Teraz jest 6 wrz 2025, 11:48

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 89 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 6 wrz 2004, 16:52 
Moderator forum

mati.pl napisał(a):
ty Yacub jaka A.B. :?: co ty gadasz...
Spec Naz i Alfa tym sie zajmuja, a nie jakies agencje....

Czy Ty możesz w końcu zaczać psuć zabawę komuś innemu? :) Chciałem się z Tołdim podroczyć, bo mam grypę i siedzę w domu na "fazie" po tonach Ibupromów, Polopiryn i innego badziewia, on ma maluteńkie pojęcie o wszystkim a pisze jak znawca, a Ty przychodzisz i niszczysz mój niecny plan... jezu... :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 6 wrz 2004, 16:56 
Moderator forum

Dowodca_Pawel napisał(a):
mcmt oglądałeś Fahrenheit 9.11? Nie sądze by USA była takim dobrym państwem o samych dobrych intencjach.

Nikt tak nie twierdzi. A ty nie oglądaj za dużo takich filmów, bo ktytyka miernoty może być prowadzona przez równie wielką miernote. Albo nawet gorszą. Lewicowi idioci nie są wcale lepsi od prawicowych.

Tytuł:
PostNapisane: 7 wrz 2004, 00:06 

mcmt oglądałeś Fahrenheit 9.11? Nie sądze by USA była takim dobrym państwem o samych dobrych intencjach.

Kto tu mówi o dobrych intencjach? Gdyby WTC stał w Rosji to USA pewnie złożyła by tylko kondolencje. Pozatym dobra ropka zawsze w cenie... W zasadzie światowy terroryzm sam na siebie ukręcił bitch uważam. Po prostu przegięli.

Tytuł:
PostNapisane: 7 wrz 2004, 01:38 
Oldboy Battlefield.pl

mcmt napisał(a):
Terror musi być niszczony wszelkim możliwym sposobem, bo jest to nieludzkie i niedopuszczalne.

a dziekuje tobie za to ze sie zgadzasz ze stwierdzeniem ze akcja jednostek rosyjskich byla na miejscu i calkowicie adekwatna;
o widze ze zaczynasz kumac o co chodzi... tak o rope...
ty wez juz lepiej nic nie mow...
Pawel.. patrzec na usa przez perspektywe farenheit to tak jakby poznawac polske ubieglo systemowa wylacznie na podstawie filmow bareii....
nadal twierdze ze te dywagacje sa nie na miejscu i calkowicie bezsensu,..,.

Tytuł:
PostNapisane: 7 wrz 2004, 04:43 
Moderator forum

Każdemu wolno mieć swoje zdanie.

Tytuł:
PostNapisane: 7 wrz 2004, 09:33 

Widzisz Okota, drugi raz w moim kierunku używasz słów: "lepiej już nic nie mów". Pomijając fakt, że od nikogo innego nie zykłem słyszeć owego zdania, mam na myśli nie tylko forum, chciałem zauważyć, że bardzo często tobie właśnie jest zwracana w ten sposób uwaga. W twojej wypowiedzi nie jest zawarta żadna mądrość, może po prostu nie zrozumiałeś/nie przeczytałeś całych wypowiedzi:
- Wcale nie pochwalam tego co się stało i co spowodowały jednostki anty terrorystyczne i nigdy czegoś takiego nie napisałem. Wydaje mi się, że tylko ty tak patologicznie to zroumiałeś. Akcja powinna być zdecydowanie lepiej zorganizowana, ale oczywiście powinna się docelowo odbyć (chyba nikt nie jest za tym, aby spełniać żądania terrorystów!?)
- Pisałeś, że nie chcesz, aby ludzie wywołali topikiem 3 wojnę światową; swoją postawą, którą powtarzam; nic nowego/mądrego/błyskotliwego do dyskusji nie wnosisz, krytykując zarazem wypowiedzi 3 osób na raz w jednym poście i na końcu stwierdzając, że topic, który cieszy się popularnosią, ludzie wyrazili zinteresowanie nim na taką skalę, że utworzyli drugi po zamknięciu przez ciebie, uważam że to właśnie ty możesz być iskrą konfliktu. Do dnia dzisiejszego dziwiłem się dlaczego ludzie piszą o tobie, że mówisz bzdury.

Tytuł:
PostNapisane: 7 wrz 2004, 18:02 

http://info.onet.pl/976209,12,item.html

Tytuł:
PostNapisane: 7 wrz 2004, 19:14 

Jak zwykle tematy polityczne przechodza do klotni, ops tzn do "agresywnej dyskusji".

