Teraz jest 29 lis 2024, 22:53

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 402 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2004, 18:27 

Piospi napisał(a):
Tak i przestańcie przezywać i objeżdazc. Bo to przykre się robi :roll:
:shock:

To bylo przykre juz na tej stronie na ktorej wyszlo wszystko na jaw (okolice 3;4 stronki) :( A teraz to jest moze juz nie przykre ale troche glupio czytac posty w ktorych sie przeklinacie i obrzucacie nawzajem. I tu nie ma winy po jednej stronie, chociaz moze kogos ponioslo i sie zaczelo, ale dlaczego tak dlugo to ciagnac, napiszcie co o sobie myslicie bo to prawo internetu, ale bez grozenia wyzwisk i obelg-pisze to dla doroslych psychicznie ludzi bo reszta i tak nie zrozumie i bedzie kontynuowac te klutnie... :?

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2004, 18:49 

Ethan napisał(a):
Pisalem we wczesniejszych postach ze wyciagne konsekwencje tych zachowac ( mam na mysli sprawe podmiany graczy) i tez tak zrobie, ale ze wzgledow na delikatnosc sprawy potrzebowalem troche czasu.

Ethan wiesz co dla mnie zawsze uchodziles za czlowieka ktory dopasowuje zdanie do danej sytuacji co widac dokladnie w twoich postach.
Najpierw pisales ze to jest wew sprawa klanu potem piszesz ze potrzebowales troche czasu Gratulacje !!!!!!!

Ethan napisał(a):

Osoby ktore myslaly ze nie bedzie konsekwencji sa glupcami, a w szczegolnosci pan Pawel SS ktory okazal sie nieprzecietnym draniem. Na naszym TS mial konto jako ex czlonek klanu Wilda. Ponadto stworzyslimy my dla graczy MU - On line kanal na ktorym Pawel byl czestym gosciem.
Ponadto Pawel SS przesiadywal z nami jak gralismy na serwerach publicnzych i nie tylko bo bywalo i tak ze siedzial na kanale jak mielismy klanowki. Nie mielismy wobec tego zadnych zastrzezen az do momentu kiedy Pawel postapil jak ostatni dran.
Poraz kolejny mydlisz wszystkim oczy mowiac nieprawde ale ja to troche sprostuje. Na waszym serwie siedzialem od jakis 2 tyg wczesniej mnie nie bylo bo siedzialem w warszawie(kaspar i szmata moga to potwierdzic).
2 sprawa rejstracje dostalem od kury na dwa dni prze tym calym swindlem wiec nie sciemniaj ze mialem tam konto jako ex gracz klanu chachmet i spolka a wczesniej mialem konto ale na ts-ie rezerwowym na ktorym to byl postawiony kanal mu online lecz na tym serwie was nie bylo
Ethan napisał(a):
Nie wiem ile info wynosil wczesniej z naszego TS'a ale nagranie na naszym prywatnym TS i opublikowanie go na innym w tym wypadku publicznym kanale jest posunieciem wielce nie fair.
tak wynosilem gbajty informacji widze ze nic sie nie zmieniles i nadal uprawiasz terorie spisku "ja wiem ze 2 lan ustawiony jest pod ejw" cytat by ethan buhahahahah[/quote]
Ethan napisał(a):

Dlatego obrazanie sie graczy na forum swiadczy o jakimkolwiek braku taktu tych osob. Dotyczy to w szczegolnosci osob co nie potrafia panowac nad emocjami obrazajac innych oraz nie maja poczucia zadnych wartosci dla mlodszych graczy to kieruje do Pawla SS ( to ze jestes starszy i wiekszy od innego gracza nie znaczy ze musisz byc jednoczesnie glupszy)
to byla reakcja z mojej strony na wysmiewki dartha z nora pokazalem mu jak sie czlowiek czuje w takiej sytuacji. ale napewno cie to nie upowaznia do mowienia ze jestem głupi bo ja zawsze moge powiedziec ze jestes glubszy.
Ethan napisał(a):

