Widze ze wystarcza dwa dni nie przegladania forum i juz mozna sie stac "burakiem","smrodkiem".Widze ze wszyscy naskoczyli na mnie nie znajac dokladnie sprawy ktora zaistniala, wiec wyjasnie.
1.sprawa
W niedziele na treningu otrzymalem od CL'a adres TS'a,wszedlem na niego i odnalazlem kanal [PTS1939] .Po zakonczeniu treningu przelaczylem sie na jakis inny pusty kanal i kanal mojego klanu zniknal.Po nizej zauwazylem kanal SPQR infantry,wiec mysle"jesli nie jest zahaslowany przywitam sie i spytam o cos".Przebieg rozmowy wygladal tak:
--Wiest:czesc na jakim servie gracie??
--SPQR:Kim jestes??
--Wiest:Pancho skad masz taki nick??
--Pancho mokra ci...

powazny glos) pregralem zaklad
--Wiest:hehe
--SPQR:kim jestes??
--Wiest:swietym mikolajem
--SPQR:ale kim jestes??
cisza
Wchodzi Titus i po 5 sekundach dostaje bana.Na TS'ie otrzymalem komunikat "Zostales wyrzucony przez Titusa (i huj)".
Nawet nie wiem co ma znaczyc dopisek "(i huj)".
Rozmowa miala taki wlasnie przebieg.Jak widzicie nie uslyszalem ani prosby ani grozby aby opuscic kanal.Dodam jeszcze ze nie objezdzalem zadnego gracza SPQR i zadny BK nie wywalil mnie ani nie zbluzgal.Yacub wymyslil sobie wszystko,a co do gadki o buraku i o dostaniu w ryj to tak mozecie mowic do swojego mlodszego brata lub babci.A co do BF'a to nie jestem graczem za 19.90 ani za 39.90 bo mam go od marca i jest to wersja DELUXE.
Wiec nie uwazam abym mogl kogos urazic i przepraszac nie zamierzam,to ja powinienem zostac przeproszony przez SPQR oraz kilku forumowiczow za znieslawienie i grozby kierowane pod moim adresem.Takie same przeprosiny powinien otrzymac moj klan.
A co do kanalu uzywanego przez moj klan to wszelkie zazalenia nalezy kierowac do CL'a PTS: Myszy47 gg 7798083.
2.sprawa
W sobote o godz.13.30 wszedlem na serwer AUTOCOM na ktorym leciala mapa DEMO WAKE zmysla pogrania,ale bylo to nie mozliwe poniewaz wszystkie moje Deatchs'e byly spowodowane przez graczy z mojego TEAMU.Wiec pomyslalem "skad na polskim serwie jest tylu zagranicznych graczy grajacych na DEMO WAKE bez patcha i to jeszcze z nickami Player_... ,to pewnie polscy gracze robia sobie jaja i celowo TK'uja , wiec i ja sie z nimi pobawie " pierwszy raz w zyciu zaczalem umyslnie TK'owac.Doszedlem do -78 punktów i znudzony wyszedlem z servera.Jesli ktos czuje sie urazony to przepraszam,przeciesz jezeli chcialbym umyslnie TK'owac to wszedlbym pod innym nickiem (pod innym niz Wiest_PL nigdy nie gralem).
3.sprawa
ja KonewA nie wnikam w to pod jakimi nickami Ty grasz
http://www.battlefield1942.pl/ehelion/?nick=KonewA&key=
"lesny ludek" hehe
Co do Grigorija to jest on moim mlodszym bratem(14 lat).I on nie wie o zaistnialej sytuacji.Ja sie nie mieszam do niczyjich spraw Ty sie KonewA nie mieszaj do moich.I czy mi sie zdaje czy w tym temacie wystapiles jako SiWY a teraz jako KonewA.To moze tez jedna osoba,bo w ehelionie na to wyglada.