Teraz jest 30 lis 2024, 01:35

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 402 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 27  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2004, 09:58 

Obserwujac nasza scene polityczna nie ma sie co dziwic ze mlodziez postapila jak postapila... ;)

Czekam tylko na zawiazanie sie Komisji Sledczej :)

PS.

Wildy, Reconda i inne, nie obrazajcie ludzi i nie przechwalajcie sie jacy to wspaniali w grze nie jestescie, bo predzej czy pozniej przyjdzie ktos lepszy. Takie jest zycie, moze za malo lat macie na karku zeby samodzielnie dojsc do takich wnioskow.

Pozdro.

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2004, 10:01 

Na prosze Pana nie zaslużyłeś :)

Dobra koniec tego bo mam dosyć!
Na początek tak: Przepraszam wszystkich których uraziłem podczas tej wojenki forumowej ale sami wiecie jak to jest. Kazdy kazdemu wrzuca wiec nie jestesmy obojetni.

Jak wyglada ta cala sprawa:
Podczas meczu Recondo, grał Maniac, Noe i Qba. Przyznajemy sie do tego oszustwa i sami tez wyciagniemy wobec siebie konsekwencje. Pytacie jakie one beda. Zaraz napisze o tym newsa na stronie funcupa. Jak to bedzie wygladac?

- sami napiszemy o tych przekretach na http://www.wilda-cup.prv.pl
- zawodnicy ktorzy byli zastepcami nieobecnych zostana usuniete z pucharu wraz z teamami z ktorymi zostali podani. Wiec sa to teamy:

- Wilda Killem All
- Wilda Macho Men

Nie rozumiem dlaczego przyczepiliscie sie do Recondo, przeciez oni sa najmniej winni tutaj. To ich nie bylo na meczu, bo nie mogli przyjsc, to nawet nie mogli sami przelozyc meczu. BEZ ICH WIEDZY zagraly inne osoby tzn te trzy wyzej wymienione.

Niech to bedzie nauczka dla nas ze tak sie nie postepuje w zadnej sytuacji. Wkoncu gramy tylko for fun. Z tym postem proponuje zebyscie napisali swoje opinie a nie wrzucali dalej jeden drugiemu.

aha zapomnialem o najwazniejszej rzeczy. W cupie od dzisiaj jest przerwa, az wszystkie teamy wprowadza GUIDY - bedzie szczegolowa instrukcja jak to zrobic, po angielsku. Jezeli dany team nie podoba wszystkich Guidow do danego czasu (jeszcze to okreslimy) zostanie usunuiety z pucharu.
To na tyle.

Ostatnio edytowano 26 sie 2004, 10:06 przez Luki, łącznie edytowano 3 razy

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2004, 10:02 

rzadzisz poprostu (mowa o mati.pl)...nagle wtracasz swoje 3gr a nie jestem pewien czy wogle wiesz oco dokładnie chodzi...i odrazu bedziesz ludzi trzepał....boski jestes poprostu...zebys nie pzreliczył swoich mozliwości...obrońca uciśnionych...zastanow sie... :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2004, 10:02 

Luki napisał(a):
Matador - nikomu woda sodowa nie uderzyła. Poprostu obralismy inna taktyke.
A skoro jestes taki madry i tez udajesz swietego, to lepiej powiedz czemu prosliliscie Jabbah i RedStara na mecz z PvP. Nie wiem gdzie to byl mecz ale to tez jest oszukiwanie.

:shock: Pierwsze słyszę ?!?! Ja z nimi nigdy w życiu nie gadałem (nawet na LANie). Jak już to może ktoś od nas chciał ich wyciągnąć do klanu. Z PvP w CB nie graliśmy, tylko 2 spary. Za mojej kadencji w enclavie żadnej historii z grającymi u nas w meczu ludzmi z innego składu NIE było i NIE będzie.
I gadaj jak by u nas grali kiedyś, a nie że niby ktoś tam, coś tam, kiedyś, może..... itp itd.... a tak naprawdę nic nie było.
A trudno się nie włączyć jak 13 LATEK mówi że mu żal Shaggiego - jedynej naprawdę pozytywnej osoby na scenie BF, to żal dupę ściska i trudno nic nie powiedzieć - Ż.E.N.A.D.A.

---- Take it easy ---- (and fuck allllll the cheaters)

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2004, 10:07 

Matador - niewazne - nie poruszam tego. Zamykamy ten durny temat wyplukiwania strych brudow.

Maniac ma 17 lat wiec nie 13. To jest tak jakbym teraz napisal ze ty masz 15, Najpierw sie zorientuj a potem pisz. Powyzej macie rozwiazanie tej sytuacji. PRZECZYTAJCIE UWAZNIE!

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2004, 10:17 

Ja juz nic nie mowie i nic nie robie.

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2004, 10:19 

Miały być opinie Nor :) co do tego co napisalem powyzej. Nie masz sie zamykac.