Klan Wilda jest klanem z ponad 3 letnia tradycja i doswiadczeniem scenowym jezeli chodzi o gry on-line i obojetnie co o nas nie myslicie mamy swoje zasady, wlasny regulamin oraz honor. Mozliwe ze mlodszej kadrze po LP2 uderzyla woda sodowa do glowy, jest to czeste zjawisko po osiagniecu sukcesu.
no wlasnie juz wszyscy poznali wasze zasady(co chwila jakas afera z udzialem honorowego klanu wildy uwzieli sie na was czy co , moze wam zazdroszcza) co do honoru to ........ ladna dzis pogoda byla :wink:
Ethan napisał(a):

jednoczesnie wspolczujemy Pawlowi ktory okazal sie najbardziej flaszywa szuja jaka istnieje na polskiej scenie klanowej..
No teraz to juz chyba cie wszyscy wysmieja ze co ze jak moze mialem wyslac do ciebie sms-a z zapytanie czy moge to ujawnic :?:(wybacz ale sadzilem ze wlasnie obracasz jakas wloszke i nie chcialem przeszkadzac :lol: ) moze zrobimy glosowanie apropos najwiekszych szuj na polskiej scenie :?: mysle ze ty i i twoj(chachment i spolka)zajal by czolowe lokaty

Na tym koncze pozdrawiam scene BF.pl i do zobaczenia na serwerach

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2004, 19:40 

Pawel SS napisał(a):
grubasek napisał(a):
rzadzisz poprostu (mowa o mati.pl)...nagle wtracasz swoje 3gr a nie jestem pewien czy wogle wiesz oco dokładnie chodzi...i odrazu bedziesz ludzi trzepał....boski jestes poprostu...zebys nie pzreliczył swoich mozliwości...obrońca uciśnionych...zastanow sie... :roll:
Drogi grubasku jesli sie mati przeliczy to jeszcze bedzie mial podpore we mnie tak wiec lepiej nie badz taki chojrak bo ci to szybko na lanie ze lba wybije......

HEHE ciekaw jestem jak to zrobisz siedzac ze mna w barze i chleja.... ups dzieci na forum ;) spozywajac napoje wysokoprocentowe ;)

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2004, 19:43 

Historia długa i pokręcona jak urugwajski tasiemiec i gdyby nie fotka małego Grolshka to niewarta nawet jednego spojrzenia. Ogólnie poważny wstydzior dla wszystkich. Jak się na lanie będziecie bluzgać to uważajcie na sprzęt bo kwas dziury wypali i na czym grać będziecie.
Czas zamknąć tę ŻENADĘ bo nic nowego w tej sprawie nie wypłynie (MAM NADZIEJĘ, ŻE NIE).
:? :? :? :? :? :?

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2004, 19:52 

Pawel SS napisał(a):
grubasek napisał(a):
rzadzisz poprostu (mowa o mati.pl)...nagle wtracasz swoje 3gr a nie jestem pewien czy wogle wiesz oco dokładnie chodzi...i odrazu bedziesz ludzi trzepał....boski jestes poprostu...zebys nie pzreliczył swoich mozliwości...obrońca uciśnionych...zastanow sie... :roll:
Drogi grubasku jesli sie mati przeliczy to jeszcze bedzie mial podpore we mnie tak wiec lepiej nie badz taki chojrak bo ci to szybko na lanie ze lba wybije......

czy wy wszystko bierzecie na serio...ech...a na lan przyjde..tak myśle.. :P
(nie jestem "chojrak".... :roll:...wam takie gadanie chyba sprawia przyjemność...kazdy lubi to co lubi )

Ostatnio edytowano 26 sie 2004, 20:10 przez grubasek, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2004, 19:52 

ech....2 razy sie kliknelo....
acha...jeszcze jedno....
@Pawel...ja nikomu nie grozilem jak narazie i niemam zamiaru...nie uwazam sie za strasznie dorosłego...wiec jezeli uwazacie mnie za dzieciaka to spoko...mi to róznicy nie robi...jestem jaki jestem...(jak wiśniewski)...a Ty widze zbierasz juz kilka osob zeby mnie...powiedzmy milo przywitac na lanie...nie rozumiem skad to sie wzielo wogle...
@KalEl....niechce komentowac tego co napisałeś...właściwie twoje wyzywanie zwisa mi tak nisko ze ciagnie sie za mna po ziemi...nawet mnie nie znasz...wiec mnie nie oceniaj...chcesz tylko podsycic klutnie..tak mi sie wydaje...a to ze jestes dluzej na forum nie znaczy ze mozesz tak traktowac innych..(tu sie pozalilem..lece sie wypłakać do mamy)

....juz przepraszałem za moje głupie posty....poprawie sie...troche to potrwa ale kiedys moze darujecie mi uwagi na moj temat...

