Teraz jest 6 wrz 2025, 12:21

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 32 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2004, 08:11 

Siema Okota :P
wez zamknij ten topic :P
bluzgi i głupota z klutniami i rozmowami osobistymi to na priwa prosze

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2004, 08:32 
Moderator forum

Okota jak ty cos jebniesz to nie wiem co robic smiac sie czy plakac...wczesniej nie wiedzialem dlaczego wszyscy sie do ciebie dopierdalaja tak..ale teraz juz wiem ..wystarczy dluzej poczytac to co piszesz...chcesz byc jakas wyrocznia,zawsze chcesz miec racje,tylko to co ty robisz lub wymyslisz jest dobre..chlopie musisz miec tyle kompleksow co ja wlosow na dupie i nie dziw sie ze wszyscy brechaja na forum z Wielkiego Moderatora...***** nikt ciebie nie szanuje wiec ja nie wiem dlaczego jeszcze moderujesz...nawet nie wiesz jak przez Twoje zachowanie jestes odpychajacym typkiem...

to co zrobiles wklejajac rozmowe jest zalosne Wielki Moderatorze

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2004, 09:29 

nie jest zalosne jest wrecz upokazajace Nor'a ..... dla tego wielki [+] dla Okotnika ;d

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2004, 10:28 

Nie chcę wchodzić między młot a kowadło (choć lubię tego typu hardcore :P, również taki jak w tym całym topicu :>), ale wydaje mi się Wojtas, że Okota nie zrobił nic takiego kontrowersyjnego. Pan Nor jest zbulwersowany, ma fochy i nawet go rozumiem z powodu fotki (popełnił klasyczny błąd typu: "...Pokaż swoją twarz...") , ale działa w sposób zbyt dziecinny i co za tym idzie mao skuteczny i nie działający na starych, twardych forumowiczów, którzy mają wszędzie znajomości, macki i czujących się niezwykle silnie i będących przecież na swoim w zasadzie gruncie :>. 3a go nauczyć jak sobie radzić w pełnym hardcorze a któż go nauczy lepiej niż życie (czyli my)? :>

Pozatym koleś ma pewnie z 14 lat i jeszcze wieeele upokorzeń przed nim ;).

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2004, 11:18 

Nor ma chyba 16 lat ;) tak, mysle ze nalezy mu sie troszq pojazdu :D ( przynajmniej bedzie z czego sie posmiac ;p )

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2004, 11:19 

Bulldog napisał(a):
Nor ty widze jestes jakis ********* zadufany w sobie nie widzacy nic poza kompem i virtual reality bez kobiety przyszlym Billem Geatsem z bulimia !!!!!! pozatym zwaz na bajer bo mozesz sie pomylic!!!!
Pozdro CYA!!

( bez względu na to co napisał wcześniej ten Nor) ...może jakies lekarstwa na uspokojenie ... a nawet jak sobie żartujesz to zważaj na słownictwo bo to bije w oczęta :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2004, 11:20 
Moderator forum

mcmt ja tez lubie takie scysje jakie sa teraz na forum...ale Okota zrobil to by sie odgryzc nie tyle na Norze co na calym ejw

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2004, 11:35 

Nie przesadzaj Wojtas, idac dalej wg Twojej logiki Okota jest pewnie czarny bo Nor na ktorym sie odgryzl jest bialy, wiec pewnie Okota ma cos do bialych. Nonsens!

Klotnie czas... skonczyc. Dacie sobie wszyscy po kuflu/em na LANie i bedzie git. Oczywiscie niektorzy stracili nieskazitelny wizerunek i zawsze pozostanie co do nich male "ale". Ale takie jest ryzyko zwiazane z kombinowaniem. ;)

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2004, 11:35 

Wojtas: Są to sprawy, o których nie mam zielonego pojęcia i nie wiedziałem o tym.
Tym bardziej się nie wpieprzam, ale z przyjemnością poobserwuję zaistniały zament :>.

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2004, 11:39 
Moderator forum

Fruitless nie wiesz jak jest...Okota jest zly na cale ejw... :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2004, 11:41 

Ah, to Okota to pewnie Dennis Rodman - "Zly (na ejw) do szpiku kosci". :D

The truth is out there... ;)

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2004, 11:48 

Wojtas napisał(a):
Okota jak ty cos jebniesz to nie wiem co robic smiac sie czy plakac...wczesniej nie wiedzialem dlaczego wszyscy sie do ciebie dopierdalaja tak..ale teraz juz wiem ..wystarczy dluzej poczytac to co piszesz...chcesz byc jakas wyrocznia,zawsze chcesz miec racje,tylko to co ty robisz lub wymyslisz jest dobre..chlopie musisz miec tyle kompleksow co ja wlosow na dupie i nie dziw sie ze wszyscy brechaja na forum z Wielkiego Moderatora...***** nikt ciebie nie szanuje wiec ja nie wiem dlaczego jeszcze moderujesz...nawet nie wiesz jak przez Twoje zachowanie jestes odpychajacym typkiem...

to co zrobiles wklejajac rozmowe jest zalosne Wielki Moderatorze

Wojtas skopiowałeś to z forum EJW? ;)

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2004, 11:52 
Moderator forum

tak...nie chcialo mi sie znowu pisac a Nadszyszkownik Okotnik nic nie napisal to to skopiowalem...ale mam nadzieje ze nie musialem sie sam siebie pytac czy moge wykorzystac swoje slowa :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2004, 12:16 
Oldboy Battlefield.pl

taaa jestem uprzedzony co do bialych czarnych i co do cykistow i innych motomanow...
wojtas czy cie cos pogrzalo??
czemu mialbym byc zly na cale ejw? jestem conajwyzej zniesmaczony do szpiku kosci postawa kilku klanowiczow z ejw.
a teraz pisz dalej jakies wielkie teorie spiskowe... i pamietaj oni sa wszedzie!
... zenada..

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2004, 14:00 

ej Okota co do twojego avartarka...ja już też nic czasami nierozumiem jak czytam forum

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 32 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2