Teraz jest 9 wrz 2025, 18:12

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 140 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2003, 14:16 
Redaktor Battlefield.pl

CloneTrooper napisał(a):

ale fajna strona :)
nawet ja jestem ZEZOWATE SZCZESCIE:) dotad co pol minuty zabijaliscie mnie :lol:

btw przepraszam ze tak sie wrabalem w topic:)

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2003, 15:11 

Nie ma Aiva i nie ma Couga, co nie znaczy ze trzeba na nich czekac, bo w czwartek bedzie za pozno.

Kadra i zainteresowani kadra niech sie spotkaja na kanale #team-poland.bf koniecznie dzisiaj lub jutro i ustalcie kapitana i nowe wzmocnienia. Trzeba wybrac mape jaka bedzie sie gralo w spotkaniach grupowych (chyba najlepiej jedna) i ja przecwiczyc na treningach wtorek-sroda. Najszybciej jak to bedzie mozliwe - chyba dopiero w czwartek Coug, bedzie mogl dodac do skladu nowe osoby i wyzwac (lub potwierdzic) terminy gier z innymi krajami. Jest to o tyle wazne , bo w momencie potwierdzenia meczu pojawia sie mapy przeciwnika, ktore tez nalezalo by przecwiczyc na treningu. W czwartek bedzie mozna dopisac (chyba ze pojawi sie Aiv wczesniej), ale ustalic kto dochodzi i treningi trzeba juz, bo nie ma czasu do stracenia. W tej chwili jest na liscie 16 osob w tym Aiv raczej nie bedzie gral i Kleszcz z tego co wiem narazie wylaczony z powodu matury. Wiec zostaje 14 osob do gry. Czyli to tych 16 osob nalezalo by dodac 9 do 25. Mysle ze napewno Maniaca i Konradora, dalej sie nie wypowiadam , bo nie wiem - ustala to liderzy klanow. Napewno nie mozna zmieniac calego skladu z gry na gre, ustalic mape - (to moze okazac sie trudne) tak by najlepiej wykorzystac atuty polskich graczy.
Ustalic mape, zrobic trening, po treningu ustalic sklad na pierwsze spotkanie (tu proponuje spotkania na IRC potreningowe), na drugim treningu zagrac "sklad" kontra rezerwy + dodatkowi testerzy (np. ja).
"Sklad" powinien miec zelaznych dublerow, to znaczy jesli gracz A ma latac samolotem i ma polciec do punktu X zeby zniszczyc czolg, to jego dubler powinien znac rowniez to zadanie bez pytanie 5 minut przed meczem "co mam robic?". Tyle podpowiedzi i zrobcie z tym co chcecie, bo
ja stoje obok i obserwuje. Powodzenia.

PS. Aha ktos napisal ze nie moze byc wiecej niz 5 graczy z jednego klanu w reprezentacji. W reprezentacji moze byc nawet 10, jednak w danym meczu nie moze grac wiecej niz 5 - tytulem wyjasnienia.

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2003, 15:42 

Nie czytalem tego calego belkotu, bo mam lepsze zajecia, ale dorzuce pare groszy od siebie... Dlaczego do skladu nie trafil nikt ze skladu SPQR/FS? Bo to nieodpowiedzialne (moze duze, o wiek tutaj nie chodzi) dzieci (w przewazajacej czesci przynajmniej):\ Dzieci, ktore graja dosc cienko prawde powiedziawszy.
Jednak przy okreslaniu skladu nie sugerowano sie zachowaniem na serwerach i tym co dany czlowiek soba reprezentuje, bo trafily tam takie palki jak Tin-PL z geba 4x wieksza od umiejetnosci.
Jedyne co nie podoba mi sie w tym (poza zbyt duza iloscia DAKow... nie przesadziliscie?) skladzie to to, ze mnie tam nie ma:) Pewnie dlatego, ze cale DAK by sie w moim towarzystwie poplakalo...

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2003, 15:46 

Rzeczywiście dużo tam DAKów bo aż zero :>

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2003, 15:49 

konrador napisał(a):
Dlaczego do skladu nie trafil nikt ze skladu SPQR? Bo to nieodpowiedzialne (moze duze, o wiek tutaj nie chodzi) dzieci (w przewazajacej czesci przynajmniej):\ Dzieci, ktore graja dosc cienko prawde powiedziawszy.

Uzasadnij dlaczego tak uważasz?

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2003, 16:13 

Rzeczywiście dużo tam DAKów bo aż zero :>

To samo gowienko w innym papierku?

Uzasadnij dlaczego tak uważasz?

