Mam przyjemnosc poinformowac wszystkich uczestnikow tego forum, ze klan Wilda oraz Clanbase przygotowuja druga edycje inf cupa. Wiem wiem ktos powie ze pierwszy inf cup sie jeszcze nie skonczyl a tu juz kolejny.
Narazie jest to wstepna informacja puchar najwczesniej odbedzie sie w polowie listopada. Puchar bedzie hostowany przez clan base i bedzie sie nazywal Wilda Infantry Cup. Nie bedzie to zaden fun cup jak to mialo miejsce poprzednio ale powazna impreza.
Obecnie jestesmy na etapie doboru mapek oraz szukamy sponsorow ktorzy chcieliby wesprzec powyzsze przedsiewziecie.
Supervisorami beda Soul & Ethan
Obecnie szukamy mapek ktore nadawalyby sie to pucharu. Jest kilka propozycji i opcji :
CDD infantry map
SoD infantry map ( w przygotowaniu)\
Chcemy miec okolo 5-6 mapek w tym dwie to przerobione Hue68 i Quang Tri 68 i 4 mapki zupelnie nie zwiazane z mapkami macierzystymi w BF:Vietnam.
Osobiscie licze ze moze ktos z naszej sceny bf.pl podjalby sie tego zadania i przygotowal mapke na turniej. Jezeli takowa osoba sie znajdzie bardzo prosze o kontakt na gg:1110822 lub email
wildaces@op.pl
s0ul rowniez poszukuje moderatorow ktorzy przerobiliby Hue oraz Quang Tri na potrzeby pucharu.
Rowniez jezeli ktosby byl zainteresowany zrobieniem loga pucharowego to czekam na propozycje ktore prosze wysylac na email.