Teraz jest 6 wrz 2025, 16:04

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 112 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2004, 10:37 

Hynol napisał(a):
Nie wiem czy sprawa była wałkowana od tej strony, ale generalnie France Telecom, tam gdzie jest operatorem ZAWSZE oferuje najwyższy rodzaj usługi bez limitu transferu, tak więc raczej u nas też tak będzie.

Tak bedzie i w Polsce, 2mb za ponad 200zl miesiecznie ;).

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2004, 10:43 

CloneTrooper napisał(a):
Na starych zasadach dla dotychczasowych uzytkownikow, ale zapewne do konca trwania umowy, ktora kazdy podpisal zeby placic mniej. Piospi w kazdej chwili mozesz zrezygnowac doplacajc po chyba 50zl za kazdy miesiac, ktory korzystales taniej (w odroznieniu od umowy na nieokreslony czas). Dobrze Wam mowic, "zrezygnuje z TPSA". W mojej wsi ;), nie ma innej dobrej alternatywy. Na oferowanych radiowkach przez 2 inne firmy, grac sie nie da. TPSA jest jedynym wyborem. 5GB niby dużo, ale jak przyjdzie sciagnac jakas nowa wersje FH - to to juz bedzie 1/5 miesiecznego transferu.

Osz fak: 2 wrzesnia 2004 konczy mi sie 12 miesieczna umowa na czas okreslony (jak ten czas leci), czyli co isc dzisiaj podpisac umowe na nastepne 12 miechow bez limitu? :)
Ok, już wiem ide podpisać aneks na kolejne 12 miesięcy bez limitu.

Clone ty sie ciesz - ja nawet TPSA nie mam w zasięgu. Same radiówki.

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2004, 12:57 
Moderator forum

To dziwne że w Francji mają 2 MB (potem mają mieć 6 MB), taniej i bez limitów. To czemu w kraju biedniejszym od Francji mamy mieć limity i nędzne kb/s :?: :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2004, 13:15 

We Francji 2 mb jest za 11 euro :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2004, 13:18 

Piospi napisał(a):
To dziwne że w Francji mają 2 MB (potem mają mieć 6 MB), taniej i bez limitów. To czemu w kraju biedniejszym od Francji mamy mieć limity i nędzne kb/s :?: :evil:

Francja to Francja, Stany to Stany, Japonia to Japonia a Polakow to trzeba przecierz zgnebic ile sie da, bo po co maja miec sie tak samo jak i tak sie przyzwyczaja i przestana narzekac. Po co konkurencja, u mnie netia zalozyla ludziom telefony a tepsa ich wybila i poslala w maliny i juz nie ma netii. To jest Polska i tak sie tu zyje niestety.

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2004, 13:36 

Tym co sie konczy umowa we wrzesniu niech lepiej dzisiaj idą przedluzyc jesli nie chca miec limitu.
Jutro juz moze byc za pozno :)

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2004, 16:50 

POL napisał(a):
Tym co sie konczy umowa we wrzesniu niech lepiej dzisiaj idą przedluzyc jesli nie chca miec limitu.
Jutro juz moze byc za pozno :)

Pol nie musza dzisiaj, wystarczy ze pojda przed wygasnieciem umowy i wyraza chec przedluzenia i podpisania aneksu do starej umowy na starych warunkach. Wyglada na to ze przerypane maja tylko nowi uzytkownicy Neo :). TPSA chcialo udupic ssaczy osiedlowych, ktorzy maja neo na kilka kompow. Ale jesli mozna podpisac aneks do starych warunkow to wszyscy to zrobia :D. Pytanbie tylko jak dlugo bedzie je mozna podpisywac... Napewno cos wymysla. Ja podpisuje 3 wrzesnia, wiec mam conajmniej rok na starych warunkach ;). To tyle w tym, temacie mysle.

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2004, 17:19 

tak czy siak ja juz przedluzylem umowe o kolejny rok i mam spokuj :)

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2004, 18:44 
Moderator forum

ja porownalem oferte astera i obecna neo...i zaneksowalem umowe, a dalej zobaczymy co sie bedzie dzialo, jak beda probowali zmieniac warunki to rozwiaze ja w cholere 8)

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2004, 19:53 

Nastepne ciekawe newsy z Unii Europejskiej, ..uje chca nam podniesc vat na internet. Wlasciwie to juz przesadzone, bo jak nie to kara. 139zl +30zl = 169zl na miesiac :|. Watpie zeby wspanialomyslna TEPSA chciala obnizyc abonament. Bedzie drozej, ale za to szybciej ... juz widze kolejny slogan.

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2004, 19:56 

O *****!! Po moim trupie!!!!! HWDTP!!!!!!

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2004, 21:28 

Holman napisał(a):
Dre napisał(a):
10 i 15 gb do konca roku , potem 5 GB
Narazie tpsa nie planuje zerwania starych umow , czyli uzytkownicy opcji 640 moga spokojnie przedluzac swoje umowy na dotychczasowych warunkach . Realnie patrzac , na kolejne zmiany przyjdzie nam poczekac do swiat , ewentualnie do nowego roku , hmn tpsa daje nam sporo czasu na znalezienie nowego providera :D

co znaczy dla dotychczasowych uswrow, dla tych ktorzy przedluzaja umowe czy maja na czas okreslony w trakcie trwania ? bo nie wiem czy awaryjnie zmieniac providera, przedluzac umowe przed 31 wrz czy miec to w dupie na razie

niee to jest raczej imposlible ;/ tpsa popelnila by w tym momencie samobujstwo zakladajac limit na ne0 1024.... przeciez 15 GB to przy takim laczu kwestja paru dni...

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2004, 22:41 

IMHO wychodzi ok 30 godzin ściągania bez przerwy.

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2004, 23:09 

no to jeszcze lepiej ... we will c 2morrow ;p

Tytuł:
PostNapisane: 1 wrz 2004, 00:22 
Oldboy Battlefield.pl

eee czy wy naprawde myslicie ze jak wam sie skonczy umowa to bedziecie mogli ja przedluzyc na dotychczasowych zasadach? :lol: :lol: :lol:
zajzyjcie sobie w umowe czy przypadkiem nie jest tam napisane ze macie net 512/128 kbps?
coprawda niema nic o limicie ale jak chcecie ja przedluzac na starych zasadach?

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 112 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2