bede sie tlumaczył bo faktycnie moje zachowanie bylo nie fair ale oznajmiam ze bylo to pierwsze i ostatnie takie zachowanie ( bede latał fair moim mi-8 a glebe zostawie asfaltom ) .Jeszcze raz przepraszam .

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2004, 02:28 

Piospi napisał(a):
Już Wilda przeprosiła i pogodzmy się i zapomnijmy o tym :) lepiej mieć przyjaciół niż wrogów:) Zamknijmy ten topic.

Dobranoc Piospi...
Skończie już z tym zamknij topic, ciąć... poza tym Zamknij topic to jakoś tak nie po polsku - nie możecie jak jużcoś pisać Zamknij temat ?

ale i tak nie zamykać !

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2004, 02:30 
Moderator forum

No to ja od siebie dodam, że idę spać :) Miłego spamowania i w ogóle. Do zobaczenia na serwerach, jeśli starczy Wam w tym roku sił do grania i zejdą odciski od pisania bzdur na forum. I jeszcze raz przypominam o rozładowaniu się na przeciwnikach spoza granic kraju, podczas OpenCup'a.

Ave!

Tytuł:

DarthPrivate napisał(a):
Niewinni nie jestesmy, ale skrzywdzeni owszem. A w jaki sposob? No przepraszam jezeli ktos mi zaczyna grozic i mnie wyzywac to moge sie czuc w pewnym stopniu urazony.

trzeba byc dojrzalym i wiedziec o czyms tak banalnie prostym jak AKCJA - REAKCJA i rowniez o tym ze ponosimy odpowiedzialnosc za swoje czyny. a ze klanowi sie tez obrywa, coz macie 4 kolesi ktorzy ciezko pracuja na dobre imie :)cziterki malutkie

Tytuł:

Bulldog napisał(a):
JA ********* CZY WY NIE MACIE NIC INNEGO DO ROBOTY?? WYPAD NA SERWY I GRAC TRENOWAC ITD ITP
POWIEM KROTKO PO JAKIEGO GRZYBA WILDA MA PODMIENIAC GRACZY SKORO MA ICH W SWOIM SKLADZIE NO JA PIERNICZE CZY TO WAZNE ZE GRA Wilda'Zoldrak czy Wilda'Qba PRZECIEZ OBYDWAJ SA GRACZAMI WILDA !!!!!!!

CYA ALL

Skad nagle wyjebałeś z Wilda'Zoldrak ?
heh, czyzby jakies ciemne kruczki czy tajemnice ?

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2004, 02:31 

Lud chce krwi...

Mysle iz najwyzszy czas na propozycje kar dla tych CHEATERÓW smierdzącyh. :evil: :lol:

Blow Job -Luki vs Darth
Szczur w dupe - specjalnie dla "tego" najbardziej niewzruszonego MANIACA !!

Trza jeszcze wymyślić cos dla Piospi ale On to juz za młodu ukarany został.... :roll:
:lol:

Dawajcie swoje propozycje !!!

Ostatnio edytowano 26 sie 2004, 02:32 przez qubix, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
Moderator forum

No sorki Noe o tobie zapomnialem .ok

Tytuł:

siena napisał(a):
DarthPrivate napisał(a):
Hmm, nie nazywaj mnie pacankiem ok? Wiem co oznacza po angielsku slowo "cheat". Jednakze w sformuowaniu majacym dotyczyc gry ma to dla mnie troszke inne znaczenie (cheat = podrasowanie w sposob nielegalny gry).

tak sobie tlumacz. nie uzywaj argumentow ktore wypadaja ci z reki. naucz sie nimi najpierw poslugiwac.
Cytuj:
PS. Mam 17 lat, moze to i malo (de fakto male doswiadczenie zyciowe) ale spedzilem za granica 8 lat mojego jakze krotkiego zycia. Znam jezyk angielski Siena, niestety.

hmmm "excuse me sir, would you like to have a blowjob for only 20pounds?" i "im from poland, please give me some money"
"im only 12 years old, i could give you a head"
Sorki stary nie wiem kim jestes i skad przybyles czukocja czy cos.

a tam nie wiem kto napisal ze cheat nie ma tu nic wspolnego. ***** JAK TO NIE MA, zostalismy oszukani myslelismy ze gramy z BULLDOG,KAMIKAZE,pop i jeszcze jakis mason. kolejny anglomozg

Zarabiscie Siena - jak zwykle potrafisz tylko jezdzic po ludziach. I tak zostala oszukana grupka 4 osobowa grajaca w FunCupie. Reszta??? Hmmm nie widze powodow do urazy.

A z reszta, jak macie zamiar wyzywac ludzi to nie spodziewajcie sie jakiegokolwiek rozwiazania tej sprawy. Ja po czytaniu i pisaniu na tym forum nie mam zamiaru nic z tym zrobic. Moze laskawy Ethan i jego brat Luki cos zrobia. Choc watpie jak rownie dobrze po nich pojechaliscie.

PROSBA DO WSZYSTKICH - PISAC NA POZIOMIE A NIE WYZYWAC SIE OD KURW, DEBILI ITP ITD! To ma byc powazna rozmowa czy zalosna klotnia o piaskownice??

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2004, 02:33 

qubix napisał(a):
Lud chce krwi...

Mysle iz najwyzszy czas na propozycje kar dla tych CHEATERÓW smierdzącyh. :evil: :lol:

Blow Job -Luki vs Darth
Szczur w dupe - specjalnie dla "tego" najbardziej niewzruszonego MANIACA !!

Trza jeszcze wymyślić cos dla Piospi ale On to juz za młodu ukarany został.... :roll:
:lol:

Dawajcie swoje propozycje !!!

Piospiemu mozna by resoraka w dupe wsadzic, slyszalem ze fajny efekt.

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2004, 02:34 

Ide spac bo zaczynacie mnie nudzic ;). Juz nikt nie pyta o dowody :lol: :lol: . Szczerze mowiac lubie takie posty przynajmniej widac, kto na scenie jest burakiem . A temat umrze smiercia naturalna bo wiekszosc rozmowcow od 1 do podstawowki wraca by wkuwac ortografie ;). Acha Darth, gdzie sie to wloczyles poza naszym pieknym krajem. Kaczy cos wspominal o RPA. Ale co on moze wiedziec ;)

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2004, 02:34 

Wojtas, basta , chcesz miec na sumieniu nastolatka-zawalowca :?: :lol: :D

Pozdro dla kumatych

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 234 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 16  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2