_XENA_ napisał(a):
Ciężko ci będzie złożyć kobiecy klan. Ja osobiście widziałem z 4-5 dziewczyny na polskich serwach. Duzo za mało - do sensownie działającego klanu trzeba minimum 14-15 osób (o zapleczu IT nie wspomnę). Może team do laddera infantry dałoby się złożyć, ale nic więcej.
ps: Nie jestem kobietą, tylko mam deko dziwną xywę.
Ja nie zakladam kobiecego klanu (kiedys chcialam, ale ze nie znalam zadnej dziewczyny grajacej w BFa, wiec zrezygnowalam, co innego CS

Szukam dziewczyn do juz istniejacego miedzynarodowego kobiecego klanu. Odezwalaby sie tu clanleaderka, ale nie zna polskiego, dlatego ja napisalam posta
Jesli chodzi o polskie serwerki, to szczerze powiedziawszy nie widzialam jeszcze tam zadnej dziewczyny (oprocz mnie

... no ale moze za malo gram (musze jeszcze czasami studiowac i pracowac

przez co nie moge grac tyle ile bym chciala
Skoro widziales jakies kobitki grajace w BFa to mam do Ciebie (wlasciwie to do wszystkich) prosbe: jesli uda Ci sie jeszcze kiedys spotkac jakas dziewczyne na serwie, to powiedz jej prosze, ze jest kobiecy klan i zeby sie do mnie odezwala w tej sprawie (ew. odeslij ja na to forum, zeby mogla sobie mojego posta przeczytac i wziac z niego moje gg).
Z gory dzieki