Ostatnio edytowano 26 sie 2004, 20:08 przez grubasek, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2004, 19:55 

Paweł a ty ciagle mowisz w kolko to samo. Bezsensownie sie z kims gada kto nie rozumie pewnych spraw. Zawsze wszystko rozumiales prostoliniowo i to sie juz nie zmieni. Wiecej w tej kwestii nie napisze. Jestes najbardziej zaklamana osoba jaka znam. A wiesz co jest najlepsze. Ze ty wiesz to samo :) Tak Pawel dobrze wiesz o czym mowie.

Wiesz jaka roznica jest miedzy nami? My sie do bledow przyznajemy i staramy sie je rozwiazac. Ty nigdy czegos takiego nie osiagniesz :)

Z mojej strony to jest koniec w tym temacie. EOT

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2004, 20:47 
Moderator forum

Luki napisał(a):
Z mojej strony to jest koniec w tym temacie. EOT

Bardzo dobrze, wszyscy kochacie(my) się inaczej, daliście sobie "po buzi" i teraz zapanuje cicha i spokojna sielankowa atmosfera na niniejszym forum do jakiej zostaliśmy przywyczajeni. Wszystko chyba już zostało powiedziane, żartobliwie lub bardziej poważnie, a resztę rozpatrzycie i wyplujecie sobie na "polu chwały".

Cholera jak się otwierało barkę ? :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2004, 21:19 

podaj 3 zdanie z 8 strony instrukcji to ci powiem.... :D :D :D
troche luzu sie wkradło.... :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2004, 22:22 

Luki napisał(a):
Paweł a ty ciagle mowisz w kolko to samo. Bezsensownie sie z kims gada kto nie rozumie pewnych spraw. Zawsze wszystko rozumiales prostoliniowo i to sie juz nie zmieni. Wiecej w tej kwestii nie napisze.
chociaz dobrze ze ty jestes przystojny
Luki napisał(a):
Jestes najbardziej zaklamana osoba jaka znam. A wiesz co jest najlepsze. Ze ty wiesz to samo :) Tak Pawel dobrze wiesz o czym mowie.
ty jak tak wszystko wiesz o wszystkich to idz na wrozbite zeby ci sie talent nie zmarnowal

Luki napisał(a):
Wiesz jaka roznica jest miedzy nami? My sie do bledow przyznajemy i staramy sie je rozwiazac. Ty nigdy czegos takiego nie osiagniesz :)
A do jakich bledow sie tak przyznajecie biedne wiecznie poszkodowane robaczki :?:

Oj widze ze kole was ta prawa w oczy koleeeee.

P.s ja lubie wariatow ale zwiazanych

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2004, 22:26 

Bulldog napisał(a):
Pawel SS napisał(a):
grubasek napisał(a):

HEHE ciekaw jestem jak to zrobisz siedzac ze mna w barze i chleja.... ups dzieci na forum ;) spozywajac napoje wysokoprocentowe ;)
no mysle bulldog ze za tydzien sie nachlamy :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2004, 23:33 

No nareszcie odgadlem swoje haslo :D co tam u was chlopaki?? Nie bylo mnie z 1,5 roku.Ale widze ze nic sie nie zmienilo :wink: Nadal wszyscy sobie jada po majtach :cry: .Mysle ze dla rozluznienia trzeba by jakas flaszeczke zrobic (kubusie :wink: ) co o tym sadzisz Bulldog?? i Pawciu?? :D

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2004, 23:44 

BOLEK PL napisał(a):
No nareszcie odgadlem swoje haslo :D co tam u was chlopaki?? Nie bylo mnie z 1,5 roku.Ale widze ze nic sie nie zmienilo :wink: Nadal wszyscy sobie jada po majtach :cry: .Mysle ze dla rozluznienia trzeba by jakas flaszeczke zrobic (kubusie :wink: ) co o tym sadzisz Bulldog?? i Pawciu?? :D
spoko bolek flaszke zawsze mozna wypic ale jedna to chyba bedzie malo :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 27 sie 2004, 00:09 
Moderator forum

niezły wynik 25 stron od wczoraj ... prawie jak cooler :)

Tytuł:
PostNapisane: 27 sie 2004, 00:34 

Pawel SS napisał(a):
BOLEK PL napisał(a):
spoko bolek flaszke zawsze mozna wypic ale jedna to chyba bedzie malo :wink:

No wlasnie Bolciu :) nie teraz ale za tydzien bedzie bibka i Pawel na niej bedzie ale o tym to na priv ;)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 402 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2