Bo taka wyrobiliscie sobie opinie zachowujac sie jak dzieci na forach, serwerach i IG. Taka ocene wystawiliscie sobie zachowujac sie nieodpowiedzialnie na sparringach i nie stawiajac sie na umowione spotkania. Do tego mam jeszcze zbior obrazkow z najgorszym bydlem na czele i ich blyskotliwymi wypowiedziami:

[FS]Sebastian102[pl]: dobra ide jesli bedziecie takih pindolow jako przeciwnikow wybierali -- rozjuszony, po tym jak na sparringu wszyscy ustawili sie w teamach, podlaczyli, a Piasecznik dal restart. Jak wpuszczac do tak waznych rozgrywek ludzi, ktorzy podstawowych rzeczy nie pojmuja? No ale tych naszczescie nie dopuscili... No wlasnie - kto nie dopuscil? Kto ten sklad ustalal?

[DAK]Tin-PL: JAKA LAMA KORWA MAC
[DAK]Tin-PL: I MINY HUJ STRZELIL -- u tego to akurat normalne. Bluzga na wszystko i na wszystkich, zachowuje sie i mowi jak przecietny cwel spod budki z piwem. Tacy ludzie (w przewazajacej czesci, patrzac na liste) maja reprezentowac nasz kraj? Zalosne...

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2003, 16:28 

konrador :!:
czy ty nie umiesz sie chociaz raz wypowiedziec sie sceptycznie :?:
caly czas nazekasz i nazekasz :twisted:
a Ty ile masz lat ze sie czujesz taki "cfany" 8 czy 7 kazdy z nas byl i bedzie dzieckiem ja sadze ze z deka rozumy pozjadales czytasz moeze Polityke czy w prost od wysjcia z Kojca :?:
a co do twojego miejsc w Team Poland sadze ze sa lepsi i to przynajmniej z kilkunastu

Obrazek

Ostatnio edytowano 27 kwi 2003, 16:31 przez blade-PL, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2003, 16:29 

konrador napisał(a):
Jedyne co nie podoba mi sie w tym (poza zbyt duza iloscia DAKow... nie przesadziliscie?) skladzie to to, ze mnie tam nie ma:)

Team Poland z pewnością nie jest miejscem dla imbecyli dlatego sie w nim nie znalazłeś. I zagadka rozwiązana.

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2003, 16:34 

Konrador cos ci powiem. Osobiscie do ciebie nic nie mam i przyznam ze zdziwilem sie dlaczego w team poland cie nie ma!! Jest jedno ale: sam bluzgasz nie patrzac na innych i odpierdol sie z laski swojej od mojego klanu :!: :evil: Co do TEAM POLAND to powiem ze i ja nie wiedzialem kogo wybiora i do tej pory nie wiem kto wybieral. Pozatym przydaloby sie jeszcze z 8 graczy sczegolnie z WA ktorzy zrobili duuuuze postepy (widze jak graja na serwach) oraz FS. Nie mowie o spqr bo przynajmniej jescio ze 2 od nich by tez sie przydalo (byleby nie Wojt hehe).

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2003, 16:58 

Uderz w stol... HEHE:\ Dzieki chlopaki.

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2003, 17:08 

Za co dziękujesz ? Robisz z siebie debila bez kultury przez co z pewnością przynosisz wstyd PRGK więc czego ty się spodziewasz ?

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2003, 17:09 

On wcale nie przynosi wstydu PRGK... ale raczej PRGK ma z czego sie posmiac pod tym co pisza inni np: Ty pod jego postami

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2003, 17:11 

W ktorym to momencie robie z siebie debila bez kultury? Co do PRGK to (na wasze szczescie) niektorzy do bydla maja zbyt lagodne podejscie:( Podalem przyklady, teraz twoja kolej. Naucz sie pisac, to podyskutujemy. Poki co wracaj do piaskownicy i uwazaj, zebys sie po drodze nie zaplul...

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2003, 17:12 

Chlopaki wyluzujcie wszyscy :!: :!: Po co na siebie najezdzac :?: :?: Jak taka atmosfera bedzie w Reprezentacji Polski to daleko nie zajdziemy. Moim zdaniem trzeba dobrac jeszcze kilka osob zeby najmniej bylo 24 osoby. Zeby kazda osoba z podstawowego skladu miala jednego rezerwowego. Nie bede mowil ze maja to byc osoby z "poszkodowanych" FS, WA i SPQR bo z Arcy, PRGK i ONZ tez jeszcze mozna dobrac osoby ktore zasluguja na RP. Jedno jest pewne trzeba sie pospieszyc i zaczac trenowac :!: :!:

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2003, 17:22 

KasereK napisał(a):
On wcale nie przynosi wstydu PRGK... ale raczej PRGK ma z czego sie posmiac pod tym co pisza inni np: Ty pod jego postami

To dobrze o was nie świadczy no ale każdy sobie reklame robi :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 140 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2