czesiek napisał(a):
Odnosze wrazenie ze posty sie pojawiaja z opoznieniem i to sporym
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Nie siedzę na forum cały czas.
czesiek napisał(a):
Na ich miejscu nie szedl bym na latwizne i nie szukal jakichs lolkow, tylko walczyl z mocnym przeciwnikiem. Naczytalem sie tutaj wystarczajaco o korzysciach z grania z dobrymi graczami, wiec nie rozumiem tego patentu po co zaraz lolkow sprowadzac?
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
No ale to jest ich klan i ich wybór - czyż nie ? Poza tym CB nie jest aż tak straszną ligą i jej poziom jest wysoki, choć mocno zróżnicowany.
czesiek napisał(a):
Nadal sadze ze nie powinno sie na forum wypytywac o kiepskich graczy :/
Nikt więcej nie miał zastrzeżeń do tego tematu.
czesiek napisał(a):
To chyba nie miejsce na konsultacje przed kazdym treningiem. To tylko gra, nie chodzi o to zeby wygrac, ale zeby pograc dlatego nie potrafie zrozumiec po co zaraz potrzebny im jakis lolkowy klan.
A dlaczego nie ?
To ich pierwszy mecz w CB, pierwszy oficjalny, więc mają prawo się obawiać. Dlatego mogą zapytać na forum o jakiegos w miarę prostego przeciwnika.
czesiek napisał(a):
Po za tym EST mowiles cos o dobieraniu przeciwnika na miare swoich mozliwosci, czy to znaczy ze oni graja jak lolki?
To chyba zbyt daleko idące wnioski. Ja tego tak nie sformułowałbym.
czesiek napisał(a):
Po za tym skasowales swoja wypowiedz. Zastanawia mnie dlaczego jej nie zostawiles, przeciez nie bylo w niej nic co jest niezgodne z regulaminem. Po za tym wmawiasz mi ze jej nie bylo
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
.
Moze sie troche czepiam, ale jak sie cos powie to chyba powinno sie poniesc za to odpowiedzialnosc, jezeli nie to tez chcialbym moc edytowac swoje wypowiedzi bez ograniczen. Wtedy spokojnie moge komus najechac, potem skasowac i upierac sie ze tego nie bylo, prawda?
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Poproszę o dokładne podanie tego, co skasowałem. Zauważ, że żaden z moich postów w tym topiku (poza tym) nie nosi małego podpisu o jego edycji na forum. Zaś takowy pojawia się, gdy edycja miała miejsce. Możesz nawet dociekać u moderatorów.
Napisałem, że to nie ja napisałem, właśnie po to, by uniknąć zbyt długich rozprawek na niezbyt interesujący mnie temat. Jak widać nie uniknąłem.
Co zaś się tyczy edycji, to jak najbardziej masz do niej prawo. Wystarczy nacisnąć przycisk ZMIEŃ na swojej wypowiedzi.