TP.SA. Planuje wprowadzenie nowych prędkości w usłudze Neostrada i zmianę dotychczasowych. Właściwie powinniśmy się cieszyć, gdyby nie jeden szkopuł - neostrada 640kbit która ma teraz przejść na 1mbit ma być limitowana. Stanowisko TP.SA nie jest ja na razie jasne, to dopiero plotki, a jednak bardzo prawdopodobne jest, iż z dniem 1-szego września użytkownicy Neo 640 będą mieli nałożony limit 5-15Gb/miesiąc (wersje są różne - bądź 15 Gb w promocji, a później 5, bądź stałe 15Gb), to naprawdę niewiele przy takiej prędkości łącza. Użytkownicy, którzy podpisali umowę na czas określony, prawdopodobnie będą się cieszyć z nielimitowanego łącza do czasu wygaśnięcia umowy, sytuacja tych, którzy podpisali umowe na czas nieokreślony jest jedną wielką zagadką. Bez względu na to jakie przypuszczalne limity zostaną wprowadzone, w obecnej wersji są trudne do zaakceptowania, mówiąc bez ogródek - to kpina z abonentów TP.SA
Bzyk [ Offensive ]
http://tanieWWW.com "Wieczorem wysłałem maila do tpsa, ale w odpowiedzi otrzymałem że nie posiadają jakichkolwiek informacji na ten temat."
-> Tak tak, bo nie ma oficjalnego info od "góry", wiec tak mówią/pisza. Mam kumpla w infolini neostrady i tak mi pisał dzisiaj na gg rano, że musi "krecic" klienta, ze niby nic nie wie.
Pion multimediow podsunal taki projekt i ma on wejsc na 99% od 1 wrzesnia. Limity maja niby byc, chociaz moze to na koniec zniosa. Oby!