Teraz jest 27 lip 2025, 14:28

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 112 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 30 sie 2004, 21:34 
Moderator forum

Zbawca napisał(a):
ale o co chodzi :roll:

Nie traktuj tego jako wątku personalnego wszak nieznana mi jest Twoja osoba, a tym samym zachowanie.

Niestety, większość nowych członków sceny to gracze, którzy doczekali się obniżki wartości rynkowej Bf-a. Wielu miłośników i zapaleńców dokonując zakupu wykorzystała rozszczelnienie średniego wieku grających w ową gre. Statystycznie przedział wiekowy z 22-30 lat obniżył się do niebezpiecznego poziomu 14-18 latków, którzy będący pod wpływem "ulicznych" zachowań czasem nie potrafią odróżnić zabawy od rzeczywistości ... lub odwrotnie. Przydałby się dla takich "graczy" od czasu do czasu kubeł zimnej wody, celem ochłody. Sytuacja równie podobna to zachowań w grze jak i zachowań na owym forum, do którego nieststy część z nas już przywykła.

Tytuł:
PostNapisane: 30 sie 2004, 21:44 

rozumiem w koncu ten temat byl walkowany na tym forum nie raz :wink:
jesli chodzi o mnie to kupilem BFa dlatego ze zalozyli mi neta dopiero w marcu a ze wlasnie wtedy byla obnizka to przeciez nie bede latal po sklepach i szukal sztuki za 120 zl. :wink: Ale nie o tym jest ten temat wiec skonczmy juz OT, milo by bylo gdyby wypowiedzial sie w tym temacie ktos z PTS i wyjasnil zaistniala sytuacje bo zapewniam ze nikt z FS nie namawial ich do wejscia na tsa SPQR :!:

Tytuł:
PostNapisane: 30 sie 2004, 21:48 
Moderator forum

@ Wiechol - czytaj ze zrozumieniem, jeśli chcesz wywołać flame'y to wiedz, że ryzykujesz życiem, bo takie teksty jak nic działają mi na nerwy. Mało mnie obchodzi, że klan jest nowy. Skoro nie potrafi się odpowiednio zachować i trzyma trzodę chlewną w swych szeregach to ma się trzymać z dala od ziem Cesarstwa Rzymskiego. Kropka.

@ Tomy - thx za wsparcie ogniowe :-) Atmosfera na TSie SPQR nie uległa zmianie, przynajmniej wśród samych członków SPQR. Fakt, czasem pojawia się jakiś smrodek, ale szybko wysyłamy gościa na butach.

@ JAKUBASS - szkoła podstawowa, język polski -> powtórka z czytania ze zrozumieniem (kolejny... epidemia jakaś? :roll: )

@ Okotnik - wiem, że nikt od Was czegoś takiego by nie zrobił. Ja jedynie przekazuje dalej info, które sam wyciągnąłem. I dzięki za wykasowanie idiotyzmów Asembla.

Tytuł:
PostNapisane: 30 sie 2004, 22:03 

JAKUBASS napisał(a):
Titus z łaski swojej wpierw sprawdź a później oskarżaj zapewniam że nikt z EF-FH nie właził na inne servery i nie bluzgał my mamy swoje zasady których się trzymamy :!:
ty wez czytaj ze zrozumieniem... to pomaga.../Okota

boshe co za czlowiek... :lol:

Tomy: odwiedz kiedys kolegow na TS... :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 30 sie 2004, 22:09 

A to ja myslałem że zaczynałem od Anarchii :)

Tytuł:
PostNapisane: 30 sie 2004, 22:17 
Moderator forum

Warner napisał(a):
Tomy: odwiedz kiedys kolegow na TS... :wink:

Miło będzie powspominać stare, dobre czasy.

Dzięki za pamięć, ale "Parówkowym skrytożercom mówimy, nie" ... :D

Tytuł:
PostNapisane: 30 sie 2004, 22:56 

Werminator napisał(a):
Hmmm...
Sorry, za lekkie zejście z tematu, ale czemu tak... nie lubicie nowych klanów?! SSR, Te PTS1939... Może nie grają tak super jak wy... Domyślam się, że to przez zachowanie niektórych członków...
A czy wy byliscie swięci na poczatku?

Hmm... Twoje pytanie wydaje mi się retorycznym. Ponieważ, zauważ jak ktoś nowy przychodzi do pracy... ops... zły początek... (może lepiej tak)... do szkoły... do Twojej klasy to cała klasa jest podejżliwa. tak?

I tak samo jest ze sceną. Jeśli pokażesz się z dobrej strony to zostaniesz zaakceptowany jeśli ze złej to do końca będą z Ciebie szydzić. Takie jest życie!

A co do Twojego myślenia że gramy od dawna to wiedz, że i yacub jak i wielu innych forumowiczo-klanowiczów przeszło "drogę przez mękę", ale mieli klasę... A tego brakuje osobom za 19.90 z nowych klanów. Howgh.