Tytuł:
PostNapisane: 8 wrz 2004, 00:07 
Oldboy Battlefield.pl

nie napisze "a nie mowilem?" :?

Tytuł:
PostNapisane: 8 wrz 2004, 00:50 

Okota napisał(a):
nie napisze "a nie mowilem?" :?

Okota - ale awantury wszczynasz Ty - mam pomysl - sprobuj sie nie odzywac w "goracym" temacie i zobacz jak sie rozwinie...

Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2004, 01:24 

Gdybyście przyszli do własnego domu, zastali zniszczone i ogołocone mieszkanie, zwgałconą żonę z podciętym gardłem i rozprute dzieci, zmienilibyście poglądy na sens działania terrorystów. Nie chciałbym w żadnym stopniu usprawiedliwiać działań jakichkolwiek morderców, tym bardziej zabójców niewinnych dzieci, jednak należy na całą sprawę spojrzeć obiektywnie. Rosjanie dostają to na co zasłużyli. Regularnie mordują, gwałcą i kradną w Czeczeni. Zanim ktokolwiek zacznie wyrażać kompletny brak zrozumienia dla bestialskich czynów terrorystów niech przypomni sobie źródła konfliktów. Palestyńczycy walcząc z Izraelem podobnie jak Czeczeni z Rosjanami pragną jedynie wolności, inni z kolei starają się nie dopuścić do ekspansji amerykańskiej na Bliskim Wschodzie. W wielu krajach obrana forma walki z najeżdźcą, jaką jest terroryzm jest jedyną możliwą reakcją na ucisk. To nie terroryści zaczęli tę wojnę i warto by było o tym pamiętać.

Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2004, 01:38 
Moderator forum

Nie pisz Rosjanie gwałcą, bo to robią konkretni ludzie - żołnierze którzy są w Czeczenii. I w związku z tym dlaczego płacą dzieci, które na dobrą sprawe są 100% "czyste" - nie posiadając prawa wyborczego?

Osobiście uważam że powinienes sobie w podpisie walnąć coś mądrzejszego - bo to co masz to durnota kompletna, w dodatku powiedziana przez morderce.

Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2004, 02:11 

Hynol nie przesadzaj. Jakoś nikogo nie razi to że na wielu forach jest cytat Stalina "śmierć jednostki to tragedia, śmierć milionów to statystyka". Dodatkowo Stalin był większym mordercą od Hitlera.

Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2004, 15:11 

Hynol napisał(a):
Nie pisz Rosjanie gwałcą, bo to robią konkretni ludzie - żołnierze którzy są w Czeczenii. I w związku z tym dlaczego płacą dzieci, które na dobrą sprawe są 100% "czyste" - nie posiadając prawa wyborczego?

Osobiście uważam że powinienes sobie w podpisie walnąć coś mądrzejszego - bo to co masz to durnota kompletna, w dodatku powiedziana przez morderce.

Mówiąc o Rosjanach-mordercach jasne jest, że nie miałem na myśli dyrektora teatru w Petersburgu czy sprzątaczki Piesłany z cyrku w Moskwie. A to dlaczego płacą dzieci powinieneś przede wszystkim zapytać Rosjan, którzy mają już spore doświadczenia w ich mordowaniu razem z matkami na czeczeńskiej arenie i nie tylko. Z pośród całego społeczeństwa czeczeńskiego znajdzie sie tylko kilka procent ludzi, którzy walczą zbrojnie z okupantem. Dlaczego więc wszyscy od 14 do 65 roku życia są traktowani jako terroryści? Rosjanie sami są sobie winni.

O moim podpisie napisałem juz obszerne wypracowanie w jednym z tematów, więc jeśli chcesz poznać moje zdanie na ten temat użyj wyszukiwarki.

Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2004, 16:29 
Moderator forum

Hynol nie przesadzaj. Jakoś nikogo nie razi to że na wielu forach jest cytat Stalina "śmierć jednostki to tragedia, śmierć milionów to statystyka". Dodatkowo Stalin był większym mordercą od Hitlera.

Cytat ze Stalina to raczej ciekawe spostrzeżenie dotyczące sposobu w jaki ludzie postrzegają pewne rzeczy. Jest to dość uniwersalna zasada którą widać było nie tylko w byłym ZSRR. Cytat z Hitlera to niejako wykładnia jego działań. Kto był większym mordercą? Nie wiem. To chyba taka skala że nie jest to istotne.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 89 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2