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2004, 10:26 

milcz juz ok? to nie oszukiwalem tylko wy to raz, dwa ja sobie juz ide i nie bede przebywal w waszym zacnym gronie bo nie mam ochoty i tyle.

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2004, 10:28 

Ok to papa.
A co do reszty to jesli bedziecie sie dziwic czemu takie kary to juz podaje powod. Przekret byl podczas pucharu i podczas jednego z jego meczy. Wiec cala sprawa odnosi sie tylko do pucharu i w nim bedzie rozwiazana.

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2004, 10:30 

Zaczne moze od tego ze polska scena cierpi na bezsennosc, podziwiam ludzi co siedzia o 2 w nocy i prowadza prymitywne dyskusje na poziomie dzieci z przedszkola.
Tym co brakuje argumentow to zaraz by chcieli isc na piesci ZENADA.

Pisalem we wczesniejszych postach ze wyciagne konsekwencje tych zachowac ( mam na mysli sprawe podmiany graczy) i tez tak zrobie, ale ze wzgledow na delikatnosc sprawy potrzebowalem troche czasu.

Konsekwencje sa takie jak napisal moj przedmowca Luki, teamy Wilda ktore dopuscily sie podmianki graczy zostaja usuniete z pucharu. Ze wstepnych ustalen sa to Kill EM ALL oraz Macho Men. W miejsce tych druzyn w pucharze trafiaja druzyny ktore zajely miejsce nizsze od wyzej wymienionych ( czyli awans o jedno oczko w gore : 2 miejsce ==> 1 ; 3==> 2 ).

Osoby ktore myslaly ze nie bedzie konsekwencji sa glupcami, a w szczegolnosci pan Pawel SS ktory okazal sie nieprzecietnym draniem. Na naszym TS mial konto jako ex czlonek klanu Wilda. Ponadto stworzyslimy my dla graczy MU - On line kanal na ktorym Pawel byl czestym gosciem.
Ponadto Pawel SS przesiadywal z nami jak gralismy na serwerach publicnzych i nie tylko bo bywalo i tak ze siedzial na kanale jak mielismy klanowki. Nie mielismy wobec tego zadnych zastrzezen az do momentu kiedy Pawel postapil jak ostatni dran. Nie wiem ile info wynosil wczesniej z naszego TS'a ale nagranie na naszym prywatnym TS i opublikowanie go na innym w tym wypadku publicznym kanale jest posunieciem wielce nie fair. A poza tym to jest nie pierwsze Twoje takie posuniecie wiec nie bede juz tego komentowal bo temat postu dotyczy innej sprawy.

Klan Wilda ma pelna swiadomosc tego co sie wydarzylo dlatego ubolewamy nad zaistniala sytuacja i przepraszamy klany z Polskiej sceny ktore wsparly nasza inicjatywe oraz kolegow z EU ktorzy dodali prestizu tym rozgrywkom.

Chcialbym takze zaznaczyc ze grajac mecze czy to klanowki czy granie na publikach wiaze sie z roznymi wyzwiskami graczy druzyny przeciwnej ale dotyczy to danej sytuacji podczas rozgrywek a nie obrazanie drugiego gracza jako osoby.

Dlatego obrazanie sie graczy na forum swiadczy o jakimkolwiek braku taktu tych osob. Dotyczy to w szczegolnosci osob co nie potrafia panowac nad emocjami obrazajac innych oraz nie maja poczucia zadnych wartosci dla mlodszych graczy to kieruje do Pawla SS ( to ze jestes starszy i wiekszy od innego gracza nie znaczy ze musisz byc jednoczesnie glupszy)

Uwazam ze kazdy problem jaki pojawia sie na scenie danego kraju mozna rozwiazac w sposob cywilizowany a nie przez awanture. Czytajac wypowiedzi zamieszczone w tym postcie mam wrazenie ze nie ktore osoby szukaja tylko okazji zeby komus dogryz, zeby zbluzgac druga osobe blotem.

Przed lan party 2 bylem tez dosc negatywnie nastawiony do wielu osob niue ukrywam ze ludzi z EJW ale te dwa dni wiele mnie nauczylo i poznalem wielu ludziz z ejw naprawde na poziomie w tym Pana Wojtasa ktorego nie poznaje na forum byc moze wstapil w ciebie zly duch lub nadmiar wieczornego trunku uderzyl do glowy.

Mam nadzieje ze osoby uczestniczace w tym temacie przestudiuja go uwaznie i zakoncza na tym etapie bo nie mam ochoty tracic kolejnego sniadania na czytanie ( w wiekszosci prymitywnych postow).

Klan Wilda jest klanem z ponad 3 letnia tradycja i doswiadczeniem scenowym jezeli chodzi o gry on-line i obojetnie co o nas nie myslicie mamy swoje zasady, wlasny regulamin oraz honor. Mozliwe ze mlodszej kadrze po LP2 uderzyla woda sodowa do glowy, jest to czeste zjawisko po osiagniecu sukcesu.