Tytuł:
PostNapisane: 30 sie 2004, 23:08 

jak co niektórzy zaczną normalnie pisać to i ze zrozumieniem będzie mniej problemów bo niektórych osób to naprawde nie idzie zrozumieć, a tak swoją drogą to właśnie skończyłem studia i nie pouczaj mnie tu kolego co do czytania ze zrozumieniem bo z tym nie mam problemów każdemu może przytrafić się mały babolek ale nie jest to powodem aby jeździć po kimś jak po szmacie, zresztą mnie nie znasz więc nie wypowiadaj się na mój temat proszę :D Pozdrawiam

Ostatnio edytowano 30 sie 2004, 23:26 przez JAKUBASS, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 30 sie 2004, 23:11 

Popieram Browarka (PL).

Nie po to sie ludzie męczą aby zdobyc jakieś poważanie u innych graczy. Na to trzeba zapracować - tego sie nie dostaje wraz z grą za 19.90

Tytuł:
PostNapisane: 30 sie 2004, 23:28 

mjr. Sergyey napisał(a):
Popieram Browarka (PL).

Nie po to sie ludzie męczą aby zdobyc jakieś poważanie u innych graczy. Na to trzeba zapracować - tego sie nie dostaje wraz z grą za 19.90

Owszem, o poważaniu itp macie racje, ale ja sie nie zgadzam tylko z tym co ma do tego cena? sa i lolki co bf-a kupily za 120 zeta( juz nie pamieatacie :?: :twisted: ) , coz, napewno znajdzie sie ludzi ''za 19.90 ktorzy sa spoko i nie pasuja do szanownego grona lolkow :lol: :lol:
a wiec, na RESPECT trzeba zasluzyc, cena nic do tego nie ma :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 30 sie 2004, 23:37 

onizka byla 6 miesiecy temu a ten temat ciagle powraca jak bumerang :lol: dajmy juz spokoj sprawie lokow za 20 zl czy tez 120 i dajmy sie wypowiedziec PTS o tajemniczym wplywie mocy przekonywania "jegomoscia" 8) z FSu bo naprawde chcialbym poznac jego imie, o ile ktos taki wogole istnieje :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 30 sie 2004, 23:40 
Moderator forum

JAKUBASS napisał(a):
jak co niektórzy zaczną normalnie pisać to i ze zrozumieniem będzie mniej problemów bo niektórych osób to naprawde nie idzie zrozumieć, a tak swoją drogą to właśnie skończyłem studia i nie pouczaj mnie tu kolego co do czytania ze zrozumieniem :D

Napisałem coś, czego nie dało się zrozumieć? Wydaje mi się, że piszę w języku polskim. Poza tym wiele osób kończy studia i wcale nie oznacza to, że ten ktoś reprezentuje odpowiedni poziom. Ponadto - co ma piernik do kosiarki? Jak rozumiem, "kolega" o interpunkcji również nie słyszał?

I proszę, End of OT...

Tytuł:
PostNapisane: 30 sie 2004, 23:46 

Choq napisał(a):
mjr. Sergyey napisał(a):
Popieram Browarka (PL).

Owszem, o poważaniu itp macie racje, ale ja sie nie zgadzam tylko z tym co ma do tego cena? sa i lolki co bf-a kupily za 120 zeta( juz nie pamieatacie :?: :twisted: ) , coz, napewno znajdzie sie ludzi ''za 19.90 ktorzy sa spoko i nie pasuja do szanownego grona lolkow :lol: :lol:
a wiec, na RESPECT trzeba zasluzyc, cena nic do tego nie ma :wink:

Co do ceny to fakt przyczepiłem sie :twisted:

Poważania na scenie nie dostanie sie zarówno za 19.90 jak i 120. Ale faktem jest że po obniżce pojawiło się więcej oszołomów.

Tytuł:
PostNapisane: 30 sie 2004, 23:53 

Dziś na nasz ts skolei, wpadł tajemniczo użytkownik o tajemniczej ksywce "lady". Puścił nam demo jakiejś łagodnej muzy, głośnej muzy, coś tam jeszcze burkną po cichu, oczywiścieie czeszczał, ale po chwili również tajemniczo znikną jak się pojawił!! ;))
Ale mjuzik był całkiem, całkiem ObrazekObrazek

Ostatnio edytowano 30 sie 2004, 23:55 przez dragon, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 30 sie 2004, 23:55 
Moderator forum

Widać że mamy nową aferę na scene bf'a :wink:
A tak na serio: zauważyłem że po wypuszczeniu na rynek Clasica więcej jest lamek na scenie i serverkach :roll: Szkoda że wyszedł ten Clasic :roll:
A Wiest_PL powinien się odezwać i przeprosić SPQR za swoje zachowanie :!:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 112 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2