Na koniec chialbym dodac ze klan Wilda potrafi wyciagnac konsekwencje z popelnionych bledow i sa mechanizmy oczyszczajace.
Jezeli ktos jeszcze chce jakis wyjasniej to prosze o kontakt na

gg : 1110822
lub email :wildaces@op.pl

Co do tematu z podmiana graczy , klanowicze Wilda nie beda sie juz wypowidac i temat uznajemy jako zakonczony, jednoczesnie wspolczujemy Pawlowi ktory okazal sie najbardziej flaszywa szuja jaka istnieje na polskiej scenie klanowej.

Na tym koncze pozdrawiam scene BF.pl i do zobaczenia na serwerach

O&O

Ostatnio edytowano 26 sie 2004, 10:42 przez Ethan, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2004, 10:33 

szczerze to troche za duzo "emocji" i odrazu konflikt gotowy...a ja nie szukam sobie wrogów bo chodzi tu przeciez o zabawe...a spotkanie innych graczy na lanie nie powino kończyć sie bujką tylko dobra zabawą...BO PRZECIEZ OTO CHODZI.....
wiec przepraszam za moje niektóre wypowiedzi bo patrzac z perspektywy paru godzin wydaja mi sie bezsensowne...znajda sie osoby ktore beda to ciagnac dalej...nie wiem tylko poco...dorośnijcie....
acha...NORa za nic nie przepraszam...usunąlem obrazek z jego zdjeciem...ale przepraszac niebede...
...a jezeli Mati...(z pełnym szacunkiem dla ciebie)...masz nieodparta ochote sie bić...to...
:arrow: do odwaznych swiat nalezy
:arrow: nie pierwszy i nie ostatni raz wiec jezeli nosisz dresik a w nogawce pałe (przeznaczoną do uprawiania sportu) to skończe w szpitalu...szkoda ze nie jestem ubezpieczony za "wysoko" :wink:

pozdrawiam serdecznie.....NOR jesteś FRAJEREM......over & out

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2004, 10:45 

sry Wojtas za to ze Cie obrazilem...

sry Nor ze Cie obrazilem ale warcaby o 13 sa zajete :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2004, 10:48 

A ja nikogo nie przepraszam bo nikogo nie obraziłem ani nie przezywałem :). Jedynie szkoda mi Kamiego bo nadal nie rozumiem co stało na przeszkodzie aby mi powiedziec na mircu lub nawet na gg ze chcecie zmienic sklad lub ze nie zagracie bo go nie macie.

Pozdro all :)

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2004, 10:53 

Ethan poczytaj:...1.PawelSS ujawniles *mama zabroniła mi przeklinać* trzech graczy z kantwildy...Normalnie scena powinna cie za jaja baranie powiesic jaki to jestes nielojalny...Przeciez jako byla kantwilda powinienes zgodzic sie na oszustwa i siedziec cicho a nie ujawniac przekret...2. Mlodych graczy trzeba wychowywac jak najszybciej i to nie tylko mlodych wiekiem ale i mlodych mentalnie...Im szybciej zrozumieja ze internet przestal byc tak wygodny i anonimowy zeby byle 15-latek mogl obrazac kogo mu sie zywnie podoba tym lepiej dla nich... 3.Podoba mi sie zalatwienie sprawy,nie podobal mi sie jedynie calkowity brak skrupułów sprawcow ktorzy probowali podejsc do tego tak jak cala Polska kolesi i cwaniaczkow...moze cos do nich trafilo moze nie zawsze jakas nauka na przyszlosc...4.Kiedy siedze przy kompie to moja prywatna sprawa...Moze kiedys bedziesz jak ja mial syna i bedziesz musial z nim siedziec cala noc,takze przy kompie...Swietnie zreszta bawilem sie tej nocy...Poznalem czego i od kogo mozna wymagac...I komu dac w morde na lanie...polecam przyjazd z rodzicami/policja/ochrona niepotrzebne skreslic...5.Na lanie stwierdzilem ze nie pasujesz do opinii dzieciuchow/wymiataczy jaka ma twoj klan na scenie...Popracuj nad tym jesli chcesz...Jestes na dobrej drodze...Skill to nie wszystko...Moze idea 4fun nie jest taka zla...

Ostatnio edytowano 26 sie 2004, 11:04 przez Grolshek, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2004, 11:00 
Moderator forum

Grolshek napisał(a):
I komu dac w morde na lanie...polecam przyjazd z rodzicami/policja/ochrona niepotrzebne skreslic...

Za ciężkie pobicie i pozbawienie zdrowia grozi paragraf "Groszku" :)
Szkoda nerw i chyba nie warto, pozabijałbyś ich tam wszystkich :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 402 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 27  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2